SNOM M700 DECT Basisstation

Multicell


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

SNOM M700 DECT Basisstation

Het SNOM M700 is het ideale basisstation voor grote bedrijven die via DECT willen bellen. Meld maximaal 200 handsets aan op dit basisstation en breid uw systeem uit met maximaal 40 andere basisstations. Zo creëert u een uitstekend DECT-netwerk met breedband audiokwaliteit en een groot bereik.

Lees meer

Eigenschappen SNOM M700

Draadloos DECT multicell basisstation
Koppelbaar met maximaal 40 basisstations
Maximaal 200 handsets aan te sluiten
Breedband audiokwaliteit
Groot bereik tot 50 meter
Ondersteunt seamless handover
Eenvoudig te configureren
Power over Ethernet (PoE) ondersteuning


Draadloos DECT multicell basisstation
De SNOM M700 is een draadloos DECT multicell basisstation, ideaal voor grote bedrijven. Dit basisstation is te koppelen met maximaal 40 basisstations, waarbij u op elke M700 maximaal 200 handsets kunt aansluiten. De schaalbaarheid van dit apparaat is dus enorm. Wanneer u de SNOM M700 koppelt met 40 andere basisstations kunnen er maar liefst 200 telefoongesprekken gelijktijdig worden gevoerd.

Singlecell of Multicell
Dit DECT basisstation kan zowel in singlecell of multicell modus worden geconfigureerd. Wanneer u kiest voor singecell kunt u maximaal 30 handsets op het basisstation aanmelden en maximaal 10 gelijktijdige gesprekken voeren. In de multicell modus sluit u maximaal 200 handsets aan op de SNOM M700 en bellen er 8 mensen tegelijk.

Breedband audiokwaliteit
Heldere communicatie is voor elk bedrijf onmisbaar. Daarom mag u van communicatiemiddelen de best mogelijke audiokwaliteit verwachten. De SNOM M700 is voorzien van breedband audiokwaliteit. Hierdoor verlopen uw gesprekken soepel en bent u verzekerd van heldere communicatie.

Groot DECT bereik
Het SNOM M700 basisstation zorgt voor een groot DECT bereik. In indoor omgevingen haalt het basisstation een maximaal bereik van 50 meter. Is dit niet voldoende voor uw kantooromgeving? Dit apparaat biedt u de mogelijkheid om meerdere DECT repeaters aan te sluiten, zodat het bereik nog verder vergroot wordt.

Seamless handover
Wanneer u binnen uw bedrijf meerdere SNOM M700 basisstations heeft staan, geniet u van seamless handover. Als u met uw handset van punt A naar punt B loopt, wordt de handset automatisch opgepikt door het dichtstbijzijnde basisstation. Zo kunt u blijven bellen zonder dat de verbinding zal wegvallen.

Inhoud verpakking
  • SNOM M700 basisstation
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Bart Verboom
Tel: 030 669 1225
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SNOM_M700
EAN: 4260059581738

Merk: Snom

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie