TDM Signage - 3 jaar

Digital Signage HTML5 en Android zonder Player


€ 724,79 incl. btw

€ 599,00  excl. btw

724.79 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

TDM Signage - 3 jaar

TDM is een cloud-gebaseerde digital signage oplossing die het mogelijk maakt om reclame en informatie-uitingen via digitale schermen te verspreiden. De TDM oplossing is door middel van HTML5 direct via de webbrowser op het display te beheren. De oplossing wordt geleverd als 3 jarige licentie.

Lees meer

Eigenschappen

Eenvoudig te bedienen
Gehost in de Cloud (saas)
Op afstand te bedienen
Schaalbaar en betaalbaar
HTML5 ondersteuning
Gratis demo

Digital signage oplossing
Digital signage ook wel narrowcasting genoemd, is een technologie waarbij beeldschermen worden gebruikt om informatie, entertainment of advertenties te tonen. Digital signage wordt vaak gebruikt om traditionele media zoals print te vervangen. Digital signage stelt de gebruiker in staat om de gewenste content op het juiste moment aan de gewenste kijker te tonen. Hierdoor wordt het verspreiden van reclame een stuk efficiënter.

Met TDM digital signage software oplossing is het mogelijk om snel en eenvoudig content klaar te zetten voor een complete digital signage omgeving. De TDM software is onder andere geschikt voor het tonenen van RSS feeds zoals nieuws, weer, verkeer en Social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Ook is het mogelijk om content zoals afbeeldingen, videobestanden, Youtube en Vimeo te verspreiden met de TDM digital signage software.

Toepassing digital signage
Digital signage kan in verschillende branches worden toegepast. Naast verschillende reclame toepassingen is het ook mogelijk om informatie te voorzien. Digital signage kan onder andere gebruikt worden voor openingstijden, product aanbiedingen, wachttijden, vertrektijden, interne communicatie, en reclamedoeleinden.

TDM
De TDM digital signage oplossing is te beheren via de webbrowser. Deze HTML5 versie is zeer geschikt voor het tonen van content op verschillende apparaten zoals HTML5 geschikte televisies, tablets en android devices. Naast de HTML variant is er ook een player variant beschikbaar voor zwaardere toepassingen. Bekijk de specificaties voor alle verschillen tussen de player en non-player versie.

Gratis demo
Wilt u de software van TDM eerst testen? Neem dan contact met ons op en probeer de TDM digital signage software 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Inhoud verpakking

  • TDM Signage Digital Signage Oplossing zonder Player - 3 Jaar licentie


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 10231100

Merk: TDM


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen