Telo TE390 4G Portofoon


€ 274,67 incl. btw

€ 227,00 excl. btw

274.67 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Telo TE390 4G Portofoon

De Telo TE390 is geen standaard portofoon, maar werkt via het 3G/4G-netwerk! U kunt deze 4G portofoon overal ter wereld gebruiken zonder vergunning. Het toestel beschikt over een handige PTT-knop, Bluetooth en WiFi en is stof-, water- en valbestendig.

Lees meer

Eigenschappen Telo TE390


Professionele 4G portofoon
Draait op Android 5.2
Communiceert via 3G- en 4G-netwerken
PTT-knop voor directe verbinding
Stof- en waterbestendig (IP67)
Valbestendig tot 1,5 meter
Bluetooth, WiFi, NFC en GPS
OLED display aan bovenzijde
Heldere audio, geschikt voor rumoerige omgevingen
Met 3600 mAh accu, opladen via USB

Android 4G portofoon


De Telo TE390 is een compacte Android portofoon die u eenvoudig laat communiceren met uw collega's. Omdat deze smartportofoon werkt via het 3G- of 4G-netwerk, kunt u hem overal gebruiken i.c.m een SIM-kaart van de gewenste provider. Met een druk op de PPT-knop zet u direct en spraakverbinding op met een ingestelde groep of een contactpersoon. Naast de SIM-kaart met geldig abonnement heeft u nog een licentie nodig voor de Telo app.

Uitstekende audiokwaliteit


Waar u ook bent, met de Telo TE390 kunt u uw gesprekspartner altijd goed verstaan. In de 4G portofoon zit namelijk een hoogkwalitatieve 2W speaker verwerkt. Deze produceert een dusdanig heldere geluidskwaliteit zodat u ook in rumoerige omgevingen probleemloos kunt communiceren.

Helder display


Aan de bovenzijde van de Telo TE390 zit een helder OLED scherm met o.a. real-time informatie over uw contacten. Zo kunt u gemakkelijk de juiste groep of contactpersoon selecteren en direct zien of deze bereikbaar is. Bovendien ondersteunt de Telo TE390 GPS, zodat u via de software de locatie van de smartphone kunt achterhalen.

Toepassingen


De Telo TE390 is geschikt voor uiteenlopende sectoren, zoals de beveiliging, gezondheidszorg en logistiek. De 4G portofoon is uitgerust met een robuuste IP67-gecertificeerde behuizing die het toestel stof-, water- en valbestendig (tot 1,5m) maken. De meegeleverde accu van 3600 mAh gaat urenlang mee en is op te laden via USB 2.0.

Inhoud verpakking


  • Telo TE390

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: TE390

Merk: Telo


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenKan op deze portofoon ook de gesprekken teruggeluisterd worden?
Op de portofoon zijn de gesprekken niet direct terug te luisteren maar via een dispatch systeem (optioneel verkrijgbaar) is dit wel mogelijk. Het dispatch systeem is op  bijvoorbeeld een PC gemakkelijk te installeren en te bedienen. 
Kan je met de software total control, het toestel instellen voor zello?
Het toestel is niet in te stellen voor gebruik met Zello. Deze toestellen draaien op de app van Telo en beschikken over een eigen server. Met een smart dispatch licentie heeft u in de eigen Telo omgeving een zelfde soort software als total control. 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen