TP-Link Deco M4 Single Unit

WiFi Mesh Router AC1200


65,29 excl. btw

79,00 incl. btw

79.00 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

TP-Link Deco M4 Single Unit

De TP-Link Deco M4 Single Unit kunt u gebruiken om uw bestaande Deco M4 netwerk uit te breiden of simpelweg als losse router waar u later op kunt uitbreiden. De TP-Link Deco M4 stelt u eenvoudig in via een gratis App en biedt naast een groot bereik ook de mogelijkheid voor ouderlijk toezicht.

Lees meer

Eigenschappen TP-Link Deco M4 single unit:


Dual-band 11ac WiFi Mesh router
Zorgt voor een compleet dekkend WiFi-netwerk
WiFi snelheid 300 + 867 Mbps (2.4 GHz en 5GHz)
2 Gigabit WAN/LAN-poorten
Installatie en beheer via TP-Link app
Ouderlijk toezicht en QoS
Voeg extra units toe om dekking uit te breiden

Creëer een dekkend Mesh WiFi-netwerk


Met de TP-Link Deco M4 creëert u een draadloos WiFi-netwerk in uw huis. Door twee of meer Deco units te combineren, voorziet u uw woning van een naadloze WiFi-dekking in een ruimte tot maximaal 260 vierkante meter. Mocht u een grotere ruimte van Mesh WiFi willen voorzien, dan voegt u simpelweg een Deco M4 unit (of andere Deco unit) toe aan hetzelfde netwerk.

Mesh WiFi


De TP-Link Deco M4 units zorgen dat uw WiFi-verbinding betrouwbaar blijft en niet hapert. De M4 units maken namelijk gebruik van Mesh WiFi technologie om deze naadloze verbinding te realiseren. Door seamless roaming en adaptive routing kunt u zich door uw woning bewegen zonder dat de verbinding tussendoor wegvalt, omdat uw verbonden apparaat automatisch wordt verbonden met de sterkste zender.Te gebruiken als router, access point of versterker


U kunt zelf kiezen of u uw TP-Link Deco M4 units als router, access point (in bridge mode) of versterker gebruikt. Gebruikt u de units op de standaard wijze, dan stelt u deze in als router. Wilt u de units in een netwerk te plaatsen waar al een router aanwezig is, dan gebruikt u de units in bridge mode, door TP-Link acces point mode genoemd. Het wordt in de toekomst mogelijk om de Deco M4 units als versterker in te zetten. Voor deze range extender-modus moet de firmware bijgewerkt worden naar de nieuwste versie, die binnenkort beschikbaar zal zijn.

Eenvoudig installeren via de Deco app


De TP-Link Deco M4 zijn snel te installeren met behulp van de Deco app op uw Android of iOS smartphone. Haal de twee Deco M4 units uit de verpakking, verbind deze met uw modem en zorg dat de apparaten aan staan. Download vervolgens de app en volg stap voor de stap de instructies die u te zien krijgt om de units te configureren. In de app kunt u aangeven of de units als router of access point moeten fungeren.

Ouderlijk toezicht


Met ouderlijk toezicht heeft u controle over het schermgebruik van uw kinderen en kunnen zij veilig internetten. Maak voor iedereen in huis een eigen gebruikersprofiel, waarbij u aangeeft hoe lang en binnen welke tijden men mag internetten. Stel door middel van filters in welke content geblokkeerd wordt en krijg inzicht in de websites die uw kind bezoekt. U kunt via de app gemakkelijk de WiFi-toegang tijdelijk uitschakelen, bijvoorbeeld om schermgebruik tijdens het eten te voorkomen.

Inhoud verpakking


  • TP-Link Deco M4 unit

  • AC voedingsadapter

  • RJ45-kabel

  • Snelle installatie gids


Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: DECO M4(1-PACK)
EAN: 6935364084394

Merk: TP-Link

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie