Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo

Gratis en betrouwbare bezorging


Gratis verzending naar Nederland, Belgie, Duitsland en Luxemburg
Alle bestellingen die bestemd zijn voor bezorging in Nederland worden gratis verzonden. Er worden geen extra administratie- of orderkosten berekend. Ook bij bestellingen uit België, Duitsland of Luxemburg worden GEEN verzendkosten in rekening gebracht.

Jouw bestelling plaats je eenvoudig online via onze webshop, telefonisch of per e-mail. Hierbij kun je kiezen uit onderstaande betaalmethoden:

Betaalmethode Bezorging
IDEAL betaling Gratis
Vooruit per bank Gratis
Credit Card betaling Gratis
Op factuur Gratis


Binnenlandse zendingen
Al onze pakketten bestemd voor aflevering binnen Nederland worden door PostNL pakketdienst bezorgd. Na verzending van jouw bestelling vindt het afleveren van deze pakketten meestal de volgende werkdag plaats. Dit kunnen wij echter niet garanderen.

Koerierszendingen
Heb je een product met spoed nodig of wil je de bestelling op een vast tijdstip geleverd krijgen, dan kunnen wij op verzoek een koerierszending inregelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsopgaaf.

Bezorging van jouw bestelling
Ons magazijn verzendt bestellingen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden vrijwel altijd overdag afgeleverd. Verwacht je dat je niet thuis bent? Je kunt de bestelling ook op een ander afleveradres laten bezorgen. Laat de bestelling bijvoorbeeld afleveren op jouw werk of bij de bekenden.

Als je niet thuis bent bij aflevering, wordt jouw bestelling naar een beschikbare PostNL locatie gebracht. Hier kun je de bestelling binnen een week afhalen.

Kosten binnenlandse zendingen
Alle binnenlandse zendingen worden gratis verzonden wanneer je voor standaard levering kiest.

Buitenlandse zendingen
Bestellingen die bestemd zijn voor aflevering in Belgie, Duitsland en Luxemburg worden gratis verzonden.
De zendingen die voor andere landen binnen de EU bestemd zijn worden ook verzonden via PostNL. Hiervoor gelden relatief lage verzendkosten. Deze kunnen bekeken worden bij het doorlopen van het bestelproces. 

In België zal aflevering gemiddeld 1 à 2 dagen in beslag nemen. In andere landen binnen de EU zal de levering vermoedelijk enkele dagen langer duren (2 tot 5 dagen). Bestellingen buiten de EU worden verzonden via UPS en hiervoor gelden andere verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het land en de plaats. Heb je vragen over de verzendkosten van jouw bestelling? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende prijsopgaaf.

De zending volgen
Als jouw bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging. Op deze bevestiging vind je een tracking nummer van de PostNL pakketdienst. Je kunt de bestelling vervolgens vanaf 20.00 uur volgen via het Track & Trace systeem van PostNL. Via de website https://jouw.postnl.nl/track-and-trace/ kun je de bestelling volgen.

Zendingen bestemd voor buiten de EU zijn direct te volgen vanaf het moment dat ze bij UPS worden aangemeld. Je ontvangt hiervoor ook een tracking code.