Ubiquiti UniFi UAP

2,4 GHz Wireless-N Access Point


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Ubiquiti UniFi UAP

Het Ubiquiti UniFi access point levert een maximale doorvoersnelheid van 300Mbps (2,4GHz). De Ubiquiti UAP wordt geleverd met 24 volts PoE injector waarmee u het access point op uw netwerk kunt aansluiten en van voeding kunt voorzien.

Lees meer

Eigenschappen Ubiquiti UniFi access point

300 Mbps WiFi op 2,4 GHz via 802.11n
Access point voor muur of plafond montage
Montagebeugels en PoE voeding bijgeleverd
Geïntegreerde 3 dBi antenne en 1 x 100 Mbps LAN
Controller software voor extra functies en centraal beheer

Professioneel access point
De Ubiquiti UniFi is een professioneel access point met snelheden tot 300Mbps op de 2,4 GHz band. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de 802.11n WiFi-standaard, waardoor vrijwel alle mobiele devices kunnen verbinden met dit access point. Dit apparaat beschikt over een 100Mbps LAN-poort en een geïntegreerde 3 dBi antenne.

Access point voor plafond montage
Het Ubiquiti UniFi access point heeft het beste resultaat wanneer u deze aan het plafond of muur monteert. Het access point kan via gratis controller software van Ubiquiti worden beheerd en geïnstalleerd. U sluit de Ubiquiti UniFi aan op uw router en draait de software om de installatie te starten. De software is geschikt voor zowel Windows als Mac.

Gratis beheersoftware
De UniFi controller software geeft u de mogelijkheid om het access point te beheren en bijvoorbeeld een eigen captive portal te ontwikkelen. Zo kunt u vrij snel een eigen login portal maken in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl. Het grote voordeel van de software is dat deze de installatie van het access point een stuk eenvoudiger maakt voor mensen met weinig kennis van netwerken. De software detecteert het access point in uw netwerk en laat u eenvoudige zaken snel configureren.

Power over Ethernet
Het Ubiquiti UniFi access point wordt standaard geleverd met power over ethernet (PoE) voeding van 24 volt. Deze voeding bestaat uit een klein blokje en een stekker. Het blokje heeft 2 netwerk aansluitingen, 1 voor naar uw router of switch en de 2e poort voor een connectie met de Ubiquiti. Uw Ubiquiti access point wordt op deze manier door 1 kabel aangesloten op uw netwerk en direct van voeding voorzien.

Let op: De PoE voeding kan bij verkeerd gebruik schade toebrengen aan uw router of switch, let daarom altijd opdat u de LAN kant met uw router of switch verbindt en de PoE kant alleen met de Ubiquiti.

Geen seamless roaming
De access points van Ubiquiti ondersteunen geen seamless roaming. Zoekt u een access point dat wel seamless roaming ondersteunt, kijk dan bij de producten van Ruckus Wireless of Aerohive.

Inhoud verpakking
  • Ubiquiti UniFi Access Point (UAP)
  • Montagebeugel voor muur of plafond
  • PoE injector voor voeding en netwerk
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: UAP
EAN: 810354022937

Merk: Ubiquiti

Lees meerReviews


04-11-2014
Gebruiksvriendelijk en goed bereik

We zochten een access point die gemakkelijk te installeren was en met een goed bereik. Na telefonisch advies kozen we voor de ubiquiti. De access point was zoals beloofd binnen 24 uur in huis in een mooie kommago doos!

De installatie was zeer eenvoudig zoals we hadden gehoopt en het bereik is prima. kortom, niks op aan te merken!

Eenvoudig te installeren

Goed bereik

Goede prijs

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
26-04-2015
Prima AP, goed bereik

Op vrijdag dit AP besteld, zaterdag in huis. Installatie is simpel door middel van de UniFi controller software, echter deze contoller software is nogal kritisch waar het gaat om de java versie danwel de plaats waar die is geïnstalleerd.
Na eniog tweaken werkte het prima en draaide het acces point in 5 minuten tot volle tevredenheid

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragenBeste,
is er een nederlandse versie om de unifi UAP UAP-LR te installeren op de pc
Helaas is de controller software van Ubiquiti alleen in het engels verkrijgbaar.
Mocht u eventueel hulp nodig hebben bij de instalatie mag u altijd contact met ons opnemen.
 
Hoe gaat het met de voeding, moet ik een speciale switch hebben? Gaat de voeding via de netwerk kabel?
Als u het Ubiquiti UniFi UAP accesspoint vanuit de switch wilt voeden via de netwerkkabel dan dient u een 24volt passieve PoE switch te gebruiken, zoals de Toughswitch PoE 5. Echter wordt het UniFi accesspoint ook geleverd met een PoE (Power over Ethernet) injector, deze kunt u tussen uw router (of een 'normale' switch) en het UnIFi accesspoint plaatsen om de benodigde voeding via de kabel te leveren.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie