Western Digital Purple

WD80PUZX SATA Harde Schijf 8 TB


€ 289,00 incl. btw

€ 238,84 excl. btw

289 EUR
Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Western Digital Purple

Western Digital Purple harde schijven zijn ontworpen om 24x7 te draaien en om optimale prestaties uit uw videobeelden te halen. De Western Digital Purple WD80PUZX SATA harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 8 TB en 128 MB cache en werkt met maximaal 32 camera's.

Lees meer

De beste harde schijf voor beveiligingssystemen


De Western Digital WD80PUZX worden speciaal gemaakt voor dag en nacht functionerende bewakingssystemen die maximaal 32 camera's gebruiken. WD Purple harde schijven voor bewaking bieden exclusieve AllFrame-technologie voor maximale betrouwbaarheid, zodat u gerust uw bewakingssysteem voor thuis of voor uw kleine tot middelgrote bedrijf kunt installeren. De exclusieve firmware-upgrades werken met ATA-streaming en verminderen foutpixellering en video-onderbrekingen die optreden wanneer harde schijven voor desktopcomputers ten onrechte worden gebruikt als opslag voor bewakingssystemen. Kies voor een harde schijf die is ontworpen voor bewakingssystemen zodat u erop kunt vertrouwen dat uw bewakingssysteem naar behoren werkt.

Gemaakt voor opslag van bewakingsbeelden


U gebruikt geen fiets om een pakket naar de andere kant van het land te vervoeren, omdat dat niet het handigste middel is. Hetzelfde geldt voor de opslag van bewakingsbeelden. U gebruikt hiervoor geen eenvoudige desktopschijf, maar een harde schijf die ontworpen om bewakingsbeelden 24x7 op te slaan. De WD80PUZX is bestand tegen hoge temperatuurschommelingen en trillingen in apparatuur die vaak voorkomen in bewakingstoepassingen.

Verbeter prestaties met AllFrame


WD Purple-harde schijven van bewakingsklasse zijn uitgerust met AllFrame-technologie die werkt met ATA-streaming. AllFrame vermindert video-onderbrekingen die vaak optreden wanneer harde schijven voor desktopcomputers worden gebruikt als opslag voor bewakingssystemen. Gemiste frames en verdwenen opnames vormen een ernstig probleem wanneer er een incident optreedt en u de bewakingsopnamen nodig hebt. WD Purple met AllFrame bieden het vertrouwen en zorgen dat u de bewakingsbeelden kunt bekijken als dat nodig is.

Geoptimaliseerd voor maximaal 32 HD camera's


WD Purple WD80PUZX harde schijven zijn geoptimaliseerd om maximaal 32 HD bewakingscamera's te ondersteunen. Hierdoor heeft u de flexibiliteit om uw bewakingssysteem direct of later op te waarderen en uit te breiden.

Laag energieverbruik


Laag energieverbruik is van doorslaggevend belang in omgevingen met hoge temperaturen en apparaten die altijd aanstaan. Met exclusieve IntelliSeek-technologie berekent WD Purple de optimale zoeksnelheden die stroomverbruik, lawaai en trillingen verminderen waardoor de schijf langer meegaat. Wanneer u investeert in een topschijf van bewakingsklasse, zoals de WD80PUZX, heeft u minder zorgen en geniet u langer van alle voordelen.

Compatibiliteit


WD Purple harde schijven voor bewaking zijn compatibel met hardware van toonaangevende chassis- en chipsetfabrikanten voor naadloze integratie in uw nieuwe of bestaande videobewakingssysteem.

Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: WD80PUZX
EAN: 718037845487

Merk: Western Digital

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen