Cisco Meraki Go GR60

+ Cisco Meraki Go Licentie 1 jaar


220.22 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Vanaf 15 oktober 2019 zijn Meraki Go licenties niet meer benodigd. U heeft nu bij elk Meraki Go access point toegang tot de functies binnen de Meraki Go app, zoals meldingen, monitoring van het netwerkgebruik, beveiligingsupdates en in-app support.

Cisco Meraki Go GR60

Meraki Go GR60 is een dual-band Wireless-AC Wave 2 outdoor access point en is uitstekend voor het MKB. Het access point met 2x2 MU-MIMO behaalt snelheden tot 867 Mbps en bevat 1 Gigabit LAN-poort. U beheert het AP eenvoudig via de Meraki Go app voor Android en iOS. Inclusief Meraki Go licentie.

Lees meer

Eigenschappen Meraki Go GR60-HW-EU + Meraki Go Licentie


Dual-band outdoor access point
Weerbestendig (IP67)
Snelheden: 300 Mbps en 867 Mbps (2.4GHz en 5GHz)
802.11ac Wave 2 WiFi, 2x2:2 MU-MIMO
1x Gigabit LAN-poort (RJ45)
Gevoed via PoE (802.3af/at) of 12V DC
Maximaal vermogen: 11W, 802.3af
Geïntegreerde omni-antenne (5.6 dBi op 2.4 GHz, 5.3 dBi op 5 GHz)
Te beheren via Meraki Go app (Android en iOS)
Inclusief Meraki Go licentie (1 jaar)

Outdoor access point


WiFi is niet meer weg te denken, ook niet in diverse buitenruimtes zoals terrassen en tuinen. Is bij uw bedrijf een WiFi-netwerk gewenst, maar heeft men meer te doen dan het managen ervan? Met de Meraki Go app verloopt de installatie en het beheer van uw Meraki Go GR60 access point eenvoudig. Dit access point is weerbestendig (IP67) en is daarom perfect voor outdoor gebruik.

Meraki Go Licentie inbegrepen


Bij dit Meraki Go access point is een 1-jarige Meraki Go licentie inbegrepen. Deze licentie geeft toegang tot alle functies die de Meraki Go-app biedt, zoals meldingen, monitoring van het netwerkgebruik, beveiligingsupdates en in-app support.

Dual-band AP met MU-MIMO


De Cisco Meraki Go GR60 is een dual-band access point met Wireless-AC Wave 2 WiFi. Met snelheden van 300 Mbps (2,4GHz) tot 867 Mbps (5GHz) en 2x2 MU-MIMO profiteren medewerkers en bezoekers van een goede WiFi-verbinding. De Meraki Go GR60 kan gevoed worden met 12V DC of via 802.3af PoE. Via de Gigabit LAN-poort sluit u het outdoor access point bekabeld aan op bijvoorbeeld een switch.

Gastennetwerk


Het Meraki Go access point kent een aantal handige functies. Zo kunt u het personeelsnetwerk scheiden van het WiFi-netwerk voor bezoekers, zodat zij geen toegang hebben tot bedrijfsinformatie. Daarnaast kunt u prioriteit geven aan belangrijke datastromen en is het mogelijk om ongewenste websites te blokkeren.

Meraki Go Licentie benodigd


Voor het gebruik van uw Meraki Go access point dient u over een licentie te beschikken. De Meraki Go licentie geeft u toegang tot alle functies die de Meraki Go-app biedt, zoals meldingen, monitoring van het netwerkgebruik, beveiligingsupdates en in-app support. U kunt een licentie aanschaffen voor 1, 3 of 5 jaar, die voor afloop te verlengen is.

Meraki Go app


Via de Meraki Go app beheert u elk aspect van uw access point en Meraki Go WiFi-netwerk. Na een snelle, begeleide installatie is uw WiFi-netwerk binnen enkele minuten in de lucht. Check de Meraki Go app om te zien welke devices zich op uw netwerk bevinden en stel een gebruikslimiet in waarbij u bijvoorbeeld aangeeft hoeveel bandbreedte gebruikt mag worden voor videostreaming. Is uw netwerk offline, dan ontvangt u een melding via e-mail. De Meraki Go app is beschikbaar voor Android en iOS.

Voorbeeldsituatie
In de geschetste situatie ziet u een veelvoorkomende situatie. Bij dit restaurant verwacht bezoekers dat ze niet alleen in de binnenruimte, maar ook op het terras gebruik kunnen maken van WiFi. Naast één GR10 indoor access point (niet op de afbeelding), wordt één indoor access point binnen in het restaurant geplaatst. Daarnaast plaatst het restaurant één weerbestendige GR60 buiten aan de muur.

Inhoud verpakking


  • Meraki Go Outdoor Access Point (GR60-HW)

  • Meraki Go licentie 1 jaar

  • Montagekit inclusief muurbeugel en schroeven

  • Voedingsadapter

  • Ethernetkabel

  • Handleiding
Let op: Benodigde licenties zijn apart verkrijgbaar

Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
WiFi installatieservice
KommaGo is Cisco Partner
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: GR60+LIC-GR-1YR

Merk: Cisco

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie