TDM Signage - 1 Jaar licentie

Digital Signage Oplossing voor player/Windows


265,00 excl. btw

320,65 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

TDM Signage - 1 Jaar licentie

TDM is een cloud-gebaseerde digital signage oplossing die het mogelijk maakt om reclame en informatie-uitingen via digitale schermen te verspreiden. De TDM software beschikt over een player die geschikt is voor Windows besturingssystemen en wordt geleverd als 1-jarige licentie.

Lees meer

Eigenschappen TDM Signage

Cloud-gebaseerde digital signage oplossing
Eenvoudig en op afstand te bedienen
Gehost vanuit uw webbrowser
Schaalbaar en betaalbaar
HTML5 ondersteuning
Gratis demo

Digital signage oplossing

Digital signage, ook wel narrowcasting genoemd, is een technologie waarbij beeldschermen worden gebruikt om informatie, entertainment of advertenties te tonen. Digital signage wordt vaak gebruikt om traditionele media zoals print te vervangen. Digital signage stelt de gebruiker in staat om de gewenste content op het juiste moment aan de gewenste kijker te tonen. Hierdoor wordt het verspreiden van reclame een stuk efficiënter.

Met TDM digital signage software oplossing is het mogelijk om snel en eenvoudig content klaar te zetten voor een complete digital signage omgeving. De TDM software is onder andere geschikt voor het tonenen van RSS feeds zoals nieuws, weer, verkeer en Social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Ook is het mogelijk om content zoals afbeeldingen, videobestanden, Youtube en Vimeo te verspreiden met de TDM digital signage software.

Bekijk de TDM digital signage software


Toepassing digital signage

Digital signage kan in verschillende branches worden toegepast. Naast verschillende reclametoepassingen is het ook mogelijk om het publiek van informatie te voorzien. Digital signage kan onder andere gebruikt worden voor openingstijden, product aanbiedingen, wachttijden, vertrektijden en interne communicatie.

TDM Player

Deze TDM Digital Signage oplossing is de playerversie. Deze player zorgt ervoor dat alle content gedistribueerd wordt naar de gewenste displays. Om gebruik te maken van deze player dient de software op een PC met Windows besturingssysteem geïnstalleerd te worden. Bekijk de handleiding voor de minimale systeemvereisten.

Naast de player versie is TDM ook verkrijgbaar als non-player HTML5 versie. De HTML5 versie is zeer geschikt voor het tonen van content op verschillende apparaten zoals HTML5 geschikte televisies, tablets en android devices. Bekijk de specificaties voor alle verschillen tussen de player en non-player versie.

Gratis demo

Wilt u de software van TDM eerst testen? Neem dan contact met ons op en probeer de TDM digital signage software 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Inhoud verpakking

  • TDM digital signage oplossing met player - 1 Jaar licentie


Sales representative
Vraag het onze expert!
Bart Verboom
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: TDMplayer1YR

Merk: TDM

Downloads


Alternatieven

TDM Signage - 3 Jaar licentie

TDM Signage - 3 Jaar licentie

Digital Signage oplossing voor Player/WindowsLevertijd 1 tot 3 werkdagen

735,00 excl. btw
889,35 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie