Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo

Veilig betalen


Tijdens het bestellen op onze online shops heeft u de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:
 

iDEAL
Betalen via iDeal is veilig, gemakkelijk en snel. Wanneer u kiest voor een iDeal betaling dient u uw eigen bank te selecteren. De betaling voert u vervolgens uit in uw eigen, vertrouwde internetbankieromgeving. Na betaling komt u vanzelf weer op onze website terecht. Als u via iDeal betaalt is de betaling direct zichtbaar. Hierdoor kunnen wij uw bestelling direct verwerken. Dit betekent dat wij uw bestelling snel kunnen versturen, mits voorradig.

Het is ook mogelijk om de bestelling telefonisch of per e-mail te plaatsen en via iDeal de betaling voldoen. U zal van ons een iDeal uitnodiging ontvangen per e-mail waarmee u simpel en snel de betaling kunt uitvoeren.

Betalen met iDeal is bij vrijwel elke bank mogelijk. Voor het betalen via iDeal berekenen wij geen extra kosten.Vooruit per bank
Wanneer u kiest voor een handmatige vooruitbetaling zal u een proforma factuur op het opgegeven emailadres ontvangen. Aan de hand van deze proforma factuur kunt u de betaling voldoen, onder vermelding van het ordernummer / debiteurennummer. Zodra de betaling bij ons is geregistreerd wordt uw bestelling zo snel mogelijk verwerkt. Het ontvangen van een handmatige vooruitbetaling zal in de regel 1 tot 2 werkdagen in beslag nemen.

Betalen via een proforma factuur brengt geen extra kosten met zich mee.Creditcard
Beschikt u over een creditcard dan kunt u uw bestelling op een snelle en veilige manier betalen. Dit doet u door alle benodige gegevens van de kaart af te lezen en deze in te vullen in de daarvoor bestemde invoervelden. Het is belangrijk dat het factuuradres overeenkomt met de gegevens van de kaarthouder. Wanneer uw betaling is voldaan zal u terug worden geleid naar onze website. Uw bestelling zal direct verwerkt en, indien voorradig, verstuurd worden.

Wij accepteren de volgende creditcards:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
Voor creditcard betalingen rekenen wij geen extra kosten.


Bancontact
Belgische klanten kunnen op al onze online shops gebruik maken van Bancontact. Dit doet u door alle benodige gegevens in te vullen in de daarvoor bestemde invoervelden op de betaalpagina. Na betaling wordt u teruggeleid naar onze website. Uw bestelling zal direct verwerkt en, indien voorradig, verstuurd worden.

Er worden geen betaalkosten gerekend voor betalingen via Bancontact.Achteraf betalen consumenten
KommaGo biedt consumenten de mogelijkheid om de producten eerst in de showroom te bekijken voordat het aankoopbedrag wordt voldaan. Kies tijdens het bestelproces voor de optie 'Afhalen bij KommaGo in Utrecht' en u ontvangt een afhaalbewijs waarmee u de bestelling kunt afhalen. De bestelling is bij ons op locatie in Utrecht alleen met pin te betalen.

Daarnaast is het mogelijk om 50% van het aankoopbedrag achteraf te betalen, na ontvangst van de bestelling. Het resterende bedrag dient u vervolgens binnen 14 dagen na ontvangst over te maken onder vermelding van uw ordernummer. Wanneer u gebruik wilt maken van deze betaalmethode, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.


Levering op rekening

Bij zakelijke bestellingen is het mogelijk om op rekening te betalen bij onze webwinkels.
Na ontvangst van de goederen, ontvangt u van ons een factuur die u kunt gebruiken voor de betaling.

Bedrijven
Bedrijven kunnen op rekening bestellen bij KommaGo, na toetsing van onze financiele afdeling. Deze toetsing is op basis van een uitreksel Kamer van Koophandel. Deze kan direct bij de bestelling geüpload worden of per e-mail toegestuurd worden. Dit kan per e-mail naar info@kommago.nl.

Na goedkeuring van onze financiële afdeling en toetsing bij de kredietverzekeraar wordt uw bestelling op factuur uitgeleverd.

Overheid
Overheidsorganisaties en -instellingen betalen altijd op rekening bij KommaGo. Een uittreksel Kamer van Koophandel is dan niet benodigd. Bent u een overheidsorganisatie, dan volstaat u door een officiële inkoopopdracht toe te voegen aan uw bestelling.

Bestaande klanten
Als u al een bestaande klant bent bij één van de winkels van KommaGo en u betaalt op rekening, dan hoeft u niets te doen. U kunt gewoon uw bestelling plaatsen zoals u gewend bent. Extra makkelijk is dat u nu tevens de mogelijkheid heeft om uw bestelling online op rekening te plaatsen.

Heeft u naar aanleiding van onze voorwaarden bestellen op rekening vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 030 – 658 51 27 of stuur een e-mail naar info@kommago.nl