Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Ubiquiti UniFi UAP LR 3-pack

11n Access Points

Ubiquiti UniFi UAP LR 3-pack
11n Access Points

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.59/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Dit Uniquiti UniFi Access Point Long Range 3-pack is een handige bundel die fast roaming mogelijk maakt. Met de controller software koppelt u de drie access points, zodat u altijd verbinding behoudt.

Eigenschappen Ubiquiti UniFi Long Range access point 3-pack
3-Pack voor fast roaming
300 Mbps Wi-Fi op 2,4 Ghz via 802.11n
Access point voor muur- of plafondmontage
Bijgeleverde montagebeugels en PoE voeding
Bovengemiddeld zendvermogen voor beter bereik
Long-range model, maximaal 183 meter bereik
Geïntegreerde 3 dBi antenne en 1 x 100 Mbps LAN
Controller software voor extra functies en centraal beheer3-Pack voor fast roaming
Deze bundel bestaat uit 3 Ubiquiti UniFi Long Range access points. Met behulp van de controller software kunt u de access points aan elkaar koppelen en gebruik maken van fast roaming. Dit houdt in dat de apparaten de actieve verbinding van elkaar overnemen, zodat u altijd verbinding behoudt, ook wanneer u rondloopt.

Access Point voor plafond montage
Het Ubiquiti UniFi access point heeft het beste resultaat wanneer u deze aan het plafond of muur monteert. Het access point kan via gratis controller software van Ubiquiti worden beheerd en geinstalleerd. U sluit de Ubiquiti UniFi aan op uw router en draait de software om de installatie te starten. De software is geschikt voor zowel windows als mac.

Hoger zendvermogen
Het Ubiquiti UniFi access point beschikt over een hoger zendvermogen dan een gemiddelde router of access point. Ubiquiti geeft aan dat in de meest optimale situatie een bereik van 183 meter kan worden behaald. Uit eigen tests bleek dat het zendvermogen inderdaad hoger is dan bij een gemiddeld Wi-Fi product. Ook verloopt de installatie van de Ubiquiti een stuk eenvoudiger dan bij de concurrentie. Het access point is mooi vormgegeven en kan eenvoudig aan het plafond worden bevestigd.

Gratis beheersoftware
De UniFi controller software geeft u de mogelijkheid om het access point te beheren en bijvoorbeeld een eigen captive portal te ontwikkelen. Zo kunt u vrij snel een eigen login portal maken in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl.

Het grote voordeel van de software is dat deze de installatie van het access point een stuk eenvoudiger maakt voor mensen met weinig kennis van netwerken. De software detecteert het access point in uw netwerk en laat u eenvoudige zaken snel configureren.

Ubiquiti updaten: Bekijk hier onze video voor het updaten van uw Ubiquiti access point.

Power over Ethernet
Het Ubiquiti UniFi access point wordt standaard geleverd met power over ethernet (PoE) voeding van 24 volt. Deze voeding bestaat uit een klein blokje en een stekker. Het blokje heeft 2 netwerkaansluitingen: 1 voor naar uw router of switch en de 2e poort voor een connectie met de Ubiquiti. Uw Ubiquiti access point wordt op deze manier door 1 kabel aangesloten op uw
netwerk en direct van voeding voorzien.

Let op: De PoE voeding kan bij verkeerd gebruik schade toebrengen aan uw router of switch, let daarom altijd op dat u de LAN-kant met uw router of switch verbindt en de PoE-kant alleen met de Ubiquiti.

Geen seamless roaming
De access points van Ubiquiti ondersteunen geen seamless roaming. Zoekt u een access point dat wel seamless roaming ondersteunt, kijk dan bij de producten van Ruckus Wireless of Aerohive.

Inhoud verpakking
  • 3x Ubiquiti UniFi Access Point (UAP-LR)
  • 3x Montagebeugel voor muur of plafond
  • 3x PoE injector voor voeding en netwerk
  • Handleiding

Specificaties

Merk Ubiquiti
Artikelnummer UAP-LR-3
EAN 810354023057
WiFi standaard WiFi 4 (11n)
WiFi-frequentieband 2,4 GHz
Indoor of outdoor Indoor
Snelheid 2,4 GHz 300 Mbps
Snelheid 5 GHz Geen 5 GHz
Beheer via Cloud Optioneel
Maximaal zendvermogen 27dBm/500mW
PoE-ondersteuning 24V passief
PoE-injector meegeleverd Ja
LAN-aansluiting 1x 100 Mbps LAN
Roaming ondersteuning Fast roaming
Antenne aansluiting Geen
Contact

Vraag het onze expert!

Edwin Oskam

030 669 1220
E-mail

Reviews

5

van de 5

2 reviews

5 sterren1
4 sterren1
3 sterren0
2 sterren0
1 ster0

Dit product beoordelen?

Frans

18-05-2017

Goedkoop dekking in hele bedrijf. Eindelijk!

Wij hebben 4 UniFi AP LR access points geïnstalleerd, 2 op iedere verdieping. Hoewel op papier geen seamless roaming wordt geboden, lijkt het wel zo te werken. De clients schakelen prima over en we hebben getest met een whatsapp-gesprek terwijl we langs alle access points liepen. Het gesprek bleef zonder haperingen doorgaan! Momenteel zijn er ca. 15 clients verbonden. Een echte stress test hebben we dus nog niet gedaan. De installatie verliep wel met een paar hobbels. Stel je een vast IP in dan moet je blijkbaar de alternatieve DNS server ook invullen om het systeem te laten werken, ook al is dat niet verplicht. Daarnaast wilde 1 access point pas na een groot aantal pogingen opgenomen worden. Los daarvan is het een heel goed en eenvoudig systeem.

Robin

06-01-2016

Heel erg goed! Wifi problemen eindelijk voorbij.

Op kantoor en thuis altijd problemen gehad met wifi bereik door alle ruimtes heen. Meerdere AP's en Wifi routers geprobeerd van o.a. Asus, Netgear, Linksys. Ook geprobeerd te werken met wifi repeaters en meerde routers te plaatsen door de ruimtes heen, maar het bleef altijd een gedoe. Wifi uit en aan zetten elke keer dat je van ruimte wisselt om weer op de juiste AP te connecten etc.. Zelfs alle AP's door de ruimtes heen voorzien van dezelfde SSID en sleutel loste het niet op. Op een gegeven moment kwam ik de Ubiquiti UniFi AP's tegen welke een feature bevatten "Zero handover". Dit is een feature die ervoor zorgt dat je wifi clients naadloos roamen tussen de verschillende AP's. En na een dag testen kan ik zeggen dat dit echt werkt. Ik heb gewoon overal bereik nu met dezelfde AP naam en merk je totaal niet dat je switched tussen de verschillende AP's. Het is net alsof je gewoon 1 hele sterke AP hebt die door het hele gebouw gaat. Ik ben zeer tevreden! Voor hetzelfde geld van een hele dure ASUS krijg je in dit pakket 3 AP's waarmee je een stuk beter bereik creëert dan die rare dingen met 26 antennes erop welke er meer voor de show op zitten dan daadwerkelijk iets doen.

Veelgestelde vragen

Een outdoor access point van Ubiquiti sluit hier prima op aan, hierbij komt u uit op het volgende outdoor access point, dit werkt probleemloos samen.

Ubiquiti UniFi Outdoor+ Wireless-N Access Point 

De reguliere UAP-LR heeft inderdaad alleen maar een ethernet aansluiting welke tot maximaal 100 Mbit haalt.
In het geval dat u de gigabit aansluiting wil op het long range model moet u kiezen voor de UAP-AC-LR.

Dit is de nieuwste variant van Ubiquiti die gebruik maakt van een gigabit aansluiting en is tevens geschikt voor wireless-ac.
Deze kan snelheiden behalen van maximaal 867 Mbps op de ac band, echter uw gebruikers moeten hier uiteraard ook gebruik van kunnen maken.

Wij hebben van dit model geen 3 pack dus zou u moeten kiezen voor 3 losse units.