Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoRoutershop

Bij zakelijke bestellingen is het mogelijk om op rekening te betalen bij onze webwinkels.

Na ontvangst van de goederen, ontvangt u van ons een factuur die u kunt gebruiken voor de betaling.

 

Bedrijven
Bedrijven kunnen op rekening bestellen bij KommaGo, na toetsing van onze financiele afdeling. Deze toetsing is op basis van een uitreksel Kamer van Koophandel. Deze kan direct bij de bestelling geüpload worden of per e-mail toegestuurd worden. Dit kan per e-mail naar info@kommago.nl.

 

Na goedkeuring van onze financiële afdeling en toetsing bij de kredietverzekeraar wordt uw bestelling op factuur uitgeleverd.

 

Overheid
Overheidsorganisaties en -instellingen betalen altijd op rekening bij KommaGo. Een uittreksel Kamer van Koophandel is dan niet benodigd. Bent u een overheidsorganisatie, dan volstaat u door een officiële inkoopopdracht toe te voegen aan uw bestelling.

Bestaande klanten
Als u al een bestaande klant bent bij één van de winkels van KommaGo en u betaalt op rekening, dan hoeft u niets te doen. U kunt gewoon uw bestelling plaatsen zoals u gewend bent. Extra makkelijk is dat u nu tevens de mogelijkheid heeft om uw bestelling online op rekening te plaatsen.

Heeft u naar aanleiding van onze voorwaarden bestellen op rekening vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 030 – 658 51 27 of stuur een e-mail naar info@kommago.nl