Cisco RV325 VPN Router

Dual WAN met Web Filtering


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Cisco RV325 VPN Router

De Cisco RV325 router beschikt over 2 Gigabit WAN poorten en 14 Gigabit LAN poorten, de ideale basis voor elk netwerk. Geniet van een stabiele en snelle internetverbinding dankzij load balancing en failover mogelijkheden via een 3G/4G USB modem. Met geïntegreerde firewall.

Lees meer

Eigenschappen Cisco RV325

Dual Gigabit WAN router
Load balancing & failover
14x Gigabit LAN, 2x USB
SSL VPN & IPsec VPN
Quality of Service & VLAN
Met geïntegreerde firewall
Eenvoudig te configureren


Dual Gigabit WAN router
De Cisco RV325 is een krachtige router met 2 Gigabit WAN poorten. Hierdoor is de continuïteit van uw bedrijfsprocessen gegarandeerd omdat de router automatisch overschakelt op de tweede WAN poort, mocht de internetverbinding op de eerste poort wegvallen. Het apparaat is voorzien van 14 Gigabit LAN poorten voor het aansluiten van uw netwerkapparatuur en daarmee is deze router de ideale basis voor uw netwerk.

2x USB poorten
De RV325 router van Cisco beschikt over 2 USB poorten voor het plaatsen van een USB opslagmedium of een 3G/4G modem. In het laatste geval kunt u de modems inzetten als failover. Wanneer de WAN internetaansluiting wegvalt, neemt uw 3G/4G modem het automatisch over, zodat u kunt blijven internetten.

SSL VPN en IPsec VPN
Flexwerken wordt steeds populairder en ook netwerkapparatuur wordt hierop aangepast. De Cisco RV325 beschikt over zowel SSL VPN als IPsec (site-to-site) VPN. Zet een VPN-tunnel op en verbind veilig met het bedrijfsnetwerk. U kunt maximaal 25 IPsec site-to-site tunnels opzetten en 10 SSL VPN tunnels voor toegang vanuit huis of onderweg.

Quality of Service, VLAN
VLAN staat voor Virtual LAN en biedt u de mogelijkheid om virtueel scheidingen aan te brengen in uw netwerk. Zo kunt u gasten gemakkelijk scheiden van het personeel. Daarnaast beschikt de Cisco RV325 Quality of Service. Quality of Service gebruikt u voor het reserveren van bandbreedte om de meest kritische toepassingen altijd te laten doordraaien.

Geïntegreerde firewall
Snel internetten is natuurlijk prettig, maar u wilt wel dat dit veilig gebeurt. De Cisco RV325 is voorzien van een geïntegreerde stateful packet inspection (SPI) firewall. Deze firewall scant binnenkomende data op het netwerk uitvoerig en geeft virussen, spyware en spam geen kans.

Inhoud verpakking
  • Cisco RV325
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
KommaGo is Cisco Partner
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: RV325
EAN: 882658842764

Merk: Cisco

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie