Asus RP-AC56

Dual-Band AC1200 Wifi versterker


76.91 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Asus RP-AC56

Met de Asus RP-AC56 verbetert u direct het bereik van uw router. Hiervoor hoeft u de dual-band WiFi-versterker alleen maar in het stopcontact te steken. De Asus RP-AC56 behaalt een gecombineerde wireless-AC snelheid van 1167 Mbps en werkt tegelijkertijd op zowel 2,4 als 5 GHz.

Lees meer

Eigenschappen Asus RP-AC56

Dual-band WiFi op 2,4 GHz & 5 GHz
1167 Mbps draadloze snelheid
Direct in het stopcontact, plug & play
Geïntegreerde speakeraansluiting
WiFi-sterkte af te lezen via LED-indicator
Asus AiPlayer support voor muziekstreaming
In te zetten als access point of media bridge

Krachtige WiFI-versterker
De Asus RP-AC56 draadloze repeater is uitgerust met twee krachtige externe MIMO-antennes die het bereik van uw router aanzienlijk verbeteren en dode hoeken elimineren. Het grote bereik en het krachtige zendvermogen maken de RP-AC56 perfect voor grote woningen en kantoren. De Asus RP-AC56 werkt simpelweg via het stopcontact en is eenvoudig te installeren met een druk op de WPS-knop. Extra handig is de roterende stekker waardoor u de Asus RP-AC56 altijd in de gewenste positie kunt draaien.

Hoge draadloze snelheden met wireless-AC
Naast een groot bereik beschikt u ook over een razendsnel 802.11ac WiFi-netwerk met gecombineerde snelheden tot 1167 Mbps. Op de 5GHz frequentie haalt de Asus RP-AC56 een snelheid van 867 Mbps, wat 3x sneller is dan wireless-N. De hoge draadloze snelheden zijn ideaal voor soepele online gaming, videostreaming en andere taken die veel bandbreedte vragen. De adapter beschikt ook over een Gigabit ethernetpoort.

Vind de beste locatie
De Asus RP-AC56 wordt geplaatst tussen de router en de locatie waar u beter bereik wilt hebben. De RP-AC56 werkt het beste wanneer hij een sterk signaal ontvangt van de router. Om u te helpen de beste positie te vinden zit er een indicator aan de voorkant van het apparaat die de sterkte van het draadloze signaal toont.

Asus AiPlayer app
Met de 3,5mm speakeraansluiting tovert u de RP-AC56 om tot een draadloze audioplayer. Stream uw favoriete muziek direct vanaf een mobiel apparaat. Het enige wat u daarbij nodig heeft is de ASUS AiPlayer app. De app ondersteunt een groot aantal bestandsformaten en levert een soepele en moeiteloze streamervaring door het hele huis. De RP-AC56 kan ook muziek streamen via Mac en iOS zonder dat u daar extra software voor hoeft te installeren.

Ook te gebruiken als access point en media bridge
U kunt de Asus RP-AC56 op maar liefst 3 manieren gebruiken: niet alleen als repeater, maar ook als draadloos access point of als media bridge. In de AP modus sluit u een bekabelde LAN-verbinding aan op de Asus WiFi-versterker en creëert zo een WiFi-hotspot, waar laptops, telefoons en andere WiFi apparatuur gebruik van kunnen maken. Als media bridge koppelt u de RP-AC56 aan een ethernet-compatibel apparaat zoals een smart tv, game console of pc zodat deze beschikken over WiFi-connectiviteit.

Inhoud verpakking

  • Asus RP-AC56
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: RP-AC56
EAN: 889349048504

Merk: Asus

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenIk heb een KPN Experiabox ZTE H368N (V9), mijn vraag is of de ASUS RP-AC56 versterker hiervoor geschikt is?

Ik heb in mijn achter kamer wel signaal maar zeer zwak en het valt af en toe weg. Dit signaal zou ik met een wifi versterker willen versterken en na wat ik van de ASUS versterker heb gelezen, lijkt deze versterker voor mij de geschikte te zijn.
Ja, de Asus RP-AC56 is in principe wel geschikt als versterker voor de Experiabox. Hou er alleen wel mee rekening dat een versterker alleen het bereik vergroot, maar de snelheid wordt gehalveerd. Dit is niet alleen specifiek bij de RP-AC56, maar dit komt voor bij alle versterkers. Een mesh oplossing of een powerline oplossing met WiFi werkt over het algemeen met minder verlies.
  • Bij een mesh oplossing wordt een aparte "backhaul" radio gebruikt die voorkomt dat er verlies ontstaat bij het draadloos versterken, maar dit vereist wel duurdere hardware. Zie als voorbeeld de Linksys Velop.
  • Bij Powerline maakt u een verbinding via het stroomnet in plaats van via WiFi en dit kan tegen relatief hoge snelheden. U dient wel een WiFi set te gebruiken om dit weer naar WiFi om te zetten. Zie Devolo Magic WIFI

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie