Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo

KommaGo Klantaccount

Wat kan ik met mijn KommaGo Klantaccount?

Op de websites van KommaGo kunt u een klantaccount aanmaken, wat het bestellen voor u eenvoudiger maakt. Naast uw adres- en bestelgegevens ziet u ook of uw bestelling onderweg is. Op deze informatiepagina ontdekt u wat u per menu-item binnen het klantaccount te zien krijgt.

Overzicht

In het overzicht ziet u welke adressen u als standaard bezorgadres en factuuradres heeft geselecteerd. Daaronder vindt u uw laatste bestelling inclusief de orderstatus (in behandeling of verzonden), het afleveradres, de referentie en de betaalmethode. Is de bestelling verzonden, dan kunt u de factuur downloaden en de Track & Trace gegevens bekijken. Ook is het mogelijk om de bestelling met één druk op de knop nogmaals te bestellen.

Bestellingen

In feite heeft u onder dit menu-item dezelfde mogelijkheden als onder het Overzicht, maar dan voor ál uw bestellingen. U ziet per bestelling alle informatie, kunt de orderstatus en Track & Trace gegevens bekijken, facturen downloaden en bestellingen opnieuw plaatsen.

Adressen

Dit is uw adresboek waar u adressen toevoegt, aanpast, verwijdert en adressen als standaard bezorgadres en factuuradres selecteert. Deze standaardadressen worden automatisch geselecteerd bij het plaatsen van een volgende bestelling. U kunt elk adres een label geven, waardoor u bepaalde adressen snel kunt terugvinden. Geef ze bijvoorbeeld namen als Kantoor Utrecht, Kantoor Amsterdam, Magazijn A, Thuis, et cetera.

Facturen

Onder facturen zoekt u gemakkelijk uw facturen op en kunt u deze downloaden. Het is direct zichtbaar welke facturen al voldaan zijn en welke er nog open staan.

Wachtwoord

Om uw wachtwoord aan te passen gaat u naar dit menu-item. U vult uw oude wachtwoord in en geeft een nieuw wachtwoord op.

Vragen?

Heeft u een vraag of ondervindt u onverhoopt problemen met uw klantaccount? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 669 1220 of stuur een e-mail naar info@kommago.nl.