Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo

Herroepingsrecht

Wilt u gebruikmaken van uw herroepingsrecht dan kunt u dit zonder opgaaf van reden, tot 30 dagen nadat u of een door u aangewezen derde (die niet de vervoerder is) de bestelling van ons heeft ontvangen, bij ons aangeven. Nadat u heeft aangegeven van de koop af te zien heeft u nog 14 dagen om de producten terug te zenden of aan ons te overhandigen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen dat u de overeenkomst wilt herroepen.

U kunt uw retouraanvraag op de volgende manieren indienen maar bent hiertoe niet verplicht:

U ontvangt van ons een bevestiging van deze aanvraag.

Terugbetaling

Binnen 14 dagen nadat wij uw aanvraag tot herroeping van de overeenkomst hebben ontvangen zullen wij de door u betaalde bedragen voor deze producten, inclusief in rekening gebrachte leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) aan u terugbetalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen, of u heeft aangetoond dat u de producten heeft teruggezonden. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Kosten retourzending

De directe kosten voor het retourzenden van de producten zijn voor uw rekening.

Uitsluiting herroepingsrecht

Producten die speciaal voor u zijn gemaakt (conform uw instructies) zijn uitgesloten van herroepingsrecht. In zulke gevallen hebben wij dit reeds voor het sluiten van de overeenkomst aan u medegedeeld en heeft u hier expliciet toestemming voor gegeven.

Waardevermindering

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. Wij verzoeken u om, indien dit redelijkerwijs mogelijk is, de producten in de originele en onbeschadigde verpakking aan ons te retourneren.

Retouradres

U kunt uw bestelling retourneren naar het volgende adres:

KommaGo B.V.
o.v.v. uw ordernummer
Savannahweg 25a
3542AW Utrecht

Neem contact met ons op

Stuur een email naar  info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier

Naam*
Naam*
Naam*
Naam*
Naam*
Naam*
Naam*
Naam*
Naam*
E-mailadres*
E-mailadres*
E-mailadres*
E-mailadres*
E-mailadres*
E-mailadres*
E-mailadres*
E-mailadres*
Jouw vraag*
Jouw vraag*
Jouw vraag*
Jouw vraag*
Jouw vraag*
Jouw vraag*
Jouw vraag*
*Verplichte velden