Yealink SIP-T46G VoIP telefoon

voor 6 lijnen


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Yealink SIP-T46G VoIP telefoon

De Yealink SIP-T46G is het topmodel van Yealink. De telefoon is geschikt voor 6 gelijktijdige gesprekken en voorzien van een prachtig LCD kleurenscherm en 2 Gigabit LAN-poorten. Op de Yealink SIP-T46G zit een USB-poort waarmee u een Bluetooth of WiFi-dongle kunt aansluiten.

Lees meer

Eigenschappen Yealink SIP-T46G

VoIP telefoon voor 6 gelijktijdige gesprekken
Voor 6 SIP-accounts
HD geluids en glashelder 4,3" LCD kleurenscherm
USB-poort voor Bluetooth of WiFi-dongle
2 x Gigabit LAN netwerkaansluiting
RJ-11 headset aansluiting met EHS ondersteuning
PoE ondersteuning, normale voeding los te bestellen

Gigabit VoIP telefoon met kleurenscherm
De Yealink SIP-T46G is is het absolute topmodel van Yealink. Deze telefoon is voorzien van een groot en helder LCD kleurenscherm van 4,3" en heeft 2 Gigabit Ethernet aansluitingen, HD geluid en een headsetaansluiting. Met al deze functies is dit apparaat het perfecte toestel voor op kantoor. De luxe vormgeving en de mogelijkheid voor wel 6 gelijktijdige gesprekken en 6 SIP-accounts maken deze VoIP telefoon daarnaast uitermate geschikt voor gebruik op een receptiepost.

USB-poort
De Yealink SIP-T46G heeft aan de achterkant een USB-poort waarop u een Bluetooth USB-dongle of WiFi-dongle kunt aansluiten. Hierdoor sluit u eenvoudig een Bluetooth headset aan en verbindt u de telefoon gemakkelijk draadloos met uw netwerk.

PoE ondersteuning
Dankzij PoE ondersteuning is het mogelijk om de Yealink SIP-T46G via de netwerkkabel van stroom te voorzien zodat u geen losse voeding hoeft te gebruiken. De twee Gigabit LAN-poorten kunt u gebruiken om de telefoon direct door te lussen met uw pc zodat u geen aparte LAN-kabel hoeft aan te leggen voor uw computer.

Wanneer u gebruik gaat maken van PoE dient u een PoE switch te hebben. Heeft u deze niet dan kunt u ook een losse Yealink SIP-T46G voeding kopen.

Overzicht van specificiaties
Yealink legt u in onderstaande video uit wat het verschil is tussen de oude Yealink SIP-T42G en de SIP-T46G.
HD geluid
De Yealink SIP-T46G beschikt over een speciale audio chip welke ontwikkeld is door texas instruments. Deze audio chip zorgt ervoor dat de audio van het hoogste niveau is. In combinatie met een HD audio codec is de geluidkwaliteit fantastisch en klinkt uw stem natuurgetrouw.

Headset ondersteuning
De Yealink SIP-T46G beschikt over een aparte headset aansluiting via een RJ-11 poort achterop het toestel. Deze headset aansluiting is voorzien van EHS ondersteuning. Hierdoor is het bij gebruik van een draadloze headset mogelijk om gesprekken op afstand aan te nemen.

SIP-account
Voor het bellen via VoIP heeft u een SIP-account nodig. Wat is een SIP-account, waar vraagt u zo'n account aan en hoe stelt u uw SIP-account in? Vind de antwoorden op deze vragen op onze informatiepagina.

Inhoud verpakking
  • Yealink SIP-T46G
  • Verstelbare standaard ( muurmontage mogelijk )
  • Handleiding en CD-rom


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Yealink reseller
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SIP-T46G
EAN: 6938818300743

Merk: Yealink

Lees meerReviews


22-09-2015
Degelijke toestellen

Voor ons bedrijf waren we op zoek naar een goede voip telefoon voor onze sales afdeling van 20 man. Op aanraden van voipshop zijn we voor de yealink gegaan. De toestellen waren door onze installateur binnen een paar minuten klaar voor gebruik. Het enige nadeel is de zwarte rand om het display heen wat reflecteert dus bij TL licht geeft dit wel eens hinderlijke reflecties op het scherm.

Snelle installatie

Top geluidskwaliteit

Luxe design

Reflectie rond display

Beoordeling:
19-01-2017
Goed!

Wij werken er al jaren met plezier mee.

Kwaliteit

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie