Ubiquiti UAP-AC-Edu

Access Point met Speaker


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Ubiquiti UAP-AC-Edu

De Ubiquiti UAP AC Edu is een uniek access point met ingebouwde speaker. Via uw smartphone kunt u een boodschap omroepen die vervolgens vanuit de speaker te horen is. Het apparaat ondersteunt de nieuwste 802.11ac MIMO-technologie en werkt op 2,4 en 5 GHz.

Lees meer

Eigenschappen Ubiquiti UniFi Access Point Edu

Geschikt voor indoor gebruik
Ingebouwde speaker
Boodschappen omroepen via UniFi Broadcast app
Maximale draadloze snelheid van 1750 Mbps
Werkt simultaan op 2,4 Ghz (450 Mbps) en 5 Ghz (1300 Mbps)
802.3at PoE+ ondersteuning
1 x Gigabit LAN-poort
22 dBm (158 mW) aan zendvermogen
Inclusief PoE voeding en montagemateriaal

Razendsnel access point
De Ubiquiti UAP AC Edu maakt gebruik van zowel de 2,4 Ghz als de 5 Ghz Wi-Fi frequentie en kan gelijktijdig op beide frequenties uitzenden. Het voordeel hiervan is dat de verbindingen worden verdeeld over 2 frequenties wat de belasting op het netwerk vermindert. Zo kunt u meerdere apparaten tegelijk toegang geven. Op 2,4 Ghz behaalt de UAP AC Edu een snelheid tot 450 Mbps en op 5 Ghz is dit maximaal 1300 Mbps.

Ingebouwde speaker
Uniek aan de Ubiquiti UAP AC Edu is de ingebouwde speaker. Met behulp van de UniFi Broadcasting app (voor iOS en Android) kunt u boodschappen inspreken die vervolgens vanuit de speaker klinken. U kunt het geluid uit meerdere access points laten komen. Dit maakt de Ubiquiti UAP AC Edu ideaal voor publieke omgevingen waar regelmatig oproepen worden gedaan, zoals scholen en universiteiten. Het geluid dat uit de speakers komt is helder en van hoge kwaliteit.

Power over Ethernet
De Ubiquiti UAP AC Edu ondersteunt Power over Ethernet 802.3at (PoE+). Het access point kan direct gevoed worden via de netwerkkabel met behulp van de meegeleverde PoE injector van 48V. Maakt u echter gebruik van meerdere access points, dan kunt u deze het beste aansluiten op een switch die 802.3at ondersteunt.

Plafond- of muurmontage
Het Ubiquiti UniFi Access Point Edu heeft een zogenaamd rookmelder-ontwerp en kan onopvallend geplaatst worden aan het plafond of aan de muur. U sluit de Ubiquiti UniFi aan op uw router en draait de software om de installatie te starten. Het access point kan vervolgens via de gratis controller-software van Ubiquiti worden beheerd en geïnstalleerd. De software is geschikt voor zowel windows als mac.

Gratis beheersoftware
Met de UniFi controller software beheert u de Ubiquiti UAP AC Edu en kunt u een eigen captive portal ontwikkelen. Zo maakt u vrij snel een eigen login portal in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl. Het grote voordeel van de software is dat deze de installatie van het access point een stuk gemakkelijker maakt voor mensen met weinig technische kennis. De software detecteert alle access points in het netwerk en maakt centraal beheer mogelijk.

Geen seamless roaming
De access points van Ubiquiti ondersteunen geen seamless roaming. Zoekt u een access point dat wel seamless roaming ondersteunt, kijk dan bij de producten van Ruckus Wireless of Aerohive.

Inhoud verpakking
  • Ubiquiti UniFi Access Point (UAP) Edu
  • Montagemateriaal
  • 48V PoE injector
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: UAP-AC-Edu
EAN: 810354024245

Merk: Ubiquiti

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie