Sennheiser SC 230 II USB

USB Headset


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Sennheiser SC 230 II USB

De Sennheiser SC 230 CTRL II is een uitstekende mono headset met zeer helder geluid. De noise cancelling microfoon is ideaal voor luidruchtige omgevingen en dankzij de flexibele microfoonarm en verstelbare hoofdband geniet u van optimaal draagcomfort. Met ActiveGard gehoorbescherming.

Lees meer

Eigenschappen Sennheiser SC 230 CTRL II

Headset met geluid op één oor
Voice Clarity voor uitstekend geluid
Noise cancelling microfoon
Flexibele microfoonarm & verstelbare hoofdband
Call control op het snoer met magneet
ActiveGard gehoorbescherming
Met extra oorkussens


Mono headset
De Sennheiser SC 230 CTRL II is een headset met het geluid op één oor. De geluidskwaliteit van deze headset is uitstekend dankzij Sennheiser Voice Clarity. Het breedband geluid is zeer helder en bevordert de communicatie tussen u en uw gesprekspartner. Deze headset is ideaal voor in callcenters of op kantoren.

Noise cancelling microfoon
De noise cancelling microfoon van de SC 230 is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Omgevingsgeluid wordt nog beter weg gefilterd, zodat alleen uw spraak doorgezet wordt naar uw gesprekspartner. Hierdoor wordt de kans op misverstanden of onduidelijke communicatie minimaal. Ideaal voor drukke omgevingen.

Optimaal draagcomfort
De Sennheiser SC 230 CTRL II biedt optimaal draagcomfort. De headset heeft een flexibele microfoonarm die u eenvoudig in uw favoriete positie kunt plaatsen. Daarnaast is de lichtgewicht hoofdband eenvoudig te verstellen om de headset volledig te personaliseren. En dan kunt u ook nog eens kiezen uit foam of lederen oorkussens (beide meegeleverd).

Call Control met magneet
Deze headset beschikt over een Call Control unit in het snoer. Met deze unit neemt u eenvoudig gesprekken aan, weigert u deze of verbreekt u gesprekken. Daarnaast zet u het volume harder of zachter met de Call Control unit. Uniek is dat dit onderdeel nu is voorzien van een klein magneetstripje, waarmee u de unit aan uw bureau kunt vastkleven. Zo is de headset nog gemakkelijker in gebruik.

ActiveGard gehoorbescherming
Wanneer u veel moet bellen is het belangrijk dat uw headset voldoende bescherming biedt tegen gehoorbeschadiging. Dat zit wel goed met de Sennheiser SC 230 CTRL II. De headset is voorzien van ActiveGard technologie. Deze technologie reduceert (plotselinge) harde geluiden, zodat u geen gehoorbeschadiging oploopt.

Inhoud verpakking
  • Sennheiser SC230 CTRL II
  • Lederen & foam oorkussens
  • Bevestigingsclip
  • Nylon draagtasje
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Word Sennheiser reseller bij KommaGo

Sennheiser Authorised Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 506480
EAN: 4044155203905

Merk: EPOS | Sennheiser

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie