[EOL] TP-Link EAP245 v1

Wireless-AC Access Point


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

[EOL] TP-Link EAP245 v1

De TP-Link EAP245 is een dual-band Wireless-AC access point dat werkt op de 2,4 GHz en 5 GHz frequentieband. Het access point behaalt snelheden tot 1300 Mbps en beschikt over 1 Gigabit LAN-poort. Met clustermogelijkheid voor eenvoudig beheer.

Lees meer

Eigenschappen TP-Link EAP245 access point

Dual band Wireless-AC access point
Snelheid: 450 Mbps en 1300 Mbps (2.4GHz en 5GHz)
Zendvermogen: 20dBm/100mW en 23dBm/200mW (2.4GHz en 5GHz)
1 Gigabit LAN-aansluiting
Compatibel met 802.11ac/n/g/b/a producten
Clusteren tot 24 access points
Ondersteunt 16 SSID's (8 per frequentie)
QoS ondersteuning
Captive portal voor identificatie
Eenvoudige montage
Power over Ethernet (802.3at)

Flexibel dual band access point
De TP-Link EAP245 is een betaalbaar dual band access point voor zakelijk gebruik. Met een snelheid van 450Mbps op 2.4GHz en 1300Mbps op 5GHz en 3x3 MIMO technologie genieten gebruikers van een uitstekende draadloze verbinding. Daarnaast is de TP-Link EAP245 uitgerust met 1 Gigabit LAN-poort voor een snelle bekabelde verbinding met bijvoorbeeld een switch. Meerdere access points kunnen samen en cluster vormen dat centraal te beheren is via de gratis EAP Controller software.

Geavanceerde functies
Diverse geavanceerde functies zorgen ervoor dat de TP-Link EAP245 efficiënt gebruikmaakt van het netwerk en daardoor moeiteloos een groot aantal gebruikers aan kan. Een van deze functies is band steering, waarbij dual-band apparaten automatisch naar de snellere 5GHz frequentieband worden gestuurd. De load balancing functie zorgt daarnaast voor een goede verdeling van de gebruikers over zowel de 2,4GHz als 5GHz frequentie.

Quality of Services
Dit access point van TP-Link ondersteunt Quality of Services (QoS). Hiermee kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen, bijvoorbeeld spraak- en videoapplicaties. Door prioriteiten aan te geven, blijven de belangrijkste datastromen altijd werken, zelfs wanneer de maximale capaciteit van het access point bereikt wordt.

Captive portal
De Captive portal functie op de TP-Link EAP245 maakt het gemakkelijk om uw gasten toegang te geven tot WiFi. Voordat zij gebruik kunnen maken van uw netwerk dienen ze eerst bepaalde handelingen uit te voeren op een speciale inlogpagina, zoals het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord. Op deze manier houdt u zicht op het netwerkgebruik en voorkomt u dat ongewenste gebruikers uw netwerk betreden. Het netwerk is op te splitsen in 16 gescheiden netwerken (8 op elke frequentie) voor verschillende gebruikers.

Eenvoudige montage
Het neutrale design zorgt ervoor dat de TP-Link EAP245 in vrijwel ieder interieur past. De TP-Link EAP245 heeft het uiterlijk van een rookmelder en is eenvoudig te bevestigen met de meegeleverde muur/plafond-bevestigingskit. Wanneer u het access point voedt via de netwerkkabel (PoE 802.3at), hoeft u geen rekening te houden met de locatie van een stopcontact.

Inhoud verpakking

  • TP-Link EAP245
  • Bevestigingsmateriaal
  • Voedingsadapter
  • Bron CD
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: [EOL] EAP245 v1
EAN: 6935364096663

Merk: TP-Link

Lees meerReviews


16-08-2018
Super product

Ik was al enige tijd van zin om mijn draadloos netwerk uit te breiden en zocht naar een degelijke "draadloze" oplossing die niet te duur was. Deze TP-Link EAP245 voldoet zeker aan mijn vereisten. De te downloaden controle software is een must voor een beheerder en geeft je zeer goede controle en overzicht van alle instellingen. Je kan users/accounts aanmaken en beperkingen opleggen of ze net voorrang geven op andere accounts. Met de software kan je ook meerdere TP-Link access points beheren. Het leuke is dat een een "tijdschema" in te stellen valt zodat je kan bepalen wie wanneer en hoelang op het internet kan ;-) . Een super toestel. Ik ben er super tevreden mee. Zonder twijfel schaf ik me er nog zo eentje aan.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
15-06-2018
Wonderful product

Ik had enorm veel problemen wat betreft de signaalsterkte van mijn internet binnenshuis en buitenshuis. Op aanraden van een kennis 2 acces points gekocht (ééntje voor op de bovenverdieping en ééntje voor op de benedenverdieping) en momenteel werkt alles excellent en is downloaden terug een plezier. Ik denk er aan eventueel nog een derde aan te kopen en deze in de garage zelf te plaatsen dan zal het bereik overal hetzelfde zijn. Super product! Zeker een aanrader!

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragenIk heb het product bij jullie gekocht en aangesloten met kabel op Experia Box V9 van KPN.
En nu? Ik zie dat ik er 2 open wifi verbindingen bij heb gekregen (2.4 en 5 GHz). Deze wil ik beveiligen maar kom er helemaal niet uit in de diverse handleidingen die beschikbaar zijn op hub site. Volgens mij moet het een fluitje van een cent zijn maar ik snap er niks van. Moet ik nu ook het nieuwe wifi kanaal kiezen voor mijn devices of gewoon de 'oude' van KPN?
Deze accesspoints werken met een controller software die u van de site van TP-Link kan downloaden.
De software moet u installeren op een computer om vervolgens hiermee de WLAN instellingen aantepassen.
Deze software kan u hier vinden.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie