Thinkware F750 Dashcam 16GB


199 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Thinkware F750 Dashcam 16GB

De Thinkware F750 dashcam neemt op in Full HD kwaliteit en heeft een brede kijkhoek van 140 graden. De Thinkware F750 beschikt over WiFi, voor livestreaming, en heeft een ingebouwde GPS-antenne. Daarnaast is dit model voorzien van ADAS functies (Advanced Driver Assistance System).

Lees meer

Eigenschappen Thinkware F750 16 GB Dashcam

Dashcam met 2.2 megapixel Sony CMOS sensor
WiFi-ondersteuning
ADAS functies (Advanced Driver Assistance System)
Interne GPS logger
4 opnamefuncties
Brede kijkhoek: 140 graden
G-Sensor shockmeter
Dual-Save technologie
Met officiële Thinkware MicroSD-kaart 16GB

Dashcam met 2.2 megapixel Sony CMOS sensor
De Thinkware F750 is een professionele dashcam met een 2.2 megapixel Sony CMOS sensor. De dashcam kan zowel in Full HD als in HD-resolutie opnemen, dit stelt u zelf in via Thinkware viewer op de PC. De Thinkware F750 heeft een brede kijkhoek van 140 graden waardoor u nooit meer wat hoeft te missen wanneer u onderweg bent.

WiFi-ondersteuning
De F750 van Thinkware beschikt over WiFi-ondersteuning waardoor u uw smartphone of tablet draadloos kunt verbinden met deze dashcam. Het voordeel hiervan is dat u de beelden van uw camera live kunt streamen op uw mobiele device. Ook is het mogelijk om beelden direct op te slaan en ter plaatse terug te kijken.

ADAS functies
Deze Thinkware dashcam is voorzien van drie ADAS functies (Advanced Driver Assistance System). Lane Departure Warning geeft u automatisch een melding wanneer u onbedoeld uit uw rijbaan dreigt te raken. FCWS is een pré-crash alert. Als een achteropkomende auto met hoge snelheid nadert wordt u automatisch gewaarschuwd. De derde ADAS functie is Front Vehicle Departure Warning. Wanneer u bijvoorbeeld in de file staat ontvangt u een melding wanneer de auto voor u begint te rijden.

Interne GPS logger
De Thinkware F750 dashcam heeft een ingebouwde GPS antenne. Hierdoor wordt informatie over de locatie, de tijd en de snelheid bij uw videobeelden opgenomen. Via de Thinkware viewer kunt u deze gegevens uitlezen dankzij de geïntegreerde Google Maps optie.

4 opnamefuncties
De dashcam beschikt over 4 opnamefuncties: constante opname, incident-opname, handmatige opname en parkeertoezicht opname. Standaard staat de dashcam op constante opname. De parkeertoezicht opname wordt ingeschakeld wanneer uw voertuig langer dan 10 minuten stil staat. Vervolgens begint de camera met opnemen wanneer beweging wordt geconstateerd. De incident opnamefunctie wordt geactiveerd wanneer uw auto betrokken raakt bij een ongeluk. De G-Sensor shockmeter houdt dit bij.G-Sensor shockmeter
De G-Sensor shockmeter meet de impacten rondom uw voertuig. Wanneer de sensor merkt dat uw auto bij een ongeluk betrokken raakt, schakelt de Thinkware F750 automatisch over op de incident opnamefunctie. De beelden die tijdens deze modus worden opgenomen worden veilig opgeslagen en kunnen niet overschreven worden door andere opnames.

Dual-Save technologie
De Thinkware F750 dashcam is voorzien van Dual-Save technologie. Met deze technologie worden uw beelden zowel op de SD kaart opgeslagen als in het interne geheugen van de camera, wanneer de incident opnamefunctie actief is. Deze back-up wordt ook geactiveerd wanneer de SD geheugenkaart problemen heeft.

Thinkware viewer
Thinkware viewer is de ondersteunende software van de Thinkware F750 dashcam. Via dit programma kunt u niet alleen de instellingen van uw dashcam aanpassen, u kunt ook beelden terugkijken. Dit is handig wanneer u bewijsstukken nodig heeft voor de verzekering. Ook kunt u via Thinkware viewer bepaalde beelden opslaan of verwijderen.

Dashcam kopen, waar let u op?
Wilt u weten waar u op moet letten bij het kopen van een dashcam? Lees alles over dashcams kopen op onze informatiepagina of neem contact op met onze productspecialisten via 030 669 1224.Flitspaaldetectie
Dit najaar (2015) zal de Thinkware dashcam ook flitspaaldetectie ondersteunen. Via een firmware update wordt deze functie automatisch op uw dashcam geïnstalleerd. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Inhoud verpakking

  • Thinkware F750 Dashcam
  • Montagemateriaal
  • Autolader
  • Kabelclips
  • Micro SD geheugenkaart 16GB + adapter
  • USB MicroSD stick
  • Snelstartgids
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: F750 16GB
EAN: 8809174359554

Merk: Thinkware

Lees meerBundels

Thinkware F750 Dashcam 16GB
Thinkware Vaste Voedingskabel
Dashcam Installatie op Locatie

Thinkware F750 16GB + Vaste Voeding + Installatie

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
€ 336,87 incl. btw
€ 278,40 excl. btw
2 % bundelkorting
Thinkware F750 Dashcam 16GB
Thinkware F750/X500 II

Thinkware F750 + Rearcamera

Bel voor levertijd
Bel voor levertijd
€ 289,00 incl. btw
€ 238,84 excl. btw

Alternatieven

Thinkware F750-2CH Dashcam

Thinkware F750-2CH Dashcam

16GBDit product is niet meer leverbaar

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen