TP-Link CAP1200

Dualband 11ac 2x2 Access Point


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

TP-Link CAP1200

De TP-Link CAP1200 is een dual band access point met gecombineerde snelheden tot 1200 Mbps (300+867Mbps). Het apparaat beschikt over 1 Gigabit Ethernetpoort en kan gevoed worden via 802.3af PoE. Met de apart verkrijgbare controller kunt u honderden CAP access points centraal beheren.

Lees meer

Eigenschappen TP-Link CAP1200 access point

Dual band Wireless-AC access point
Snelheid: 300+867 Mbps (2.4GHz & 5GHz)
1 Gigabit LAN-aansluiting (PoE 802.3af)
Fast roaming voor naadloze verbinding
Bandsteering en load balancing
Centraal te beheren met Wireless Controller (apart verkrijgbaar)
Ondersteunt 16 SSID's (8 per frequentie)
Captive portal voor authenticatie
Eenvoudige montage aan muur of plafond
Voeding: 12V adapter of PoE

Dual band access point
De TP-Link CAP1200 is een dual band access point voor zakelijk gebruik en biedt een snelheid van 300Mbps (2.4GHz) en 867Mbps (5GHz). Het access point is eenvoudig te implementeren en bevat een robuuste netwerkbeveiliging. Maakt u binnen een netwerk gebruik van meerdere CAP access points, dan kunt u deze centraal beheren met een wireless controller: de TP-Link AP50 of de TP-Link AP500. Er is 1 Gigabit LAN-poort aanwezig voor een snelle bekabelde netwerkverbinding.

Geavanceerde functies
Diverse geavanceerde functies zorgen ervoor dat de TP-Link CAP1200 efficiënt gebruikmaakt van de beschikbare bandbreedte en de WiFi-prestaties optimaliseert. Een van deze functies band steering, waarbij dual-band apparaten automatisch naar de snellere 5GHz frequentieband worden gestuurd. Daarnaast ondersteunt de TP-Link CAP1200 fast roaming; deze functie zorgt ervoor dat gebruikers tijdens het rondlopen automatisch worden verbonden met het best beschikbare access point, zonder dat de verbinding tussentijds verbreekt.

Captive portal
De captive portal functie op de TP-Link CAP1200 maakt het gemakkelijk om uw bezoekers toegang te geven tot uw WiFi-netwerk. Via een speciale inlogpagina dienen ze eerst een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren voordat ze verbinding kunnen maken. Op deze manier houdt u zicht op het netwerkgebruik en voorkomt u dat ongewenste gebruikers uw netwerk betreden. Het netwerk is op te splitsen in 16 gescheiden netwerken (8 op elke frequentie) voor verschillende gebruikers.

Eenvoudige montage
De TP-Link CAP1200 heeft een rookmeldervormig ontwerp en is eenvoudig aan de muur of het plafond te bevestigen met de meegeleverde bevestigingskit. De voeding wordt geleverd via de meegeleverde voedingsadapter of via Power over Ethernet (802.3af). In het laatste geval krijgt de TP-Link CAP1200 stroom via de netwerkkabel en hoeft u geen rekening te houden met de locatie van een stopcontact. Hiervoor heeft u wel een PoE-switch of PoE-injector nodig.

Inhoud verpakking

  • TP-Link CAP1200
  • Bevestigingsmateriaal
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: CAP1200
EAN: 6935364081003

Merk: TP-Link

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie