Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo

Referentiecases

Complete netwerkinfrastructuur voor Van der Valk International

Complete netwerkinfrastructuur voor Van der Valk International

Voor 7 hotels zocht Van der Valk International een partij die een complete netwerkinfrastructuur kon leveren met netwerkswitches, glasvezelproducten, WiFi 6 apparatuur en camerabeveiliging. Als voorraadhoudende B2B leverancier met uitgebreide specialistische kennis bleek KommaGo de juiste partij voor Van der Valk International om de samenwerking mee aan te gaan.

Presentatie- en vergaderoplossingen voor luchtvaartmaatschappij Transavia

Presentatie- en vergaderoplossingen voor luchtvaartmaatschappij Transavia

Transavia Nederland zocht voor in de leslokalen en vergaderruimtes op Schiphol naar hybride vergaderoplossingen en presentatie-voorzieningen. Ook waren nieuwe presentatiedisplays nodig. Het is niet voor het eerst dat Transavia de hulp van KommaGo inschakelde.

ANWB Wegenwacht (pech)hulp-verlening nog beter dankzij 4G WiFi routers

ANWB Wegenwacht (pech)hulp-verlening nog beter dankzij 4G WiFi routers

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB behartigt als vereniging de belangen van haar leden op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Dit doet de vereniging met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten. Bij dat werk wil de ANWB een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving en werkt men onder het motto: ‘De ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming.’ Al sinds 1946 vormt de ANWB Wegenwacht een bekend onderdeel in het Nederlandse straatbeeld. Ruim 900 wegenwachten zorgen er dagelijks onder andere voor dat mensen geholpen worden als zij met voertuigpech langs de weg staan. Om alles op rolletjes te laten lopen, ontstond er bij de ANWB een wens om alle wegenwachten ook onderweg een uitstekende internetverbinding te bieden.

Motorola portofoons voor Theater Castellum in Alphen

Motorola portofoons voor Theater Castellum in Alphen

Theater Castellum in Alpen aan de Rijn is naast een theater en bioscoop ook een culturele ontmoetingsplaats en het podium van de stad. Gastvrijheid staat bij de servicegerichte medewerkers hoog in het vaandel. Om alle evenementen vlekkeloos te laten verlopen, bleek gestroomlijnde communicatie onderling onmisbaar. Helaas verliep de communicatie nog niet helemaal naar wens.

Hoogwaardige cameraoplossing voor Flanders Make

Hoogwaardige cameraoplossing voor Flanders Make

Flanders Make is een strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. De organisatie doet hoogtechnologisch onderzoek en werkt state-of-the-art oplossingen uit voor én met bedrijven en onderzoekscentra. Wanneer zij testen uitvoeren of nieuwe toepassingen valideren, wil Flanders Make realtime en op een veilige afstand het systeem in de gaten houden. Hiervoor was een nieuwe IP-camera benodigd.

Timelapse cameraproject gemeente Diemen

Timelapse cameraproject gemeente Diemen

De gemeente Diemen wilde de aanleg van een rotonde vastleggen in de vorm van een timelapse video en schakelde hiervoor de hulp van KommaGo in. Het project moest gerealiseerd worden met een stand-alone oplossing bestaande uit één vaste camera, die elke minuut een foto zou maken van de voortgang van de werkzaamheden. Het was niet mogelijk om de camera te verbinden met andere apparatuur of met internet.

WiFi-gastennetwerk met Social Login bij BigGym

WiFi-gastennetwerk met Social Login bij BigGym

High-quality gym BigGym wilde meerdere vestigingen voorzien van een perfect werkend WiFi-netwerk. De uitdaging was helder. De verschillende locaties van BigGym moesten worden uitgerust met een sterk WiFi-netwerk wat vanaf één punt beheerd kan worden. Aangezien er veel metalen apparaten in de gyms staan, moet de WiFi-apparatuur hierop berekend zijn. Daarnaast moeten de gasten op het WiFi-netwerk kunnen door in te loggen via social media, zodat men eventuele marketingcampagnes effectief kan inzetten. Omdat DSE IT-Services BV professionele kennis en service belangrijk vindt en al sinds jaar en dag klant bij KommaGo is, namen zij voor dit project contact met ons op.

Veelzijdig WiFi-netwerk op campus van Deltares

Veelzijdig WiFi-netwerk op campus van Deltares

Deltares is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van water en ondergrond, dat wereldwijd werkt aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij. Het instituut heeft een vestiging in Delft en een kantoor in Utrecht. De hoofdlocatie in Delft bestaat uit een campus met vier kantoorgebouwen en vier grote hallen met daarin diverse faciliteiten om onderzoek te doen naar het gedrag van water. Om aan de toenemende vraag naar WiFi te voldoen, werd gezocht naar apparatuur om een volledig dekkend 11ac WiFi-netwerk te creëren.