Suprema BioLite Solo

Vingerafdrukscanner


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Suprema BioLite Solo

De Suprema BioLite Solo is een toegangscontrolesysteem voor buiten dat toegang verleent op basis van een vingerafdruk en/of pincode. Dit stand-alone apparaat is ideaal voor kleine kantoren, winkels en luxe huizen.

Lees meer

Eigenschappen Suprema BioLite Solo

Uitgerust met geavanceerd Suprema vingerafdrukalgoritme
Geschikt voor maximaal 200 gebruikers
Beschikt over een snelle processor: 533MHz DSP
Geoptimaliseerd voor buitengebruik
Bedoeld voor stand-alone gebruik
Bestand tegen stof en water
Snelle en nauwkeurige vingerafdrukidentificatie
De Suprema BioLite Solo is uitgerust met het prijswinnende Suprema vingerafdrukalgoritme. Daardoor is dit toegangscontrolesysteem zeer snel en accuraat. Deze vingerafdrukscanner is uitgerust met een zeer gevoelige 500 dpi optische sensor. In de database kunnen maximaal 200 vingerafdrukken worden opgeslagen.

Eenvoudig in gebruik en onderhoud
Dit biometrisch toegangscontrolesysteem is gemakkelijk in gebruik en onderhoud. De Suprema BioLite Solo heeft een ingebouwd toetsenbord en een vingerafdrukscanner. Personen worden geïdentificeerd op basis van hun vingerafdruk, een pincode of allebei. Het apparaat werkt volledig stand-alone: er is geen computerverbinding nodig om de Suprema BioLite Solo te kunnen gebruiken.

Compacte alleskunner
De Suprema BioLite Solo is 's werelds kleinste vingerscanner voor tijd-, toegang- en aanwezigheidsregistratie. U kunt uiteraard zelf bepalen wie er toegang krijgt. Het apparaat is zeer dun en is daarom uitermate geschikt voor kleine oppervlakken. Verder zorgen een scherp lcd-scherm en een multi-toonbuzzer voor een eenvoudige gebruikersinterface.

Geschikt voor buiten
De Suprema BioLite Solo is zeer geschikt voor buiten. Deze biometrische scanner voldoet namelijk aan de IP65 norm. Dit betekent dat dit apparaat weerbestendig is en tegen water en stof kan.

Alles over biometrie
Biometrie is een opkomende, maar nog relatief onbekende vorm van toegangscontrole. Ontdek wat biometrie inhoudt, wat u er mee kunt en wat de voordelen zijn op onze speciale informatiepagina informatiepagina.

Suprema
Suprema is het merk op het gebied van biometrie. Benieuwd naar alle voordelen van Suprema en voor welke toepassingen de biometrie-apparatuur het meest geschikt is? Lees verder op onze Suprema informatiepagina.

Inhoud verpakking
  • Suprema BioLite Solo
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Lars Jongenelen
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 200072

Merk: Suprema
Tags: Codesloten

Lees meerReviews


04-03-2016
Sterk instapmodel

De Suprema BioLite Solo is een ideale stand-alone vingerscanner. Wij hebben het apparaat ingezet voor onze toegangscontrole bij de entreedeur. In het verleden hadden we te maken met verloren toegangspasjes. Na advies van Toegangshop besloten om het eens op deze manier te proberen. Zeker geen spijt van.

De bediening is eenvoudig en de herkenning van de aangeboden vingers gaat erg snel. Onze medewerkers zijn er nu al aan gewend. Een goede eerste kennismaking met een vingerscanner.

Scherp geprijsd

Snelle en goede herkenning

Makkelijk te installeren

Geen software bij dit type

Beoordeling:

Veelgestelde vragenGaat dit slot ook automatisch op nachtslot?
De Suprema Biolite Solo stuurt een seperate vergrendeling aan nadat de juiste vinger of code is ingevoerd. Het dient dus nog te worden gekoppeld aan een Elektrische Deuropener, Deurmagneet of een Motorcilinder.

Mocht u hier meer over willen weten, neem dan gerust contact met ons op.
Werkt deze vingerscan op internet of via de telefoonlijn?
Deze scanner werkt volledig standalone, dus zonder internet of telefoonlijn.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie