WyreStorm MX-0404-H2A

HDBaseT receiver


1.869,00 excl. btw

2.261,49 incl. btw

2261.49 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

WyreStorm MX-0404-H2A

De WyreStorm MX-0404-HDBT-H2A kit is een uitstekende oplossing voor distributie van Full HD en 4K content en audio door uw woning of kleine tot middelgrote organisatie. De matrix zendt beeld en audio via HDBaseT naar de vier PoH-ontvangers, die aangesloten worden op displays en audio-installaties.

Lees meer

Eigenschappen WyreStorm MX-0404-HDBT-H2A kit:


Matrix, transporteert beeld- en audiosignalen
Ondersteunt HDBaseT Class B technologie
Transportafstand 70m bij Full HD resolutie
Transportafstand 35m bij 4K Ultra HD resolutie
Ingangen: 4x HDMI 19-pins type A female
HDBaseT uitgangen: 4x 8-pins RJ-45 female
S/PDIF uitgangen: 4x RCA Digital Coax
Audio uitgangen: 4x stereo pairs RCA Analog Coax
Bidirectionele IR en Ethernet
Met SmartEDID technologie en PoH-ondersteuning
Compatibel met HDCP 2.2 encryptie en ARC (Audio Return Channel)
Ondersteunt 2-kanaals PCM audio en meerkanaals LPCM, DTS-X en Dolby Atmos audio
Ontvangers, zetten HDBaseT om in HDMI

Matrix met vier ontvangers


Bevinden uw laptop, pc, signage player of andere bronapparaten zich niet vlakbij uw weergave-apparatuur zoals displays of beamers? Met de WyreStorm MX-0404-HDBT-H2A kit worden meerkanaals audio, bidirectionele IR en RS-232 en 4K content verzonden over een afstand van 35 meter en Full HD content over maximaal 70 meter. Een ideale oplossing voor organisaties die opslagapparatuur gescheiden houden van beeldschermen in een publieke ruimte en geen hinder willen ondervinden van talloze kabels. De signalen worden verzonden naar de vier meegeleverde PoH ontvangers, die u in de buurt van uw displays en audio-installaties kunt plaatsen. De ontvangers zijn slechts 15mm hoog en daardoor ook netjes weg te werken achter een display.

SmartEDID voor gesynchroniseerde kwaliteit


Heeft u displays of andere weergave-apparaten met verschillende resoluties, zoals één 4K scherm en twee Full HD displays? Dan zorgt SmartEDID technologie ervoor dat de hoogste gedeelde resolutie van de aangesloten displays wordt aangehouden. In de geschetste situatie betekent dit dat op alle drie de schermen Full HD content wordt getoond, zodat er geen kwaliteitsverschillen zichtbaar zijn in grotere installaties.

Audio-systeem


Met deze WyreStorm MX-0404-HDBT-H2A kit zorgt u eveneens voor de distributie van kwalitatieve meerkanaals audio. De matrix is compatibel met ARC (Audio Return Channel), zodat audio niet alleen via de displays hoorbaar is, maar ook via een geluidsinstallatie afgespeeld kan worden. Audio kan vanaf de matrix verzonden worden naar een 5.1 surround sound system of naar een multi-zone audio system, afhankelijk van de bron. Zo creëert u een totaalbeleving met beeld én uitstekend geluid.

Switching: aansturingsmogelijkheden


U kunt via IPA en de webinterface aangeven vanaf welke aangesloten bronnen content wordt afgespeeld op de afzonderlijke weergave-apparaten. Met de IR afstandsbediening kunt u dit eveneens veranderen en is het mogelijk om apparaten aan- of uit te schakelen.

Relatief eenvoudige installatie


De WyreStorm MX-0404-HDBT-H2A-KIT is in enkele stappen te installeren. U sluit de maximaal vier gewenste bronapparaten zoals een Blu-ray speler, pc of signage player via HDMI-kabels aan op de matrix switch (HDMI, 19-pins type A female). Daarnaast verbindt u de vier meegeleverde ontvangers met slechts één UTP-kabel per apparaat aan de matrix (HDBaseT, 8-pins RJ-45 female). Aan de HMDI-uitgang van elke ontvanger koppelt u vervolgens een display, beamer of ander weergave-apparaat waarop u de gekozen content kunt zien. Het is mogelijk om een extra display direct aan te sluiten op de matrix via HDMI, zodat u in totaal naar vijf displays content kunt distribueren.

Netstroom en PoH-voeding


De vier ontvangers kunnen PoH-gevoed worden via de WyreStorm matrix. U hoeft bij de plaatsing dus niet te zorgen dat de ontvangers zich in de buurt van een stopcontact bevinden. U sluit de matrix switcher met een voedingsadapters aan op netstroom (100~240V AC), waarna de ontvangstapparaten gevoed worden via PoH (48V/15,4W per HDBaseT output).

Inhoud verpakking MX-0404-HDBT-H2-KIT
  • HDBaseT matrix switcher

  • 4x HDBaseT PoH ontvanger

  • IR afstandsbediening

  • 4x Breedband IR TX emitter

  • 4x Breedband IR RX ontvanger (30-50KHz)

  • 100~240V AC voedingsadapter (US/EU/UK)

  • Seriële kabel (USB naar UART)

  • 2x Montagebeugels (matrix)

  • 8x Montagebeugels (ontvangers)

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie