BlackVue DR470-2CH

128GB Dashcam


309.95 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Het geheugen van deze dashcam uitbreiden of vervangen? Dit is enkel mogelijk met een originele BlackVue microSD-kaart.

BlackVue DR470-2CH

De BlackVue DR470-2CH legt gedetailleerd vast wat er voor en achter uw auto gebeurt. De dashcam bestaat uit twee camera's met een kijkhoek van 110 graden die haarscherpe video-opnames maken onder alle omstandigheden. Wordt geleverd met een geheugenkaart van 128GB zodat u meteen aan de slag kunt.

Lees meer

Eigenschappen BlackVue DR470-2CH

Voorcamera: Full HD, achtercamera: HD
Horizontale kijkhoek: 110 graden
3 opnamefuncties (Normal/Event/Parking)
Inclusief microSD geheugenkaart 128GB
Schok- en bewegingsdetectie
Voorzien van veiligheidsslot

Full HD dashcam met voor- en achtercamera

Met de BlackVue DR470-2CH dashcam legt u de gebeurtenissen tijdens uw autorit gedetailleerd vast. Deze uitstekende dashcam bestaat uit twee onderdelen: een voorcamera met Full HD resolutie en een achtercamera met HD resolutie. Beide camera's hebben een kijkhoek van 110 graden en zijn uitgerust met een CMOS sensor. Deze sensor biedt een hoge lichtgevoeligheid en voorkomt dat er ruis optreedt in situaties met weinig licht.

Plaatsing en bevestiging

De twee camera's van de BlackVue DR470-2CH zijn compact en matzwart uitgevoerd en gaan geheel op in het interieur van uw auto. De voor- en achtercamera worden middels een coaxkabel met elkaar verbonden en krijgen stroom via de sigarettenaansteker. De opnames beginnen automatisch wanneer u de motor van uw voertuig start. Bevestig de voorcamera aan de achterkant van uw binnenspiegel met dubbelzijdige tape voor het beste resultaat.

Extra beveiliging SD-kaart

Om te voorkomen dat uw videomateriaal gestolen wordt, is het microSD-compartiment van de BlackVue DR470-2CH voorzien van een veiligheidsslot. Wanneer u hier een hangslot aan bevestigt, wordt het voor kwaadwillenden onmogelijk om de SD-kaart uit de camera te verwijderen.

Parking Mode

In Parking Mode neemt de camera alleen op wanneer er schokken of beweging worden waargenomen in de omgeving. Hierdoor kunt u de BlackVue DR470-2CH niet alleen inzetten als camera voor uw auto, maar ook als beveiligingscamera. Bijvoorbeeld om de voorzijde van uw woning en de omliggende straten te bewaken. Voor de Parking Mode heeft u wel de Power Magic Pro of de Power Magic Battery Pack nodig.

BlackVue Viewer

BlackVue Viewer is de bijbehorende software waarmee u opgenomen video's kunt bekijken of de instellingen van uw dashcam kunt wijzigen. Heeft u een externe GPS-antenne aangesloten op de BlackVue DR470, dan ziet u tijdens het afspelen van de video uw exacte snelheid en locatie. BlackVue Viewer is gratis te downloaden en te gebruiken.

Inhoud verpakking

  • BlackVue DR470-2CH dashcam
  • MicroSD kaart 128GB
  • 6m coax kabel
  • 12V voedingskabel
  • 3M tape
  • Kabelgeleiders
  • USB microSD kaartlezer
  • 3m tape verwijdertooltje
  • Quick start handleiding
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: DR470-2CH 128GB

Merk: BlackVue

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen