Yealink SIP-T48G VoIP telefoon

voor 6 lijnen


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Yealink SIP-T48G VoIP telefoon

De Yealink SIP-T48G is het topmodel van Yealink geschikt voor 6 gelijktijdige gesprekken en voorzien van een prachtig 7" LCD touchscreen en 2 Gigabit LAN-poorten. Op de Yealink SIP-T48G zit een USB-poort waarmee u een Bluetooth of WiFi-dongle kunt aansluiten.

Lees meer

Eigenschappen Yealink SIP-T48G

16 SIP accounts
HD geluid en glashelder 7" LCD touchscreen
USB poort voor bluetooth of wifi dongle
2 x Gigabit LAN netwerkaansluiting
RJ-9 headset aansluiting met EHS ondersteuning
PoE ondersteuning, normale voeding los te bestellen

Gigabit VoIP telefoon met kleurenscherm
De Yealink SIP-T48G is voorzien van een groot en helder LCD kleurenscherm van 7" en is het absolute topmodel van Yealink. Met 2 Gigabit Ethernetaansluitingen, HD geluid en een headsetaansluiting is dit het perfecte toestel voor op kantoor.

De luxe vormgeving en de mogelijkheid tot 16 SIP-accounts maken van deze VoIP telefoon een uitermate geschikt toestel voor gebruik op een receptiepost.

USB-poort
De Yealink SIP-T48G heeft aan de achterkant van het toestel een USB-poort waarop u een Bluetooth USB-dongle of WiFi-dongle kunt aansluiten. Zo is het toestel eenvoudig geschikt te maken voor een Bluetooth headset of om de telefoon draadloos te verbinden met uw netwerk.

PoE ondersteuning
Dankzij PoE ondersteuning is het mogelijk om de Yealink SIP-T48G via de netwerkkabel van stroom te voorzien zodat u geen losse voeding hoeft te gebruiken. De twee Gigabit LAN-poorten kunt u gebruiken om de telefoon direct door te lussen met uw pc zodat u geen aparte LAN-kabel hoeft aan te leggen voor uw computer.

Wanneer u gebruik gaat maken van PoE dient u een PoE switch te hebben. Heeft u deze niet dan kunt u ook een losse voeding kopen.

HD geluid
De Yealink SIP-T48G beschikt over een speciale audiochip welke ontwikkeld is door Texas Instruments. Deze audio chip zorgt ervoor dat de audio van het hoogste niveau is. In combinatie met een HD audio codec is de geluidkwaliteit fantastisch en klinkt uw stem natuurgetrouw wat het gesprek ten goede komt.

Headset ondersteuning
De Yealink SIP-T48G beschikt over een aparte headset aansluiting via een RJ-9 poort achterop het toestel. Deze headset aansluiting is voorzien van EHS ondersteuning waardoor het mogelijk wordt om gesprekken op afstand aan te nemen bij gebruik van een draadloze headset.SIP-account
Voor het bellen via VoIP heeft u een SIP account nodig. Wat is een SIP account, waar vraagt u zo'n account aan en hoe stelt u uw SIP account in? Vind de antwoorden op deze vragen op onze informatiepagina.

Inhoud verpakking
Voipshop levert de Yealink SIP-T48G met de volgende onderdelen in de verpakking:
  • Yealink SIP-T48G
  • Verstelbare standaard ( muurmontage mogelijk )
  • Handleiding en CD-rom


Sales representative
Vraag het onze expert!
Bart Verboom
Tel: 030 669 1225
Chat Direct
Yealink reseller
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SIP-T48G
EAN: 6938818300828

Merk: Yealink

Lees meerReviews


31-01-2017
Prima toestel

Wij maken op kantoor gebruik van de 42G en 46G modellen. Omdat ik zelf een wat groter scherm en luxere uitvoering wilde heb ik de 48G van yealink gekozen.

Ik ben erg te spreken over de uitstraling van het product. Het grote scherm is voorzien van een hoge resolutie en heldere kleuren en de bediening is een fluitje van een cent.

Mooi design

Groot scherm

Eenvoudige bediening

Headset aansluiting

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragenIs het mogelijk naast eenYeaLink SIP-T48G toestel ook een mobiele (Yealink) handset aan te sluiten die gelijktijdig overgaat, zodat je ook van je bureau kunt weglopen?
Tweede vraag zou deze handset ook mijn Samnsung Galaxy ACE 2 GT-18160 zijn?

Wilt u meerdere toestellen naast elkaar gebruiken dan heeft u een telefooncentrale nodig.

Bij voip telefonie bestaat de mogelijkheid dat u dit afneemt bij uw provider (hosted telefonie) of u plaatst zelf een telefooncentrale (on premised oplossing). Een voorbeeld van een dergelijke telefooncentrale is de Grandstream UCM6102.

Mocht u een telefooncentrale in gebruik hebben (hosted of on premised) dan kunt u vervolgens toestellen naast elkaar gebruiken. Hierbij maakt het niet uit of het bekabelde of draadloze toestellen zijn. 

Wel is een voorwaarde dat het IP toestellen betreffen die het SIP-protocol ondersteunen. Als uw huidige Samsung dit ondersteund, kunt u het toestel blijven gebruiken.  

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie