Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo

Over KommaGo

KommaGo begon in 2000 onder de naam Netwerkshop. Met het aanleggen van IT-netwerken voor het mkb. Destijds heel vernieuwend. Al na een jaar breidde de organisatie uit en startte een eigen webshop met IT-hardware. Zo konden klanten naast de installatiedienst ook de nodige hardware bestellen.

De verkoop van hardware ging zo goed, dat de installatie- en onderhoudsdiensten vanaf 2006 uit handen werden gegeven. Hierdoor kon KommaGo zich volledig richten op e-commerce voor zakelijke klanten en consumenten. Zich nog steeds onderscheidend door uitgebreide technische kennis.

De focus verlegde zich in 2011 naar de zakelijke markt. De meeste klanten waren nog altijd organisaties. Dus richtte KommaGo zich op hen en ontwikkelde zich als B2B e-commerce partij. Bij deze nieuwe focus hoorde een groter kantoor met magazijn én een nieuwe bedrijfsnaam: KommaGo.

Er werden grotere oplossingen aan klanten geleverd. Al snel was er vraag naar totaaloplossingen met installatieservice en ondersteuning. De installatiedienst waar het allemaal mee begon, kwam weer terug. Sindsdien is KommaGo een bekende partij voor kwalitatieve B2B totaaloplossingen. Met als uithangbord de gespecialiseerde webshops voor diverse zakelijke ICT- en AV-hardware. Als kers op de taart de services, die klanten ontzorgen.

Vandaag de dag levert KommaGo grote aantallen kwalitatieve ICT- en AV-oplossingen aan de zakelijke markt. We snappen dat betrouwbare hardware de basis vormt van elke organisatie. Als het uitstekend werkt, kan iedereen zorgeloos aan de slag. Dat vraagt om maatwerk. Daarom geeft een team specialisten in Utrecht dagelijks advies aan vele klanten. Van hardware tot installatieservices en serviceovereenkomsten; KommaGo zorgt voor een complete, toekomstbestendige oplossing.

 

Het KommaGo-team

Het KommaGo-team bestaat uit zo'n 70 ambitieuze professionals. Zij werken keihard om onze doelstellingen te behalen. We willen niet alleen de beste zijn en blijven, maar ook de grootste worden. Met onze shops, productkennis, dienstverlening en medewerkers zijn we dus continu bezig met maar één ding: techniek toegankelijk maken voor onze klanten. Ook deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze openstaande vacatures.
          
 

Voorbeeldprojecten

Hieronder vind je een aantal mooie projecten die wij de afgelopen jaren mochten voltooien. Deze projecten geven een beeld van wat wij in de praktijk voor jou of jouw organisatie kunnen realiseren.
 

Netwerken

 
Telecom & communicatie

 
Presenteren en vergaderen