Sierra Wireless AirLink ES450

4G M2M Router


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Sierra Wireless AirLink ES450

De Sierra Wireless AirLink ES450 is een uitstekende en robuuste 4G M2M router voor industriële toepassingen. Het apparaat heeft 1 ethernet LAN poort en u kunt maximaal 5 gelijktijdige VPN-tunnels opzetten. Deze M2M router is uitstekend te beheren via de unieke ALMS software.

Lees meer

Eigenschappen Sierra Wireless AirLink ES450

4G LTE M2M router
Robuust apparaat voor industriële toepassingen
Ideaal als primaire connectie of failover oplossing
1 ethernet LAN-poort
5 gelijktijdige VPN-tunnels
Uitgebreide beheermogelijkheden
2 externe 4G antenne aansluitingen


Robuuste 4G M2M router
De Sierra Wireless AirLink ES450 is de ideale 4G M2M router voor industriële omgevingen. Het apparaat is voorzien van een robuuste behuizing die beschermt tegen weersinvloeden, bijvoorbeeld vochtigheid of extreme temperaturen, maar ook tegen schokken en trillingen. De router is eenvoudig te configureren en vervolgens te gebruiken als gateway voor uw mobiele apparatuur.

Primaire connectie of failover
Onderweg is er niet altijd een internetverbinding beschikbaar. In deze gevallen biedt de Sierra Wireless AirLink ES450 uitkomst. Deze 4G M2M router kan ingezet worden als primaire connectie om altijd en overal te kunnen internetten. Daarnaast is dit apparaat in te zetten als failover oplossing, zodat u toch verbinding blijft houden wanneer de primaire lijn wegvalt.ALMS software
Deze Sierra Wireless router is eenvoudig te beheren via AirLink Management Service (ALMS). Via deze applicatie kunt u niet alleen uw apparaat volledig configureren, maar u ontvangt ook foutmeldingen en bijbehorende oplossingen. Een ander voordeel van de ALMS software is de automatische updatefunctie. Zo blijft uw router up-to-date en kunt u voortdurend gebruik maken van de nieuwste mogelijkheden van de Sierra Wireless AirLink ES450. De Sierra Wireless AirLink Management Service is optioneel verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie.

5 gelijktijdige VPN-tunnels
Het komt steeds vaker voor dat u onderweg bent, maar toch op het bedrijfsnetwerk moet kunnen werken. Om dit te realiseren is er een beveiligde verbinding nodig, ook wel VPN-tunnel genoemd. Deze M2M router is in staat om 5 gelijktijdige VPN-tunnels op te zetten, waardoor u ook onderweg gewoon het bedrijfsnetwerk op kunt.

Inhoud verpakking
  • Sierra Wireless AirLink ES450
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ES450
EAN: 1102387

Merk: Sierra Wireless

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie