WatchGuard Firebox T70 Firewall

inclusief 1 jaar Basic Security Suite (EU)


1.935,00 excl. btw

2.341,35 incl. btw

2341.35 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

WatchGuard Firebox T70 Firewall

De Watchguard Firebox T70 Firewall inclusief 1 jaar Basic Security Suite is de totaaloplossing voor middelgrote kantooromgevingen. De razendsnelle firewall biedt optimale bescherming tegen virussen, spyware, hackers, SPAM en andere indringers. De Firebox T70 is geschikt voor 50 tot 100 gebruikers.

Lees meer

Eigenschappen WatchGuard Firebox T70

UTM Firewall voor 50 tot 100 gebruikers
Standaard doorvoersnelheid: 4Gbps
VPN doorvoersnelheid: 740Mbps
UTM doorvoersnelheid: 1Gbps
8 Gigabit LAN-poorten, 2 USB-poorten
Maximaal 75 VLANs
Mobile VPN IPSec/SSL/L2TP: 60
Inclusief 1 jaar Basic Security Suite

Firewall voor middelgrote bedrijfsnetwerken
De WatchGuard Firebox T70 is een professionele firewall voor bedrijven met 50 tot 100 gebruikers. Het is het krachtigste model uit de WatchGuard Firebox T-serie. Deze firewall heeft 8 Gigabit ethernet poorten, 2 USB-poorten en 1 seriële poort en haalt een maximale snelheid van maar liefst 4Gbps. U ontvangt standaard een 1 jaar Basic Security Suite bij deze firewall.Stand-alone of als onderdeel van netwerk
De WatchGuard Firebox T70 biedt talloze beveiligingsfuncties waaronder URL filtering, Application Control, Data Loss Prevention. Het apparaat is stand-alone te gebruiken maar ook als onderdeel van een groter netwerk, waarbij centraal management mogelijk is. Met het Cloud-gebaseerde RapidDeploy zal de unit automatisch configureren en communiceren met de centrale unit van de beheerder.

VLAN ondersteuning
Binnen grote netwerken kan het handig zijn om subnetwerken (VLANs) te creëren die van elkaar gescheiden zijn. Deze subnetwerken kunt u bijvoorbeeld toewijzen aan verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Medewerkers krijgen dan alleen toegang tot het subnetwerk van hun eigen afdeling. De WatchGuard Firebox T70 ondersteunt maximaal 75 VLANs.

VPN-tunnels
Om thuiswerkers veilig te laten inloggen op het bedrijfsnetwerk, kan de WatchGuard Firebox T70 maximaal 60 gelijktijdige VPN-verbindingen opzetten. De firewall ondersteunt meerdere VPN-protocollen (IPSec en SSL / L2TP) en haalt een maximale VPN doorvoersnelheid van 740 Mbps.

Beheeropties
Het beheer van deze firewall doet u via de WatchGuard System Manager, de WatchGuard beheersoftware op uw pc. Handig is dat u de instellingen van de WatchGuard Firebox M300 ook via de web interface kunt wijzigen. U hoeft dan alleen maar in te loggen via uw account om de firewall te benaderen, waar u zich ook bevindt. Voor analyse van het netwerk kunt u gratis gebruikmaken van WatchGuard Dimension, dat real-time overzicht geeft in de netwerkactiviteit en -beveiliging.

Inhoud verpakking

  • WatchGuard Firebox T70
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: WGT70031-WW
EAN: 654522004680

Merk: Watchguard

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie