VisiWave Site Survey Combo DBx


1.364,21 excl. btw

1.650,70 incl. btw

1650.70 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

VisiWave Site Survey Combo DBx

Breng de dekking van uw WiFi netwerk (2,4 GHz en 5 GHz) op visuele wijze in kaart, spoor storingsbronnen en interferentie op en crëeer overzichtelijke rapportages van de meetresultaten. Deze bundel bevat de VisiWave Site Survey software, een Wi-Spy DBx spectrum analyzer en de Chanalyzer 5 software.

Lees meer

Eigenschappen VisiWave Site Survey Combo DBx


Professioneel Wi-Fi analyse pakket
Meet en visuealiseer de dekking van het WiFi-netwerk
Breng dode zones in kaart
Identificeer interferentie en storingsbronnen
Datastreams van Wi-Fi apparatuur en spectrum-metingen opslaan
Kanalen in hoge resolutie bekijken

Wi-Spy DBx: Dual band WiFi spectrum analyzer


De Metageek Wi-Spy DBx is een krachtige dual-band spectrum analyzer die radiogolven op zowel 2,4 GHz als 5 GHz meet. De meetgegevens worden doorgegeven aan de Chanalyzer 5 software (ook in deze bundel), die alle data visualiseert en probleemgebieden (o.a. interferentie en dode zones) in kaart brengt. De Metageek Wi-Spy DBx is daarom een perfect hulpmiddel bij het uitvoeren van site surveys en troubleshootsessies door professionele netwerkbeheerders.

De compacte WiFi-adapter is eenvoudig aan te sluiten op de USB-poort van uw pc of laptop. De Metageek Wi-Spy DBx beschikt daarnaast over een externe RP-SMA-connector, zodat de standaard omni-antenne desgewenst vervangen kan worden door een externe sector- of richtantenne naar keuze.

VisiWave Site Survey


De VisiWave Site Survey software verzamelt gedetailleerde gegevens over uw WiFi-netwerk en brengt deze vervolgens op visuele wijze in kaart. Zo kunt u precies zien wat de dekking van het netwerk is, waar er sprake is van signaallekkages en ongewenste (rogue) access points van externe gebruikers lokaliseren. Daarnaast wordt onder andere het gebruik per kanaal gemeten en kan bekeken worden of de signalen van geplaatste access points elkaar overlappen.

Rapportages maken


Met VisiWave is het mogelijk om op maat gemaakte rapporten op te stellen of bestaande rapporten uit te breiden met visualisaties van het dekkingsgebied. Ook biedt VisiWave de mogelijkheid om het dekkingsgebied te bekijken in Google Earth.

Wilt u rapportages kunnen maken van Chanalyzer 5, dan heeft u de Report Builder nodig (niet meegeleverd) In slechts een paar klikken maakt u snapshots van relevante afbeeldingen of tabellen, en u kunt uw rapport aanvullen met eigen foto's, beschrijvingen of aantekeningen. Is de rapportage compleet, dan exporteert u het bestand naar pdf-format. U beschikt dan over een compleet en overzichtelijk rapport over de status van het WiFi-netwerk, met o.a. informatie over dode zones, verzadiging en rogue AP's.Inhoud verpakking


  • VisiWave

  • Wi-Spy dBx

  • Chanalyzer 5

  • Report builder


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: visiwave_dbx_bundel

Merk: VisiWave


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie