demo - Starcom Kylos Compact

GPS Tracker


€ 146,90 incl. btw

€ 121,41 excl. btw

146.90 EUR
Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

demo - Starcom Kylos Compact

Demo model, 2 stuks beschikbaar! - De Starcom Kylos Compact is een mobiele GPS tracker voor het volgen en lokaliseren van objecten, personen of huisdieren. Het compacte apparaat is uitgerust met een licht-, temperatuur- en bewegingssensor.

Lees meer

Op dit demo product heeft u 1 jaar garantie. Het product is in perfecte staat. De verpakking kan beschadigd zijn of ontbreken.

Eigenschappen Starcom Kylos Compact

Geeft inzicht in locatie en status van objecten en personen
Te benaderen via mobiele en webapplicatie
Werkt op ingebouwde batterij
Paniekknop voor noodsituaties
Geofencing
Levensduur batterij maximaal 45 dagen
Inclusief 1 jaar gratis tracking abonnement
Gratis T-Mobile SIM-kaartVolg en lokaliseer uw eigendommen
Dankzij de Starcom Kylos Compact GPS tracker blijft u op de hoogte van de locatie en status van objecten en personen. De GPS-gegevens kunnen real-time worden opgevraagd via een mobiele app of via uw webbrowser. Deze tracker heeft een zeer compact formaat en kan daardoor onopvallend geplaatst worden. Ook is er een paniekknop aanwezig om contactpersonen te alarmeren in geval van nood.

Statusinformatie
Om u op de hoogte te houden van de status van uw eigendom of van de persoon, is de Starcom Kylos Compact uitgerust met een licht-, temperatuur- en bewegingssensor. Wanneer deze iets ongewoons detecteren ontvangt u een melding per sms of e-mail.

Lichtsensor
De lichtsensor van de Starcom Kylos Compact reageert op veranderingen in omgevingslicht. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn bij het transport van pakketten. De Starcom Kylos Compact geeft in dat geval een melding wanneer een pakket geopend wordt.

Temperatuursensor
Bij het transport van goederen als medicijnen en levensmiddelen is de omgevingstemperatuur van essentieel belang. U kunt daarom een temperatuursinterval instellen. Wanneer de Starcom Kylos Compact een temperatuurwaarde meet buiten dit interval, ontvangt u een melding.

Bewegingssensor
De ingebouwde bewegingssensor zorgt ervoor dat u gealarmeerd wordt bij verplaatsing van het object. Heeft u de Kylos Compact bevestigd aan uw fiets en wordt deze verplaatst, dan bent u direct hiervan op de hoogte. Ook voor (oudere) personen kan deze sensor erg nuttig zijn. Wanneer de persoon die de Starcom Kylos Compact bij zich draagt ten val raakt, detecteert de GPS-tracker dit en ontvangt u een melding.

Geofencing
Met Geofencing kunt u specifieke zones instellen en virtueel afbakenen. Wanneer het object of de persoon met de Starcom Kylos Compact deze zone betreedt of verlaat, ontvangt u hierover een melding per sms of e-mail.

Gratis tracking abonnement
U ontvangt 1 jaar gratis het Starcom Kylos online-abonnement. Met dit abonnement kunt u in een online omgeving alle gegevens van de Starcom Kylos Compact uitlezen. Ook ontvangt u gratis een T-Mobile SIM-kaart zodat de Kylos Compact klaar is voor gebruik. Na een jaar krijgt u automatisch een melding dat het gratis abonnement is verlopen. U heeft dan de keuze om een nieuw abonnement aan te schaffen voor €60,- per jaar.


Inhoud verpakking

  • Starcom Kylos Compact
  • Siliconen beschermhoes
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: dd-AMP102400
EAN: DD-AMP102400

Merk: Starcom

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!