Vivotek IB8373-EH

Netwerkcamera


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Vivotek IB8373-EH

Met de Vivotek IB8373-EH beveiligingscamera houdt u haarscherp uw terrein in de gaten. Deze Full HD (2048 x 1536 @20fps) camera levert uitstekende beelden bij zowel veel als weinig licht. De behuizing van dit outdoor apparaat is stof- en waterdicht (IP67).

Lees meer

Eigenschappen Vivotek IB8373-EH

Full HD (2048 x 1536 @20fps)
3-Megapixel CMOS sensor
3D ruisreductie
WDR Pro technologie voor heldere beelden onder elke lichtconditie
Ideaal voor dag en nacht
P-Iris lens voor precieze besturing op afstand
Stof- en waterdicht (IP67)


Full HD camera
De Vivotek IB8373-EH is een uitstekende Full HD netwerkcamera met een verbluffende beeldkwaliteit. De hoge resolutie in combinatie met de 3-Megapixel CMOS sensor zorgt voor heldere beelden met ongekende details. Zo ziet u in één oogopslag wat er gebeurt op uw terrein of kunt u achteraf gemakkelijk personen identificeren.

WDR Pro technologie
Deze Vivotek camera is uitgerust met de unieke WDR Pro technologie. Deze technologie filmt tegelijkertijd de donkere en lichte gedeelten binnen één beeld. Deze gedeelten worden vervolgens gecombineerd om tot een zeer realistische weergave van de werkelijkheid te komen. Hierdoor geniet u onder elke lichtomstandigheid van heldere beelden.Ideaal voor dag en nacht
De Vivotek IB8373-EH is uitstekend inzetbaar in zowel lichte als donkere omgevingen. Smart IR technologie voorkomt overbelichting en de ingebouwde IR verlichting corrigeert donkere omgevingen tot op 30 meter. Hierdoor worden er zowel overdag als 's nachts uitstekende beelden opgenomen.

P-Iris lens
Deze Vivotek camera is op afstand te besturen. Dit is mogelijk dankzij de ingebouwde motortjes en de P-Iris lens. De P-Iris lens zorgt er namelijk voor dat u met grote precisie de camera kunt besturen. Dit is vooral handig wanneer u tijdens verdachte situaties een bepaalde persoon of een bepaald object in de gaten wilt houden.

Stof- en waterdicht
De IB8373-EH van Vivotek is een buitencamera bij uitstek. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de weerbestendige behuizing die een IP67-certificering heeft meegekregen. Dit houdt in dat de camera zowel stof- als waterdicht is. Een regenbui is dus geen probleem voor deze Vivotek bullet camera.

Eenvoudige installatie en iViewer app
Deze Vivotek camera is eenvoudig te installeren. Hiervoor heeft u wel een Windows computer nodig, de software werkt niet met andere besturingssystemen. Na de installatie kunt u via de gratis app 'iViewer' live de beelden van uw camera bekijken. De app is verkrijgbaar voor iOS en Android.Inhoud verpakking
  • Vivotek IB8373-EH
  • Zonneklep
  • Muurbevestigingsmateriaal
  • Waterproof RJ45 ethernet omsluiting
  • Waterproof connector
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: IB8373-EH

Merk: Vivotek

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie