Yealink SIP-T19P VoIP telefoon

voor 1 lijn


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Yealink SIP-T19P VoIP telefoon

De Yealink SIP-T19P is een zeer betrouwbare VoIP telefoon voor kleine recepties. Dit toestel kent enkele functies die doorgaans alleen in duurdere toestellen worden gevonden. Zo is de telefoon uitgerust met een groot LCD-scherm van 132x64 pixels, dat ruimte biedt voor 5 regels.

Lees meer

Eigenschappen Yealink SIP-T19P

Voor 1 lijn
Met LCD display van 132x64 pixels
2x 100 Mbps LAN aansluiting
Met geheugen voor 1000 contacten
Power over Ethernet (PoE) ondersteuning
Nederlandse taal ondersteuning

VoIP telefoon voor recepties
De Yealink SIP-T19P is een uiterst betrouwbare VoIP telefoon voor kleine recepties. Dit basistoestel is bedoeld voor één gesprek via één SIP-account. Simpel, snel, en effectief. Waar de SIP-T19P zich echt in onderscheidt is het grote 132x64 pixel LCD scherm dat doorgaans alleen in duurdere toestellen wordt gevonden. Dit display biedt ruimte voor 5 regels, waardoor alle belangrijke informatie (zoals het nummer en de naam) in één oogopslag te lezen is. Wanneer u wordt gebeld verschijnt het telefoonnummer groot in het display, zodat u meteen weet wie u aan de lijn krijgt. Als er iemand in de wacht staat, zal er een LED lampje gaan branden.

Telefoonfuncties
Uiteraard beschikt de Yealink SIP-T19P over alle functies die u mag verwachten van een professioneel toestel. Denk hierbij aan nummerherkenning, conference call, mute en een niet-storen functie. Het toestel is tevens uitgerust met een geheugen voor maar liefst 1000 contacten. Wilt u nog meer contacten programmeren? Dan gebruikt u het XML remote phonebook. Deze kan vanuit een telefooncentrale worden ingelezen.

LAN-aansluitingen
De Yealink SIP-T19P is uitgerust met twee 100Mbps LAN-aansluitingen met ondersteuning voor Power over Ethernet (PoE). Met deze aansluitingen kunt u het toestel doorlussen naar een computer. Het grote voordeel hiervan is dat u geen aparte netwerkkabel nodig heeft om uw pc van een netwerkaansluiting te voorzien.

Stroomvoorziening
De Yealink SIP-T19P kan via Power over Ethernet worden gevoed. Hiervoor heeft u wel een PoE switch nodig. Bij dit toestel wordt geen voedingsadapter geleverd.

SIP-account
Voor het bellen via VoIP heeft u een SIP-account nodig. Wat is een SIP-account, waar vraagt u zo'n account aan en hoe stelt u uw SIP-account in? Vind de antwoorden op deze vragen op onze informatiepagina.

Inhoud verpakking
  • Yealink SIP-T19P
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Bart Verboom
Tel: 030 669 1225
Chat Direct
Yealink reseller
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SIP-T19P
EAN: 6938818301238

Merk: Yealink

Lees meerReviews


17-11-2015
Degelijk toestel

Goed toestel, doet wat het moet doen

Zakelijke uitstraling

Stabiel

Makkelijk te beheren

Goede kwaliteit / prijs verhouding

Weinig keuze in beltonen

Beoordeling:

Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie