Thinkware F750-2CH Dashcam

16GB


299 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Thinkware F750-2CH Dashcam

De Thinkware F750-2CH is een dashcam met twee camera's (front en rear) die opnemen in Full HD kwaliteit. De dashcam beschikt over WiFi voor live streaming, GPS en ADAS functies voor rij-ondersteuning. Beelden kijkt u terug via de Thinkware viewer.

Lees meer

Eigenschappen Thinkware F750-2CH 16 GB Dashcam

Dashcam met 2.2 megapixel Sony CMOS sensor
2 kanalen
WiFi-ondersteuning
ADAS functies (Advanced Driver Assistance System)
Interne GPS logger
4 opnamefuncties
Brede kijkhoek: 140 graden
G-Sensor shockmeter
Dual-Save technologie
Met officiële Thinkware MicroSD-kaart 16GB

Dashcam met 2.2 megapixel Sony CMOS sensor
De Thinkware F750-2CH is een 2-kanaals dashcam met 2.2 megapixel Sony CMOS sensoren. Beide camera's, zowel de front- als de rearcamera, nemen op in Full HD kwaliteit (1080p). Zo kunt u probleemloos kentekens herkennen of personen identificeren. De camera's hebben een brede kijkhoek van 140 graden zodat u nooit meer wat mist onderweg.

WiFi-ondersteuning
De F750-2CH van Thinkware beschikt over WiFi-ondersteuning waardoor u uw smartphone of tablet draadloos kunt verbinden met deze dashcam. Het voordeel hiervan is dat u de beelden van uw camera live kunt streamen op uw mobiele device. Ook is het mogelijk om beelden direct op te slaan en ter plaatse terug te kijken.

ADAS functies
Deze Thinkware dashcam is voorzien van drie ADAS functies (Advanced Driver Assistance System). Lane Departure Warning geeft u automatisch een melding wanneer u onbedoeld uit uw rijbaan dreigt te raken. FCWS is een pré-crash alert. Als een achteropkomende auto met hoge snelheid nadert wordt u automatisch gewaarschuwd. De derde ADAS functie is Front Vehicle Departure Warning. Wanneer u bijvoorbeeld in de file staat ontvangt u een melding wanneer de auto voor u begint te rijden.

Interne GPS logger
De Thinkware F750-2CH dashcam heeft een ingebouwde GPS antenne. Hierdoor wordt informatie over de locatie, de tijd en de snelheid bij uw videobeelden opgenomen. Via de Thinkware viewer kunt u deze gegevens uitlezen dankzij de geïntegreerde Google Maps optie.

4 opnamefuncties
De dashcam beschikt over 4 opnamefuncties: constante opname, incident-opname, handmatige opname en parkeertoezicht opname. Standaard staat de dashcam op constante opname. De parkeertoezicht opname wordt ingeschakeld wanneer uw voertuig langer dan 10 minuten stil staat. Vervolgens begint de camera met opnemen wanneer beweging wordt geconstateerd. De incident opnamefunctie wordt geactiveerd wanneer uw auto betrokken raakt bij een ongeluk. De G-Sensor shockmeter houdt dit bij.G-Sensor shockmeter
De G-Sensor shockmeter meet de impacten rondom uw voertuig. Wanneer de sensor merkt dat uw auto bij een ongeluk betrokken raakt, schakelt de Thinkware F750-2CH automatisch over op de incident opnamefunctie. De beelden die tijdens deze modus worden opgenomen worden veilig opgeslagen en kunnen niet overschreven worden door andere opnames.

Dual-Save technologie
De Thinkware F750-2CH dashcam is voorzien van Dual-Save technologie. Met deze technologie worden uw beelden zowel op de SD kaart opgeslagen als in het interne geheugen van de camera, wanneer de incident opnamefunctie actief is. Deze back-up wordt ook geactiveerd wanneer de SD geheugenkaart problemen heeft.

Thinkware viewer
Thinkware viewer is de ondersteunende software van de Thinkware F750-2CH dashcam. Via dit programma kunt u niet alleen de instellingen van uw dashcam aanpassen, u kunt ook beelden terugkijken. Dit is handig wanneer u bewijsstukken nodig heeft voor de verzekering. Ook kunt u via Thinkware viewer bepaalde beelden opslaan of verwijderen.

Dashcam kopen, waar let u op?
Wilt u weten waar u op moet letten bij het kopen van een dashcam? Lees alles over dashcams kopen op onze informatiepagina of neem contact op met onze productspecialisten via 030 669 1224.Inhoud verpakking

  • Thinkware F750-2CH Dashcam
  • Montagemateriaal
  • Autolader
  • Kabelclips
  • Micro SD geheugenkaart 16GB + adapter
  • USB MicroSD stick
  • Snelstartgids
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: F750-2CH
EAN: 888622000567

Merk: Thinkware

Lees meerBundels

Thinkware F750-2CH Dashcam
Thinkware Vaste Voedingskabel
Dashcam Installatie op Locatie

Thinkware F750-2CH 16GB + Vaste Voeding + Installatie

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
€ 512,49 incl. btw
€ 423,55 excl. btw
2 % bundelkorting

Reviews


27-10-2015
Leuke dashcam

Wij hebben nog even getwijfeld of we alleen de camera aan de voorzijde of tevens de rear camera aan de achterzijde zouden nemen. Achteraf zeker geen spijt dat we voor dit pakket met beide camera's hebben gekozen. De installatie viel mij alleszins mee en we hebben nu al veel plezier van de dashcam.

Goede beeldkwaliteit

Makkelijk te installeren

Voor- en achtercamera

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen