Synology DVA3219

Deep Learning Netwerk Video Recorder, Tot 32 kanaals


1.485,48 excl. btw

1.797,43 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Synology DVA3219

De Synology DVA3219 is een deep learning NVR die niet alleen videobeelden opslaat, maar deze ook real-time analyseert. Met functies als people counting en geavanceerde bewegingsdetectie beschikt u over een volwaardig bewakingssysteem. Ideaal voor kantoren en winkels met meerdere beveiligingscamera's

Lees meer

Eigenschappen Synology DVA3219


Standalone NVR met 32 kanalen
Inclusief 8 cameralicenties (uit te breiden naar 32)
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti GPU
4GB RAM, uitbreidbaar tot 32GB
Geavanceerde bewegingsdetectie
People counting
Cross-line detection
Loitering detection
Analyse op server niveau, geen AI server in de cloud
Geen bijkomende licentiekosten
Uitbreidbaar met DX517 tot 14 schijven
3x USB 3.0, 2x eSATA, 4x Gigabit RJ45

Video-opslag en monitoring


De Synology DVA3219 is een 32-kanaals Deep Learning NVR voor het opnemen, monitoren én analyseren van camerabeelden. Hiermee beschikt u over een complete IP-beveiligingsoplossing om uw waardevolle eigendommen te bewaken. De NVR past slimme algoritmen toe voor nauwkeurige detectieresultaten en analyseert gebeurtenissen real-time, zodat u direct een melding ontvangt bij verdachte gebeurtenissen. U heeft direct toegang tot alle features; maandabonnementen of extra kosten voor toekomstige software-updates zijn niet van toepassing.

Slimme analysefuncties


Wat deze Synology NVR van andere modellen onderscheidt zijn de ingebouwde analysefuncties waarmee de beveiliging verder geoptimaliseerd wordt. Zodra er een incident plaatvindt ontvangt u een waarschuwing zodat u direct actie kunt ondernemen:

  • People counting: houdt bij hoeveel mensen naar een ruimte komen en daar blijven, bijv. om de effectiviteit van verkoop- en marketingactiviteiten te meten.

  • Inbraakdetectie: detecteert personen die een vooraf gedefinieerde lijn overschrijden.

  • Loitering (rondhang) detectie: detecteert personen of objecten in een vooraf gedefinieerde zone. Denk bijv. aan een auto in een zone met een parkeerverbod of een persoon die langere tijd rondhangt bij een ingang.

  • Geavanceerde bewegingsdetectie: identificeert nauwkeurig verdachte bewegingen en is ongevoelig voor irrelevante zaken zoals dieren, bewegende bladeren en regen.


People counting:Capaciteit


Standaard wordt de DVA3219 geleverd met 8 cameralicenties. Wilt u meer camera's koppelen (max. 32) dan dient u extra licenties aan te schaffen. De NVR biedt ruimte voor vier harde schijven (HDD) van maximaal 10TB, maar dit aantal kunt u eventueel uitbreiden naar 14 met behulp van twee Synology DX517-systemen. De harde schijven worden niet meegeleverd.

Gebruiksvriendelijke interface


Bij de Synology DVA3219 hoort het overzichtelijke Synology Surveillance Station. Dit is de gebruikersinterface van Synology waarmee u al uw IP-camera's centraal kunt monitoren en beheren. Houd live meerdere ruimtes in de gaten of bekijk specifieke opnames door een datum en tijdstip te selecteren. Surveillance Station ondersteunt ONVIF-standaarden en is compatibel met camera's van ruim 90 vooraanstaande merken.Mobiele app: DS cam


Met de mobiele app DS cam kunt u ook op afstand meekijken met de gekoppelde IP-camera's. De app biedt o.a. de mogelijkheid tot het rechtstreeks bekijken van camerabeelden, het afspelen van opnames, het bedienen van PTZ en het ontvangen van notificaties. Zo hoeft u nooit meer een verdacht moment te missen, waar u zich ook bevindt. DS cam is beschikbaar voor iOS en Android.

Inhoud verpakking  • Synology DVA3219

  • Accessoirepakket

  • AC-netsnoer

  • 2x RJ-45 LAN-kabel

  • Snelinstallatiegids


Sales representative
Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: DVA3219
EAN: 4711174723393

Merk: Synology

Downloads


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie