ZyXEL USG40 Firewall

UTM bundel


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

ZyXEL USG40 Firewall

De ZyXEL USG40 Firewall beschermt uw bedrijfsgegevens tegen verschillende cyberaanvallen. Ook heeft u via de VPN functionaliteit de mogelijkheid om een beveiligde verbinding op te zetten tussen verschillende bedrijfslocaties. De ZyXEL USG40 is geschikt voor bedrijven tot 15 medewerkers.

Lees meer

Eigenschappen ZyXEL USG40

Bandwidth management
Wireless controller
Gigabit poorten
VLAN-mogelijkheid
(SSL) VPN
Content Filtering (optioneel)
Fanless design
Met 1 jaar UTM-ondersteuning


Instapmodel firewall
Bent u op zoek naar een leuk instapmodel op firewallgebied? Dan is de ZyXEL USG40 de perfecte keus. Dit model heeft een doorvoersnelheid van 400 Mbps, ideaal voor thuisnetwerken of kleine bedrijven. Handig is de VPN-mogelijkheid. Hiermee kunt u VPN-tunnels opzetten, waarmee u via een beveiligde verbinding van elke locatie ter wereld kunt inloggen op uw eigen netwerk.

Next Business Day Service
Voor dit ZyXEL apparaat geldt Next Business Day Service. Dit is een licentie die u aanschaft. Met deze licentie kunt u bij een defect contact opnemen met ZyXEL, waarna nog dezelfde dag een vervangend product wordt opgestuurd. Neem contact op met onze productspecialisten voor meer informatie via 030 669 1222.

Standaard functionaliteiten
De ZyXEL USG40 beschikt over verschillende VPN functionaliteiten waarmee het mogelijk is om bedrijfslocaties met elkaar te verbinden. Ook kunt u mobiele werkers via de webbrowser laten inloggen op het interne netwerk. Met de security oplossing van ZyXEL heeft u ook de mogelijkheid om de bandbreedte op uw netwerk te beheren. Hierdoor kunt u de prestaties van uw netwerk verbeteren door effectief om te gaan met de beschikbare bandbreedte.

VLAN-mogelijkheid
Met de VLAN functionaliteit kunt u verschillende subnetwerken aanmaken op uw interne netwerk. VLAN maakt het onder andere mogelijk om gasten die bijvoorbeeld via WiFi verbonden zijn met uw netwerk te scheiden van de interne netwerkschrijven.

Wireless controller
De ZyXEL firewall kunt u ook in zetten als WLAN controller waardoor het mogelijk is om meerdere ZyXEL access points te beheren. De ZyXEL USG40 ondersteunt standaard twee ZyXEL access points en kan maximaal tien ZyXEL access points ondersteunen, wanneer u extra licenties aanschaft.ZyXEL One Network
Deze firewall kunt u eenvoudig integreren in het ZyXEL One Network. Dit netwerk omvat alle ZyXEL apparatuur die u heeft geïnstalleerd. Het voordeel van ZyXEL One is dat u in één keer alle apparaten tegelijk kunt beheren of updaten, maar bijvoorbeeld ook op afstand kunt rebooten indien nodig.

Licenties
U ontvangt niet alleen de ZyXEL USG40, maar ook een jaar lang UTM ondersteuning. Deze ondersteuning bestaat uit:

Kaspersky Antivirus
Met de ZyXEL USG40 ontvangt u een jaar lang Kaspersky Antivirus. Kaspersky biedt bescherming tegen de meest actieve virussen. Anti virus software biedt een extra beschermingslaag op het interne netwerk. Met dit programma zijn uw apparaten beschermd tegen virus, Trojan, worm en spywareaanvallen.

IDP
De ZyXEL Intrusion Detection and Prevention (IDP) licentie maakt het mogelijk om specifieke applicaties zoals P2P en instant messagingprogramma's te controleren en indien nodig te blokkeren. De ZyXEL USG serie herkent meer dan 2.500 signatures waaronder ook Trojan applicaties. De IDP licentie zorgt voor een extra beveiliging op uw netwerk.

Content Filter
De ZyXEL content filtering maakt het mogelijk om gemakkelijk bepaalde webcontent te blokkeren. Het is mogelijk om content op URL niveau of per categorie te blokkeren. Zo kunt u als beheerder indien gewenst niet gepaste websites of social media blokkeren.

Anti-Spam
De ZyXEL Anti-Spam service beschermt uw netwerk tegen spam, phishing en e-mails die besmet zijn met virussen.

Inhoud verpakking
  • ZyXEL USG40
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
KommaGo is Zyxel Ally Program Gold Partner
Zyxel reseller
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: USG40
EAN: 4718937579006

Merk: Zyxel

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenAls particulier ben ik toch zeer benieuwd wat voor prijzen men rekend voor een licentie. Indien de antivirus en de anti malware in de Zyxell zitten worden dan de antivirus en de antimalware overbodig in de computers en laptops?
 
Zyxel heeft verschillende licenties beschikbaar voor haar firewall oplossingen. Een compleet overzicht vind u hier terug
Indien gewenst kunnen we ook een offerte maken met daarin de verschillende prijzen overzichtelijk onder elkaar.

Voor wat betreft de beveiliging beschouwen we het als een 'add-on' en geen vervanging van... Ons advies is dan ook altijd om naast de scan op de firewall ook de beveiliging op de endpoints actief te houden. 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie