VoIP – Yealink toestellen en mogelijkheden

De zakelijke VoIP-markt maakt een explosieve groei door in Nederland. Vanwege de flexibiliteit van VoIP, de lagere kosten t.o.v. traditionele telefonie en de uitfasering van ISDN, zal deze groei voorlopig niet afnemen. De verwachting is dan ook dat elk bedrijf in de toekomst via VoIP zal bellen en daarvoor ook geschikte VoIP-telefoontoestellen nodig heeft. Maar welke toestellen zijn het meest geschikt?

Yealink speelt als telefoonfabrikant uitstekend in op de ontwikkelingen in de markt. Naast het brede scala aan verschillende VoIP-toestellen dat zij bieden, wordt Yealink door bijna elke provider of VoIP-platform ondersteund. Deze ondersteuning is mogelijk dankzij een firmware die speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt .

ICT- en telecombedrijven die kennis willen maken met Yealink of al gebruikmaken van de producten van Yealink zijn van harte welkom tijdens dit seminar. In één ochtend vertellen wij u welke interessante VoIP-oplossingen Yealink biedt in de huidige markt en besteden wij aandacht aan het vernieuwde productportfolio, de functionaliteiten en de ondersteuning door providers.

Programma 5 oktober:

09:30: Ontvangst, met koffie & thee

10:15: Start seminar: Intro KommaGo & Yealink

10:30: Over Yealink, de markt, ontwikkelingen, security

11:00: Koffiepauze

11:15: Productportfolio, functionaliteiten, ondersteuning, roadmap

12:15: Q/A & Gratis lunch!

Locatie: Savannahweg 25c
3542 AW Utrecht

Aanmelden

Aanmelden Seminar - VoIP: Yealink toestellen en mogelijkheden