Ubiquiti AmpliFi Teleport

VPN-adapter


0 EUR
Bel voor levertijd

De eerste leverdatum van de Ubiquiti AmpliFi Teleport is door de fabrikant meerdere malen uitgesteld voor de Europese markt. Op dit moment zijn de levertijd en prijs nog niet bekend. Houd deze productpagina in de gaten voor updates.

Ubiquiti AmpliFi Teleport

Gebruikt u een Ubiquiti AmpliFi router en wilt u vanaf elke locatie uw netwerk kunnen benaderen? Dan is de AmpliFi Teleport precies wat u zoekt. U steekt deze VPN-adapter in het stopcontact, verbindt deze lokaal met internet en kunt hierna veilig bij uw thuisnetwerk.

Lees meer

Eigenschappen Ubiquiti AmpliFi Teleport

VPN-adapter voor Ubiquiti AmpliFi router
Biedt veilig toegang tot het complete netwerk
Bekabeld of via WiFi te verbinden met internet
Dual-band 802.11ac WiFi
1x Gigabit Ethernetpoort
2x ingebouwde dual-band antennes
Werkt via elk stopcontact
Automatische updates
Ideaal voor op reis

Benader uw Amplifi netwerk op afstand
Met de Ubiquiti AmpliFi Teleport is uw thuisnetwerk ook op afstand altijd bereikbaar. Deze VPN-adapter biedt veilig toegang tot het complete netwerk en opgeslagen bestanden, of u nu verblijft op een camping, in een hotel of bij familieleden. Het enige wat u hoeft te doen, is deze adapter in het stopcontact steken en deze via WiFi of een ethernetkabel te verbinden met internet. Vervolgens wordt er een veilige verbinding met uw thuisnetwerk gemaakt en kunt u deze op afstand benaderen. Eenvoudiger kan bijna niet.

Ideaal voor op reis
De AmpliFi Teleport is ideaal voor op reis en is daarom zo ontworpen dat u hem eenvoudig mee kunt nemen. Bekijk uw favoriete programma's en content, voer videogesprekken met uw familie of controleer uw smart home beveiligingssysteem. Met Teleport kan het allemaal. Via de bijbehorende app kunt u zelfs in de gaten houden welke apparaten er verbonden zijn en voor hoe lang. Het apparaat wordt automatisch geüpdatet zodat u altijd over nieuwste functies en verbeteringen beschikt.

Inhoud verpakking

  • Ubiquiti AmpliFi Teleport
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Meld u aan als reseller voor extra korting op Ubiquiti producten
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: AFi-T

Merk: Ubiquiti

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenWerkt de teleport met elke router?
De Teleport kunt u buiten uw netwerk aansluiten op elke router om verbinding te maken met uw AmpliFi router thuis.

Zolang als u de Teleport heeft gekoppeld met uw AmpliFi router thuis en zowel de router op de andere locatie als uw AmpliFi Router thuis beschikt over een internetverbinding dan gaat het werken.

U kunt echter (op dit moment) niet de Teleport gebruiken als u niet een AmpliFi router thuis heeft staan. Het is onbekend of de fabrikant de Teleport ook geschikt gaat maken voor andere routers met VPN ondersteuning. 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie