Thinkware X500-2CH Dashcam

16GB


329 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Thinkware X500-2CH Dashcam

De Thinkware X500 II-2CH dashcam beschikt over twee camera's met een respectievelijke resolutie van 1080p (frontcamera) en 720p (rearcamera). De dashcam is voorzien van GPS, Dual-Save technologie en een 2,7" LCD-scherm.

Lees meer

Eigenschappen Thinkware X500 II-2CH 16GB Dashcam

Dashcam met 2.2 megapixel Sony Exmor sensor
2.7" LCD-scherm
2 kanalen
ADAS functies (Advanced Driver Assistance System)
Interne GPS logger
4 opnamefuncties
Brede kijkhoek: 140 graden
G-Sensor shockmeter
Dual-Save technologie
Met officiële Thinkware MicroSD-kaart 16GB

Dashcam met 2.2 megapixel Sony Exmor sensor
De Thinkware X500 II-2CH is een 2-kanaals dashcam met een 2.2 megapixel Sony Exmor sensor. De dashcam bestaat uit twee camera's, de front- en de rearcamera. De frontcamera heeft een kijkhoek van 140 graden en neemt op in 1080p. De rearcamera heeft een resolutie van 720p. Hierdoor zult u nooit meer een moment missen rondom uw voertuig. Handig is het 2,7" LCD-scherm van de X500 II-2CH dashcam, waarmee u het apparaat kunt bedienen.

ADAS functies
Deze Thinkware dashcam is voorzien van drie ADAS functies (Advanced Driver Assistance System). Lane Departure Warning geeft u automatisch een melding wanneer u onbedoeld uit uw rijbaan dreigt te raken. FCWS is een pré-crash alert. Als een achteropkomende auto met hoge snelheid nadert wordt u automatisch gewaarschuwd. De derde ADAS functie is Front Vehicle Departure Warning. Wanneer u bijvoorbeeld in de file staat ontvangt u een melding wanneer de auto voor u begint te rijden.

Interne GPS logger
De Thinkware X500 II-2CH dashcam heeft een ingebouwde GPS antenne. Hierdoor wordt informatie over de locatie, de tijd en de snelheid bij uw videobeelden opgenomen. Via de Thinkware viewer kunt u deze gegevens uitlezen dankzij de geïntegreerde Google Maps optie.

4 opnamefuncties
De dashcam beschikt over 4 opnamefuncties: constante opname, incident-opname, handmatige opname en parkeertoezicht opname. Standaard staat de dashcam op constante opname. De parkeertoezicht opname wordt ingeschakeld wanneer uw voertuig langer dan 10 minuten stil staat. Vervolgens begint de camera met opnemen wanneer beweging wordt geconstateerd. De incident opnamefunctie wordt geactiveerd wanneer uw auto betrokken raakt bij een ongeluk. De G-Sensor shockmeter houdt dit bij.G-Sensor shockmeter
De G-Sensor shockmeter meet de impacten rondom uw voertuig. Wanneer de sensor merkt dat uw auto bij een ongeluk betrokken raakt, schakelt de Thinkware X500 II-2CH automatisch over op de incident opnamefunctie. De beelden die tijdens deze modus worden opgenomen worden veilig opgeslagen en kunnen niet overschreven worden door andere opnames.

Dual-Save technologie
De Thinkware X500 II-2CH dashcam is voorzien van Dual-Save technologie. Met deze technologie worden uw beelden zowel op de SD kaart opgeslagen als in het interne geheugen van de camera, wanneer de incident opnamefunctie actief is. Deze back-up wordt ook geactiveerd wanneer de SD geheugenkaart problemen heeft.

Thinkware viewer
Thinkware viewer is de ondersteunende software van de Thinkware X500 II-2CH dashcam. Via dit programma kunt u niet alleen de instellingen van uw dashcam aanpassen, u kunt ook beelden terugkijken. Dit is handig wanneer u bewijsstukken nodig heeft voor de verzekering. Ook kunt u via Thinkware viewer bepaalde beelden opslaan of verwijderen.

Dashcam kopen, waar let u op?
Wilt u weten waar u op moet letten bij het kopen van een dashcam? Lees alles over dashcams kopen op onze informatiepagina of neem contact op met onze productspecialisten via 030 669 1224.Inhoud verpakking

  • Thinkware X500 II-2CH Dashcam
  • Montagemateriaal
  • Autolader
  • Kabelclips
  • Micro SD geheugenkaart 16GB + adapter
  • USB MicroSD stick
  • Snelstartgids
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: X500 II-2CH
EAN: 888622000420

Merk: Thinkware

Lees meerAlternatieven

Thinkware F750-2CH Dashcam

Thinkware F750-2CH Dashcam

16GBDit product is niet meer leverbaar

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen