Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo
Wij van KommaGo kunnen met trots zeggen dat we in de trant van ons motto ‘techniek toegankelijk maken’ al een groot aantal klanten tevreden hebben kunnen stellen. Deze pagina is bedoeld om een inzicht te bieden en te verduidelijken hoe wij aan de klantbeoordelingen op onze website komen.


Shopreviews

Een deel van onze weergegeven reviews worden verzameld via Trusted Shops, een derde en onafhankelijke partij die reviews verzamelt en ervoor zorgt dat deze reviews echt zijn. Met “echt” wordt bedoeld dat alleen klanten die een aankoop hebben gedaan, een dienst hebben gebruikt of een daadwerkelijke handelservaring hebben opgedaan, een review kunnen plaatsen. Trusted Shops maakt hiervoor gebruik van verschillende technische maatregelen om ervoor te zorgen dat uitnodigingen voor het geven van beoordelingen alleen naar e-mailadressen gestuurd worden waarmee ook een aankoop is afgesloten of een dienst is aangeschaft. Zo weet Trusted Shops te waarborgen dat de reviews uitsluitend van onze klanten zijn en er een reëel beeld wordt geschetst in de reviews.

Lees hoe Trusted Shops onze reviews verzamelt


Productreviews

Daarnaast is een groot deel van de reviews op onze website afkomstig van klanten die direct via onze website een review achtergelaten hebben. Een kanttekening hierbij is dat iedereen een review bij onze producten kan toevoegen, dus niet alleen onze klanten. Hierdoor kunnen we niet voor de volle 100% garanderen dat onze reviews enkel door onze eigen klanten achtergelaten zijn. Wij garanderen echter wel dat we zelf geen reviews plaatsen en niet aan betaalde reviews doen. Bij winacties om het aantal productreviews te vergroten, benadrukken wij dat álle reviews kans maken. Wij accepteren voor onze website zowel positieve als negatieve beoordelingen, mits deze reviews goed onderbouwd zijn en genoeg informatie bevatten om een reëel beeld schetsen van de klantervaring. De achtergelaten reviews worden doorgaans binnen een week op onze website geplaatst.