Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo

Kennisblog

Diensten

Meld u aan als reseller

Meld u aan als reseller

Reseller worden bij KommaGo? Meld u zich dan aan voor ons speciale resellerprogramma en profiteer van extra voordelen!

Installatie op locatie

Installatie op locatie

Onze ervaren monteurs komen graag bij u langs om uw aangeschafte apparatuur te installeren

WiFi installatieservice

WiFi installatieservice

Met de kennis en ervaring van onze monteurs, zijn wij in staat om jouw WiFi-netwerk snel en kundig te installeren.


Zakelijk

Hybride werken

Hybride werken

Veel bedrijven kiezen voor de werkvorm hybride werken. Hierbij werkt personeel afwisselend op kantoor en thuis of op een andere locatie. Dit vraagt om geschikte apparatuur die het hybride werken comfortabeler, makkelijker én veilig maakt. Voor deze apparatuur bent u bij KommaGo aan het juiste adres!

KommaGo retail oplossingen

KommaGo retail oplossingen

Bij het draaiende houden van een retailbedrijf komt nogal wat technologie om de hoek kijken. Niet alleen is bepaalde apparatuur een must om de boel werkend te krijgen en te houden, maar er zijn ook talloze oplossingen die het werk vergemakkelijken, handige bezoekersinzichten bieden en klanten nieuwsgierig maken. Denk aan camera’s, portofoons, netwerkapparatuur, intercoms en (reclame)displays. Al deze retail oplossingen vindt u bij KommaGo! Benieuwd wat KommaGo voor u als ondernemer kan betekenen? Lees dan verder of neem contact op voor advies.

Veilig inloggen met YubiKey two-factor authenticatiesleutels

Veilig inloggen met YubiKey two-factor authenticatiesleutels

Met de YubiKey van Yubico houdt u uw persoons- en bedrijfsaccounts veilig met krachtige tweefactor-authenticatie (2FA). De revolutionaire authenticatiesleutel voorkomt inloggen door hackers en ongewenste gebruikers, zelfs wanneer zij in het bezit zijn van uw inloggegevens. U kunt namelijk alleen inloggen wanneer u over de fysieke beveiligingssleutel beschikt. Door de werking via USB en NFC is de YubiKey geschikt voor zowel pc als smartphone en kunt u veilig inloggen op online apps en diensten als Facebook, Gmail, GitHub, Dropbox, Dashlane, LastPass en Salesforce. 

Thuiswerken? Wij regelen alles voor u

Thuiswerken? Wij regelen alles voor u

Werken vanuit huis biedt voordelen, zoals een flinke besparing op reistijd en reiskosten, een lager ziekteverzuim en minder benodigde werkplekken op kantoor. Helaas zijn er ook mogelijke nadelen; vergaderen en communiceren gaat lastiger of het is onduidelijk welke collega beschikbaar is. De juiste apparatuur lost deze problemen eenvoudig op, zodat medewerkers thuis even efficiënt of zelfs efficiënter werken dan op kantoor. Wilt u ook probleemloos op afstand werken en vergaderen, lees dan snel verder.

IP en IK-waarden

IP en IK-waarden

IP en IK-waarden zijn een belangrijk onderdeel van de bescherming van elektrische en elektronische apparaten. Ze geven aan hoe goed een apparaat bestand is tegen invloeden van buitenaf, zoals stof, water, mechanische schokken, trillingen en vandalisme.


Keuzehulp

APC UPS Noodstroom Keuzehulp

APC UPS Noodstroom Keuzehulp

Met de toonaangevende noodstroomoplossingen van APC by Schneider Electric voorkomt u downtime, dataverlies en beschadiging aan netwerkapparatuur bij stroomuitval. De UPS-systemen (Uninterruptible Power Supply) leveren tijdelijk noodstroom zodat bedrijfskritische apparatuur gewoon kan blijven draaien of veilig uitgeschakeld kan worden. Ook bieden ze bescherming tegen piekspanning en fluctuaties in het stroomnet. Een UPS van APC is dan ook onmisbaar in iedere zakelijke omgeving.

Aruba Instant On: Enterprise WiFi voor het MKB

Aruba Instant On: Enterprise WiFi voor het MKB

Een goed WiFi-netwerk is tegenwoordig onmisbaar in iedere kleinzakelijke omgeving, of het nu gaat om een winkel, hotel, restaurant of kantoor. Klanten en bezoekers verwachten dat ze gebruik kunnen maken van WiFi, maar ook apparatuur is hiervan afhankelijk. Aruba Instant On access points zorgen voor uitstekende WiFi met hoge snelheid, perfecte dekking én een beveiligde verbinding. 

Meraki Go: WiFi voor kleine bedrijven

Meraki Go: WiFi voor kleine bedrijven

Voor kleine bedrijven zonder IT-personeel kan het opzetten van een WiFi-netwerk een grote uitdaging zijn. Speciaal voor deze ondernemingen heeft Cisco de Meraki Go productlijn ontwikkeld, bestaande uit zakelijke access points die uitblinken in gebruiksgemak én betaalbaarheid. Het WiFi-netwerk is in slechts een paar minuten geïnstalleerd en volledig te beheren via de Meraki Go app. Technische kennis is niet nodig. Dit maakt de WiFi-oplossing uitermate geschikt voor bijvoorbeeld winkels, kleine kantoren, restaurants en cafés.

Complete Logitech (thuis)werkoplossingen

Complete Logitech (thuis)werkoplossingen

Ook thuiswerkers en medewerkers die veel onderweg zijn, hebben de juiste apparatuur nodig. Met passende tools kunnen zij overal productief werken en is samenwerken op afstand net zo eenvoudig als op kantoor. Logitech biedt daarom diverse apparatuur zoals headsets, webcams, toetsenborden en computermuizen, die het werk makkelijker maken. Uiteraard heeft iedereen andere behoeften en wensen, maar onderstaande pakketten vormen voor de meesten een zeer geschikte oplossing. U heeft de keuze uit het Essential pakket, het Premium pakket en het On The Way pakket.

TP-Link Omada: zakelijke WiFi-oplossing

TP-Link Omada: zakelijke WiFi-oplossing

Voor organisaties die een betrouwbaar en eenvoudig te beheren WiFi-netwerk willen, biedt TP-Link netwerkapparatuur in de vorm van de zakelijke Omada productlijn. De naam Omada is Grieks voor team en staat voor de uitstekende samenwerking tussen de diverse indoor en outdoor access points en andere Omada apparatuur. Met behulp van de Omada software zijn de AP’s eenvoudig te configureren en monitoren binnen de webinterface en de app. Het is zelfs mogelijk om draadloze instellingen van meerdere access points binnen een netwerk te synchroniseren. Ideaal voor grotere omgevingen zoals kantoren, onderwijsinstellingen, hotels, winkelcentra, maar ook voor kleinere omgevingen binnen het MKB.   

Jabra maakt hybride werken eenvoudig

Jabra maakt hybride werken eenvoudig

Veel organisaties gaan over naar het hybride werken. Bellen, orders binnenslepen, rapporten schrijven, deadlines halen; talloze werkzaamheden kunnen zowel op kantoor als thuis of op andere locaties uitgevoerd worden. Daarbij is ondersteunende communicatietechnologie onmisbaar. Jabra biedt daarom een uitgebreid assortiment professionele headsets, camera’s, speakerphones en all-in-one videobars die het hybride werken gemakkelijker maken. Hiermee bent u verbonden, houdt u afleiding op afstand en blijft u flexibel en productief.


Netwerk

TP-Link Omada Pro

TP-Link Omada Pro

Omada Pro is het nieuwe beheerplatform van TP-Link waar diverse access points, switches en routers onder vallen. Met krachtige hardware en een intuïtief managementsysteem is dit dé nieuwe oplossing voor grote zakelijke netwerken.

802.11ax (WiFi 6): sneller en stabieler WiFi

802.11ax (WiFi 6): sneller en stabieler WiFi

De opvolger van 802.11ac, genaamd 802.11ax (WiFi 6), is officieel aangekondigd. De nieuwe WiFi-generatie is op diverse vlakken flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo is met 802.11ax een maximale theoretische snelheid van maar liefst 4,8 Gbps te behalen. Ter vergelijking: bij 802.11ac bedraagt deze snelheid 1,3 Gbps en bij 802.11g slechts 54 Mbps.

Alles over Power over Ethernet (PoE)

Alles over Power over Ethernet (PoE)

Power over Ethernet, oftewel PoE, is een technologie waarmee één netwerkkabel (UTP-kabel) zowel stroom als data levert. Onder andere IP-Camera’s, WiFi access points en VoIP-toestellen kunnen door deze technologie gevoed worden via een PoE-switch of een PoE-injector.

Dedicated 4G/5G verbinding voor thuiswerken

Dedicated 4G/5G verbinding voor thuiswerken

Tegenwoordig werken we meer thuis dan ooit. Hoewel veel werknemers hiervoor gebruikmaken van hun eigen thuisnetwerk, is dit niet altijd even veilig en efficiënt. Wanneer het netwerk bijvoorbeeld gedeeld wordt met andere huisgenoten, blijft er minder bandbreedte beschikbaar en wordt de snelheid van de verbinding een stuk trager. Ook de beveiliging is niet altijd even goed op orde, wat een risico vormt wanneer men bijvoorbeeld met privacygevoelige data werkt.

TP-Link Gold Partner

TP-Link Gold Partner

De succesvolle en langdurige samenwerking tussen KommaGo en TP-Link heeft geleid tot een prachtig partnerschap. KommaGo mag zich met trots, als eerste in Nederland, TP-Link Gold Partner noemen! Wij leggen graag uit wat dit partnerschap jou als klant oplevert.


Acties