demo - Revolabs FLX UC1500

USB Conference Phone


475,00 excl. btw

574,75 incl. btw

574.75 EUR
Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

demo - Revolabs FLX UC1500

De Revolabs FLX UC 1500 is een uitstekende vergadertelefoon met 4 interne en 2 extra microfoons. Hierdoor is deze vergadertelefoon ideaal voor grote conferentieruimten. De Revolabs FLX UC 1500 biedt uitstekende geluidskwaliteit en is compatibel met bekende softphone applicaties.

Lees meer

Op dit demo product krijgt u 1 jaar garantie, retourneren is niet mogelijk. Het product is in perfecte staat. De verpakking kan beschadigd zijn of ontbreken.

Eigenschappen Revolabs FLX UC1500

VoIP & USB vergadertelefoon
4 interne microfoons met 360 graden bereik
Twee extra microfoons
Uitstekende geluidskwaliteit
Echoreductie
Bedienpaneel met full color display
Compatibel met bekende softphone applicaties


VoIP & USB vergadertelefoon
De Revolabs FLX UC1500 is een professionele VoIP en USB vergadertelefoon voor grote conferentiezalen. Dit toestel is voorzien van 4 interne microfoons met een bereik van 360 graden. Hierdoor wordt elk geluid uit de ruimte opgevangen en maakt het niet uit aan welke kant van de tafel uw medewerkers zitten.

2 extra microfoons
Deze vergadertelefoon van Revolabs wordt standaard geleverd met 2 extra microfoons die u aan beide uiteinden van de vergadertafel kunt plaatsen. Deze extra microfoons zorgen ervoor dat spraak nog beter opgepikt wordt zodat u feilloos kunt communiceren met de tegenpartij. Ook is het hierdoor mogelijk dat er meer mensen deelnemen aan uw conferentie.

Uitstekende geluidskwaliteit
De Revolabs FLX UC1500 biedt uitstekende geluidskwaliteit. Dit komt mede door de geïntegreerde echoreductie. Dit zorgt ervoor dat alleen de spraak van de deelnemers wordt verstuurd via de microfoons. Achtergrondgeluid of ruis wordt automatisch weg gefilterd zodat de duidelijkheid van de communicatie vanzelfsprekend toeneemt.Bedienpaneel met full color display
De FLX UC1500 beschikt over een eenvoudig bedienpaneel met full color display. Via het keypad kunt u eenvoudig het toestel bedienen en nummers kiezen en via het scherm kunt u de gespreksinformatie aflezen. Het bedienpaneel gebruikt u ook bijvoorbeeld om het volume aan te passen, gesprekken aan te nemen of te verbreken en om te navigeren door de menu's heen.

Compatibel met bekende softphone applicaties
Deze professionele vergadertelefoon is compatibel met bekende softphone applicaties van derden. Hierdoor kunt u gewoon uw standaard conferentie-applicatie blijven gebruiken, maar nu met nog betere geluidskwaliteit. Via de USB-aansluiting sluit u dit apparaat namelijk eenvoudig aan op uw PC of laptop.

Revolabs FLX UC modellen vergelijken
De Revolabs FLX UC serie bestaat uit 3 vergadertelefoons, variërend van een instapmodel tot een toestel voor grote vergaderruimten. Vergelijk de drie Revolabs FLX UC vergadertelefoons op onze informatiepagina en maak de juiste keuze voor uw situatie.

Inhoud verpakking

  • Revolabs FLX UC 1500 (basisunit)
  • Bedieningspaneel
  • USB-kabel (2m)
  • Ethernetkabel (7,5m)
  • 2x directionele microfoons
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: dd_TU_10-FLXUC1500
EAN: 040232209550

Merk: Revolabs


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie