Ubiquiti UniFi Outdoor+

Wireless-N Access Point


156.09 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Ubiquiti UniFi Outdoor+

Met het Ubiquiti UniFi Outdoor+ Access Point kunt u outdoor Wi-Fi hotspots opzetten. Het Ubiquiti UniFi Outdoor+ Access Point kan via PoE gevoed worden en wordt standaard geleverd met PoE voeding en montagebeugels.

Lees meer

Eigenschappen Ubiquiti UniFi Outdoor+

Maximale draadloze snelheid van 300 Mbps
Werkt op de 2,4 Ghz 802.11n Wi-Fi band
28dBm (630mW) aan zendvermogen
Voeding via Power over Ethernet 802.3af
2 externe antennes met RP-SMA aansluiting
2x 100 Mbps LAN netwerkaansluiting
Inclusief PoE voeding en montagebeugels


Outdoor Wi-Fi hotspot access point
Met het Ubiquiti UniFi Outdoor+ access point kunt u alle kanten op. Het access point biedt een maximale draadloze snelheid van 300Mbps, een zendvermogen van 28dBm (630mW) en het apparaat werkt op de 2,4GHz frequentieband (WiFi-standaard: 802.11n).

Power over Ethernet ondersteuning
Het Ubiquiti UniFi outdoor access point wordt gevoed via Power over Ethernet. Hierdoor heeft u slechts één netwerkkabel nodig om het access point van voeding en netwerkaansluiting te voorzien. De Ubiquiti UniFi wordt standaard geleverd met een mastmontagebeugel en een PoE-voeding zodat hij direct buiten gemonteerd kan worden.

UniFi Controller Software
Ubiquiti UniFi producten kunnen dankzij de gratis controller software eenvoudig worden beheerd en geïnstalleerd vanaf één centraal punt. De Ubiquiti UniFi Outdoor+ kan dankzij de software uitstekend ingezet worden als Wi-Fi hotspot met een eigen login portal. Op de login portal kunt u een eigen webpagina aanmaken die u kunt voorzien van uw logo en huisstijl.

Toegangscontrole
Wanneer u meerdere access points beheert kunt u deze via de UniFi software benaderen. Zo heeft u direct inzicht in de status van het complete netwerk. Dankzij de controller software is het ook mogelijk om gasten toegang te geven tot uw WiFi-netwerk. U kunt namelijk speciale vouchers aanmaken waarmee uw gasten toegang krijgen tot het WiFi-netwerk. Daarnaast beschikt het systeem over verschillende betaalmogelijkheden zoals creditcard betaling.

Geen seamless roaming
De access points van Ubiquiti ondersteunen geen seamless roaming. Zoekt u een access point dat wel seamless roaming ondersteunt, kijk dan bij de producten van Ruckus Wireless of Aerohive.

Inhoud verpakking

  • Ubiquiti UniFi Outdoor+ (UAP-Outdoor+)
  • 2x 5 dBi dipole antenne
  • Mast- en muurmontagebeugel
  • PoE injector voor voeding en netwerk
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: UAP-OUTDOOR+
EAN: 810354023071

Merk: Ubiquiti

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenDaar wij met een dubbele sataliet verbinding gaan werken is mijn vraag, kan ik op het gastnetwerk ook een voucher aanmaken met een max van bijvoorbeeld 1 gigabyte? Dit omdat wij maar een beperkt dataverbruikapps hebben.
Ja, dat is mogelijk. Met de Hotspot manager van de UnIFi Controller V5 is het nu ook mogelijk om naast een maximale (upload en/of download) snelheid per ticket een datalimiet in te stellen. Om deze beperking op te leggen moet uw UniFi controller wel 24/7 draaien en als het om een groot aantal gebruikers gaat dan kunt u beter niet de Cloud Key gebruiken. U kunt dan het beste een volwaardige Windows, Linux of Mac computer/server gebruiken om de UniFi controller op te draaien, dan heeft u een stuk meer rekenkracht en opslag (voor logs en statistieken).

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie