Thinkware F800 Pro 1CH

Dashcam 16GB


289 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Thinkware F800 Pro 1CH

De Thinkware F800 Pro filmt wat er voor uw auto gebeurt en maakt uw autorit veiliger. De Full HD dashcam met Sony STARVIS beeldsensor levert dag en nacht een perfecte beeldkwaliteit en is uitgerust met veel extra veiligheidsfuncties. Zo mist u geen enkel cruciaal detail van uw autorit.

Lees meer

Eigenschappen Thinkware F800 Pro 1CH

Full HD dashcam voor dag en nacht
Sony STARVIS beeldsensor
140° (diagonaal) groothoek lens
Ingebouwde WiFi en GPS
Parkeerstand met bewegingsdetectie
Biedt inzicht in rijgedrag
Road Safety waarschuwingen
Met officiële Thinkware MicroSD-kaart 16GB

Full HD dashcam voor dag en nacht

De Thinkware F800 Pro legt alle details van uw autorit vast. De Full HD dashcam heeft een grote diagonale kijkhoek van 140° en beschikt over super night vision 2.0, waardoor beelden ook bij weinig licht helder zijn. Bij een teveel aan licht zorgt de WDR functie voor reductie en hiermee voor duidelijk beeld. Dankzij de Sony STARVIS beeldsensor maakt de Thinkware dashcam nog betere dag- en nachtopnames. Belangrijke details als kentekens en personen zijn hierdoor goed identificeerbaar. De Thinkware F800 Pro is ook beschikbaar met een voor- én achtercamera, de Thinkware F800 Pro 2CH.Road Safety waarschuwingen

Voor extra veiligheid onderweg waarschuwt de Thinkware F800 Pro voor uiteenlopende gebeurtenissen. De dashcam geeft bijvoorbeeld een melding wanneer u te dicht achter uw voorligger rijdt, afwijkt van uw eigen rijbaan of als uw snelheid moet worden aangepast. Door de meldingen blijft u extra alert tijdens het rijden.

Ingebouwde WiFi en GPS

Deze dashcam van Thinkware beschikt over ingebouwde WiFi en GPS. De Thinkware F800 Pro maakt verbinding met uw smartphone zodat u via de Thinkware app (Thinkware Dash Cam Mobile Viewer for F800 Pro) eenvoudig instellingen wijzigt of opgeslagen video's terugkijkt of delete. Met de GPS data ziet u welke snelheid u had op een bepaalde locatie. Dit kan helpen bij het analyseren van een ongeluk. Naast de snelheid worden ook de richting van de botsing en de impact weergegeven.

Parkeerstand met bewegingsdetectie

In de parkeerstand fungeert de Thinkware F800 Pro als bewakingscamera voor uw voertuig. Mocht een incident plaatsvinden, bijvoorbeeld wanneer iemand tegen uw auto aanrijdt, dan wordt dit op een energiebesparende wijze vastgelegd. Direct wanneer een ongeluk wordt geregistreerd, start de dashcam met filmen voor de volgende 20 seconden. Door de energiebesparing kan meer opgenomen worden. Om gebruik te maken van de parkeerstand sluit u de optionele vaste voedingskabel aan om de camera voortdurend van stroom te voorzien.

Diverse opnamemogelijkheden

Naast de eerder genoemde energiebesparende opnamemogelijkheid, zijn er nog drie andere mogelijkheden. Zo begint een opname bijvoorbeeld automatisch wanneer u de auto start of kunt u een opname maken wanneer u dat zelf wilt. Het is ook mogelijk om videodata op te slaan tien seconde voor en na een incident wordt geregistreerd.

Opslag op microSD-kaart

De opnames van de Thinkware F800 Pro dashcam worden opgeslagen op de meegeleverde 16GB geheugenkaart. Zo kunt u het vastgelegde beeldmateriaal eenvoudig terugkijken.

Configuratie via mobiele app of pc

Bij de Thinkware F800 Pro hoort een mobiele app voor Android en iOS (Thinkware Dash Cam Mobile Viewer for F800 Pro). Via deze app kijkt u gemakkelijk video's terug die de dashcam heeft opgenomen. Ook stelt u het apparaat volledig naar wens in met deze app. Beelden terugkijken is ook mogelijk via de bijbehorende PC Viewer software, waarmee u ook uw route en snelheden in kunt zien..

Inhoud verpakking

  • Thinkware F800 Pro 1CH
  • Voedingskabel
  • 16GB geheugenkaartje
  • Bevestigingsmateriaal
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: F800-1CH PRO 16GB
EAN: 888622003964

Merk: Thinkware

Lees meerBundels

Thinkware F800 Pro 1CH
Dashcam Installatie op Locatie
Thinkware Vaste Voedingskabel

Thinkware F800 Pro 1CH + vaste voedingskabel + installatie op locatie

Bel voor levertijd
Bel voor levertijd
€ 424,29 incl. btw
€ 350,65 excl. btw
2 % bundelkorting

Accessoires

Thinkware Vaste Voedingskabel

Thinkware Vaste Voedingskabel


Vandaag besteld, dinsdag in huis

€ 24,95 incl. btw
€ 20,62 excl. btw
Thinkware 64GB microSD-kaart

Thinkware 64GB microSD-kaart

geschikt voor F750, F770, F800 en X500


Vandaag besteld, dinsdag in huis

€ 80,00 incl. btw
€ 66,12 excl. btw
Thinkware Extra Mount

Thinkware Extra Mount


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 19,95 incl. btw
€ 16,49 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen