Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Over KommaGo

KommaGo is opgericht in 1999 en van oorsprong specialist in netwerk- en communicatieapparatuur. Ons bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot multidisciplinair leverancier van hoogwaardige ICT- en AV-oplossingen. Met onze specialistische webshops en een eigen installatiedienst helpen we zowel online als offline dagelijks vele klanten onder het motto: “Techniek toegankelijk maken.” Waarom? Omdat techniek vooruitgang brengt, voor u en uw bedrijf. Bekijk onze voorbeeldprojecten om een beeld te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen.

Het KommaGo-team

Het KommaGo-team bestaat uit zo'n 40 ambitieuze professionals die keihard werken om onze doelstellingen te behalen. We willen niet alleen de beste zijn en blijven, maar ook de grootste worden. Met onze shops, productkennis, dienstverlening en medewerkers zijn we dus continu bezig met maar één ding: techniek toegankelijk maken voor onze klanten. Maak kennis met ons team:
 

Arjen

Art

Babette
   

Bart

Carla

Christian
 
Edwin Oskam

Dairam

Django

Edwin
 
Frankleyn Fransz

Erik

Frank

Frankleyn
 

Ivo van Maurik

Geza

Ivo

Jaco
  


Jeffrey

Joost

Jurriën
 


Kyai

Lars

Lieven
 


Lucas

Lucina

Marissa
 


Mark

Mark

Max
 


Merlijn

Michaël

Michael
 


Michel

Nico

Rakesh
 


Robert

Sandra

Stefan
 


Stefan

Steven

Alex
 


Carolien

Elco

Kaylee
   
 

Nathan

Timo

Wouter
   
   

Jij?
Nieuwe medewerker
Bekijk alle vacatures

Jij?
Stagiair
Bekijk vacature

Jij?
Stagiair 
Bekijk vacature
          

Voorbeeldprojecten

Hieronder vindt u een aantal mooie projecten die wij de afgelopen jaren mochten voltooien. Deze projecten geven een beeld van wat wij in de praktijk voor u of uw organisatie kunnen realiseren.

Netwerken

Telecom & communicatie

Presenteren en vergaderen