Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Yealink W52P SIP DECT telefoon

Yealink W52P SIP DECT telefoon

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.59/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Yealink W52P SIP DECT telefoon wordt geleverd met een basisstation en één losse DECT handset. De Yealink W52P kan worden uitgebreid met 5 handsets en 5 SIP-accounts waarmee u 4 gelijktijdige VoIP gesprekken kunt voeren.

Eigenschappen Yealink W52P

Tot 5 handsets per basisstation
5 SIP-accounts per basisstation
4 gelijktijdige VoIP gesprekken
Voeding via PoE mogelijk
Headset aansluiting 2,5 mm & GAP
Auto-provisioning configuratie
11 uur spreektijd
120 uur standby tijd

SIP DECT telefoons
De YeaLink W52P SIP DECT telefoon is de ideale DECT bedrijfstelefoon, bestaande uit een basisstation en één handset. U kunt tot 4 gelijktijdige gesprekken voeren via het basisstation en er kunnen 5 handsets worden aangemeld.

Het is mogelijk om elke W52H handset een eigen SIP-account te geven of 1 SIP-account te koppelen aan meerdere handsets. Het bereik van de handset ligt tussen de 50 en 100 meter. Bij de handset worden 2 oplaadbare batterijen meegeleverd. De handset heeft een spreektijd van wel 11 uur en een standby tijd van 120 uur.5 SIP-connecties
De Yealink W52P SIP DECT telefoon kan overweg met 5 verschillende SIP registraties. Het systeem werkt met alle bekende IP PBX systemen zoals Asterisk, 3CX, Broadsoft en meer. De W52P kan ook prima overweg met hosted VoIP leveranciers die werken via het SIP protocol. De SIP-accounts zijn toe te wijzen aan de aangemelde handsets. Het is mogelijk om een SIP-account te koppelen aan 1 handset of aan een groep handsets.

PoE ondersteuning
Bij de Yealink W52P wordt een standaard voeding meegeleverd, maar het is ook mogelijk om de W52P via Power over Ethernet (PoE) te voeden. Hiervoor heeft u wel een PoE switch nodig.

Eenvoudige installatie
De Yealink W52P is eenvoudig te installeren via uw webbrowser, de handset of auto-provisioning. De auto-provisioning werkt via FTP / TFTP / HTTP en HTTPS. Wanneer uw provider gebruik maakt van auto-provisioning hoeft u zelf niets te installeren. Vraag bij uw provider naar de details omtrent deze vorm van installatie.

Uitgebreide specificaties
Uiteraard beschikt de Yealink W52P over alle functies die u mag verwachten van een moderne bedrijfstelefoon. Zo heeft de W52P nummerherkenning, conference call mogelijkheden, intercom functies en meer.

Een uitgebreide lijst met functies vindt u terug in de Yealink W52P datasheet.

Inhoud verpakking
 • 1 Yealink W52P basis
 • 1 Yealink W52P handset
 • 1 riemclip
 • 2 oplaadbare batterijen
 • 1 oplaadstation voor de handset
 • 2 voedingen voor basis en laadstation
 • 1 ethernet kabel
 • 2 Handleidingen
 • CD-rom

Specificaties

Merk Yealink
Artikelnummer SIP-W52P
EAN 6938818300682
Type toestel Basis + handset
Aantal VoIP lijnen 4 lijnen
Aantal handsets Tot 5 handsets
Headset aansluiting Ja, 2,5mm
Multi-Cell DECT Nee
Bluetooth Nee
Contact

Vraag het onze expert!

Robert Bakker

030 669 1225
E-mail

Reviews

4.5

van de 5

3 reviews

5 sterren1
4 sterren2
3 sterren0
2 sterren0
1 ster0

Dit product beoordelen?

14-10-2013

Perfect handset gebruikt icm met een oudere centrale waar later een stuk VoIP is ingebouwd. Verscheidene toestellen geprobeerd maar deze is echt supermakkelijk in te stellen en met de nieuwste firmware krijg je er ook nog een repeater functie bij. Bereik is erg goed en toestel voelt superstevig aan.

De service van Voipshop is ook super!

Karel van der Meer

20-09-2013

Zeer prettig toestel welke ik heb gekocht ter vervanging van mijn siemens telefoons. Qua design beviel de Yealink my wel en ik heb er geen spijt van.
Het toestel ziet er erg goed uit en is van alle gemakken voorzien. Installatie was maar 5 minuten werk en de kwaliteit van het toestel is naar alle tevredenhied!

Voipshop

01-01-1970

Deze review is geschreven door een medewerker van Voipshop.

De YeaLink W52P is vandaag in ons magazijn aangekomen en bij binnenkomst direct getest. De YeaLink W52P wordt in een eenvoudige bruine kartonnen doos geleverd. In de doos vinden we het volgende:

 • 1 YeaLink W52P basis
 • 1 YeaLink W52P handset
 • 1 riemclip
 • 2 oplaadbare batterijen
 • 1 oplaadstation voor de handset
 • 2 voedingen voor basis en laadstation
 • 1 ethernet kabel
 • 2 Handleidingen
 • CD-rom

De handset oogt stevig en is gemaakt van plastic met een helder scherm.
Ook is de handset voorzien van een 2,5mm headset aansluiting voor een bekabelde headset en zit achter het batterij klepje een USB aansluiting voor firmware updates.

Het basisstation is handig voorzien van een voetje met rubberen onderkant zodat hij stevig blijft staan. Dit is iets wat we bij de Gigaset N300A en N510 helaas missen.

We sluiten het basisstation aan op een switch in het netwerk en zetten de handset aan. Door op de aanmeld knop van het basisstation te drukken aan de voorkant wordt de handset automatisch aangemeld.

In de handset kunnen we eenvoudig het IP adres opvragen van het basisstation. Zodra het IP adres bekend is surfen we via onze webbrowser naar de configuratie pagina van het basisstation.

De installatie pagina oogt wat ouderwets, maar is wel functioneel. Binnen enkele seconden hebben we ons SIP account geconfigureerd en geeft het basisstation aan dat de SIP registratie voltooid is en we kunnen bellen.

In de W52P kan je tot 5 SIP accounts aanmaken, op de handset zit onder het display een knop waarmee je kan kiezen met welk SIP account je uitbelt. Heb je maar 1 account, dan wordt die automatisch gebruikt voor het bellen.

Het bellen verloopt zonder problemen, de geluidskwaliteit is uitstekent te noemen. We proberen ook direct even de speakerphone, ook deze werkt perfect en heeft een prima volume. Dankzij deze functie is het mogelijk om via de speakerphone een eenvoudige vergadering te houden.

Wanneer we in het basisstation kijken zien we nog een paar andere leuke functies. Zo kan er per SIP account een andere melodie worden gekozen en kunt u een SIP account toewijzen aan 1 of meerdere handsets. Dit is heel handig om zakelijke en prive accounts gescheiden te houden.

Een andere leuke functie is dat het ook mogelijk is, om een andere melodie toe te kennen aan interne gesprekken. Belt u dus intern naar een andere handset, dan is het mogelijk hier een aparte ringtone voor in te stellen.

Als we verder kijken in de YeaLink W52P zien we dat het mogelijk is om het telefoonboek van een handset te importeren of exporteren naar een XML of CSV bestand. Ook is het mogelijk om een eigen XML of CSV te importeren naar een handset.

Wanneer u gebruik wilt maken van een extern telefoonboek, dan is dit ook mogelijk.

Indien u de YeaLink W52P automatisch wilt laten installeren, dan kunt u de auto-provisioning mogelijkheid toepassen.

De YeaLink W52P is een mooi alternatief voor de Gigaset N300A, de set is iets duurder maar ondersteund wel power over ethernet en kan 4 gelijktijdige voip gesprekken aan.

Veelgestelde vragen