YeaLink W52P SIP DECT telefoon


Dit product is niet meer leverbaar

YeaLink W52P SIP DECT telefoon

De Yealink W52P SIP DECT telefoon wordt geleverd met een basisstation en één losse DECT handset. De Yealink W52P kan worden uitgebreid met 5 handsets en 5 SIP-accounts waarmee u 4 gelijktijdige VoIP gesprekken kunt voeren.

Lees meer

Eigenschappen Yealink W52P

Tot 5 handsets per basisstation
5 SIP-accounts per basisstation
4 gelijktijdige VoIP gesprekken
Voeding via PoE mogelijk
Headset aansluiting 2,5 mm & GAP
Auto-provisioning configuratie
11 uur spreektijd
120 uur standby tijd

SIP DECT telefoons
De YeaLink W52P SIP DECT telefoon is de ideale DECT bedrijfstelefoon, bestaande uit een basisstation en één handset. U kunt tot 4 gelijktijdige gesprekken voeren via het basisstation en er kunnen 5 handsets worden aangemeld.

Het is mogelijk om elke W52H handset een eigen SIP-account te geven of 1 SIP-account te koppelen aan meerdere handsets. Het bereik van de handset ligt tussen de 50 en 100 meter. Bij de handset worden 2 oplaadbare batterijen meegeleverd. De handset heeft een spreektijd van wel 11 uur en een standby tijd van 120 uur.5 SIP-connecties
De Yealink W52P SIP DECT telefoon kan overweg met 5 verschillende SIP registraties. Het systeem werkt met alle bekende IP PBX systemen zoals Asterisk, 3CX, Broadsoft en meer. De W52P kan ook prima overweg met hosted VoIP leveranciers die werken via het SIP protocol. De SIP-accounts zijn toe te wijzen aan de aangemelde handsets. Het is mogelijk om een SIP-account te koppelen aan 1 handset of aan een groep handsets.

PoE ondersteuning
Bij de Yealink W52P wordt een standaard voeding meegeleverd, maar het is ook mogelijk om de W52P via Power over Ethernet (PoE) te voeden. Hiervoor heeft u wel een PoE switch nodig.

Eenvoudige installatie
De Yealink W52P is eenvoudig te installeren via uw webbrowser, de handset of auto-provisioning. De auto-provisioning werkt via FTP / TFTP / HTTP en HTTPS. Wanneer uw provider gebruik maakt van auto-provisioning hoeft u zelf niets te installeren. Vraag bij uw provider naar de details omtrent deze vorm van installatie.

Uitgebreide specificaties
Uiteraard beschikt de Yealink W52P over alle functies die u mag verwachten van een moderne bedrijfstelefoon. Zo heeft de W52P nummerherkenning, conference call mogelijkheden, intercom functies en meer.

Een uitgebreide lijst met functies vindt u terug in de Yealink W52P datasheet.

Inhoud verpakking

  • 1 Yealink W52P basis

  • 1 Yealink W52P handset

  • 1 riemclip

  • 2 oplaadbare batterijen

  • 1 oplaadstation voor de handset

  • 2 voedingen voor basis en laadstation

  • 1 ethernet kabel

  • 2 Handleidingen

  • CD-rom


Sales representative
Vraag het onze expert!
Bart Verboom
Tel: 030 669 1225
Chat Direct
Yealink reseller
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SIP-W52P
EAN: 6938818300682

Merk: Yealink

Lees meerReviews


14-10-2013

Perfect handset gebruikt icm met een oudere centrale waar later een stuk VoIP is ingebouwd. Verscheidene toestellen geprobeerd maar deze is echt supermakkelijk in te stellen en met de nieuwste firmware krijg je er ook nog een repeater functie bij. Bereik is erg goed en toestel voelt superstevig aan.

De service van Voipshop is ook super!

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
20-09-2013

Zeer prettig toestel welke ik heb gekocht ter vervanging van mijn siemens telefoons. Qua design beviel de Yealink my wel en ik heb er geen spijt van.
Het toestel ziet er erg goed uit en is van alle gemakken voorzien. Installatie was maar 5 minuten werk en de kwaliteit van het toestel is naar alle tevredenhied!

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie