Topcom KS-4240

Video Babyfoon


€ 119,79 incl. btw

€ 99,00 excl. btw

119.79 EUR
Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Topcom KS-4240

Met deze schattige Topcom KS-4240 videobabyfoon kunt u op afstand in de gaten houden wat er in de babykamer gebeurt. De camera stuurt video en audio van hoge kwaliteit door naar de digitale monitor. Dankzij de ingebouwde infrarood LED's kunt u ook een oogje in het zeil houden wanneer het donker is.

Lees meer

Eigenschappen Topcom KS-4240


Baby videomonitor met 3,5 inch kleurendisplay
2x digitale zoom, pan en tilt functie
Superieure geluidskwaliteit
Op afstand bedienbaar nachtlampje en slaapliedjes
Alarm voor o.a. temperatuur, voeding of medicijnen
Bereik binnen tot 50 m, buiten tot 300 m

Uw baby in beeld


Het grote kleurendisplay van de videomonitor biedt uitstekend zicht op uw baby. Met de 2x digitale zoomfunctie kunt u zelfs het beeld in en uitzoomen voor close-up beelden. De camera is voorzien van 6 infrarood LED's zodat u ook 's nachts kunt zien wat er gebeurt. De digitale videomonitor is uitgerust met de unieke 'Frequency Hopping'-technologie die ervoor zorgt dat de beeldkwaliteit 100% storingsvrij is.

Bi-directionele communicatie: luisteren en praten


Het is mogelijk om met uw baby te communiceren via de ingebouwde twee-weg microfoon en luidspreker van de babyfoon. De superieure geluidskwaliteit zorgt ervoor dat u uw baby altijd goed kunt horen. Wanneer hij of zij huilt, zal het videodisplay bovendien automatisch worden geactiveerd (VOX-spraakdetectie). Via het display kunt u tegen uw baby praten zonder dat u naar de slaapkamer hoeft te gaan. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunt u de camera ook nog op afstand bedienen om één van de slaapliedjes af te spelen of het nachtlampje aan te zetten.

Alarmfuncties


De Topcom KS-4240 beschikt over uitgebreide waarschuwingsopties. Zo bevat de camera een ingebouwde temperatuursensor die de temperatuur van de kamer meet. U kunt instellen dat u een waarschuwing krijgt wanneer de temperatuur in de babykamer te hoog of te laag wordt. Ook kunt u een timer instellen voor de tijdstippen dat u voeding of medicijnen aan uw kind moet geven. Op het ingestelde tijdstip zal dan een alarm afgaan.

Bereik


Met een bereik tot 300 m geniet u van totale bewegingsvrijheid in en om uw huis. Afhankelijk van de omstandigheden zal het maximale bereik van de KS-4240 babyfoon binnenshuis 50 m zijn, buitenshuis maximaal 300 m. U ontvangt een waarschuwing wanneer u in een gebied komt dat buiten het bereik ligt van de babyfoon.

Inhoud verpakking


  • Topcom KS-4240 camera

  • Videomonitor

  • Bureaulader

  • Voedingsadapter

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: KS-4240
EAN: 5411519017482

Merk: Topcom


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie