BlackVue DR490L-2CH

LCD Dashcam (voor- en achtercamera) 128GB


€ 399,00 incl. btw

€ 329,75 excl. btw

399 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Het geheugen van deze dashcam uitbreiden of vervangen? Dit is enkel mogelijk met een originele BlackVue microSD-kaart.

BlackVue DR490L-2CH

De BlackVue DR490-2CH Full HD dashcam maakt haarscherpe, vloeiende opnames van wat er voor en achter uw voertuig gebeurt. De dashcam met 3,5" touchscreen en Sony Starvis sensor wordt geleverd inclusief vaste voedingskabel en 128GB microSD-kaart.

Lees meer

Eigenschappen BlackVue DR490L-2CH

Resolutie voor en achter: Full HD
Horizontale kijkhoek: 130 graden
Helder touchscreen (3,5")
3 opnamefuncties (Normal/Event/Parking)
Schok- en bewegingsdetectie
Voorzien van veiligheidsslot
Met vaste voedingskabel voor parking mode
ADAS: rijbaanbegeleiding (LDWS)
Met officiële BlackVue MicroSD-kaart 128GB

Full HD dashcam
De BlackVue DR490L-2CH filmt in hoogstaande kwaliteit wat er voor en achter uw voertuig gebeurt. De dashcam bestaat uit een voor- en achtercamera met Full HD beeldresolutie en een Sony Starvis CMOS sensor. Beide camera's hebben een kijkhoek van 130° en zorgen voor uiterst vloeiende beelden waarop alle details goed zichtbaar zijn. Met dank aan de Night Vision functie heeft u ook in het donker uitstekend beeld.

3,5 inch touchscreen
Via het heldere 3,5 inch touchscreen van de BlackVue DR490L-2CH kunt u onder andere live meekijken of opgeslagen video's terugkijken. Daarnaast kunt u ook eenvoudig de instellingen van de dashcam wijzigen via het gebruiksvriendelijke interface, zonder dat u de camera eerst hoeft te koppelen aan een computer.

Met vaste voedingskabel voor parking mode
Een vaste voedingskabel wordt meegeleverd zodat u de BlackVue DR490L-2CH in de parkeermodus kunt gebruiken, zonder extra accessoires bij te hoeven kopen. In de parkeermodus blijft de dashcam continu actief, maar slaat hij alleen beelden op wanneer er impact of beweging wordt gedetecteerd. De vaste voedingkabel sluit u direct aan op de accu van uw voertuig. De dashcam schakelt automatisch over op parkeermodus wanneer uw voertuig is uitgeschakeld.

Lane Departure Warning
De BlackVue DR490L-2CH beschikt over het Lane Departure Warning System (LDWS), een veiligheidsfunctie die waarschuwt wanneer u onbedoeld afwijkt van uw rijstrook. Zodra u een wegmarkering dreigt te overschrijden, klinkt er een geluidssignaal zodat u bijtijds kunt ingrijpen. U kunt instellen boven welke snelheid LDWS actief dient te zijn (60, 80 of 100 km/uur).

Opslag videobeelden
Bij deze dashcam krijgt u een 128GB microSD geheugenkaart om de videobeelden op te kunnen slaan. De BlackVue DR490L-2CH past loop recording toe en slaat opnames zo efficient op dat u de geheugenkaart nooit hoeft te formatteren. Oude opnames, met uitzondering van belangrijke event opnames (bijvoorbeeld van een aanrijding), worden automatisch overschreven.

BlackVue Viewer
Bij de BlackVue DR490L-2CH hoort de BlackVue Viewer software waarmee u via uw computer de gemaakte video-opnames kunt bekijken, sorteren en archiveren. Via deze software wijzigt u ook eenvoudig de instellingen van uw dashcam. De BlackVue Viewer software is gratis te downloaden en te gebruiken en is beschikbaar voor Windows en Mac. Ook is er een BlackVue app beschikbaar voor iOS en Android.

Inhoud verpakking

 • BlackVue DR490L voorcamera
 • BlackVue DR490L achtercamera
 • Vaste voedingskabel voor gebruik van parking mode
 • Verbindingskabel voor -en achtercamera
 • 12V voedingskabel
 • Vaste voedingskabel
 • Kabelklemmen (8x)
 • 3M kleefpads
 • 128GB microSD-kaart
 • MicroSD-kaartlezer
 • Kabel wegwerktool
 • Quick start handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: DR490L-2CH 128GB

Merk: BlackVue

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen