EnGenius ENS500

Outdoor Access Point 5 GHz 300 Mbps


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

EnGenius ENS500

De EnGenius ENS500 is een outdoor 5 GHz access point en beschikt over een interne 10 dBi flatpanal antenne. Als u twee ENS500 met elkaar verbindt, beschikt u over een stabiele point-to-point oplossing waarmee u een verbinding tot 1 km kunt opzetten tussen twee gebouwen.

Lees meer

Eigenschappen EnGenius ENS500

Outdoor access point met 400 mW zendvermogen
802.11a /n 5 GHz frequentie
Interne 10dBi flatpanel antenne
2 x 100 Mbps LAN poort
4 SSID's en VLAN ondersteuning
IP65 behuizing spuitwaterdicht
Inclusief 24v PoE-injector

Perfect voor point-to-point WiFi oplossingen
Het access point is geschikt voor de buitenomgeving en heeft een uitzendvermogen van maximaal 400mW. Daarnaast beschikt het access point over een interne richtantenne van 10 dBi. Hierdoor is het access point uitermate geschikt voor het opzetten van een point-to-point verbinding tussen twee locaties. Bij vrij zicht tussen twee locaties is het mogelijk een afstand van maximaal 1 km te overbruggen met de EnGenius ENS500.

Power over ethernet
Het access point wordt geleverd met een power over Ethernet(PoE) adapter. Door middel van de PoE adapter wordt het access point via een ethernetkabel van stroom voorzien. Hierdoor hoeft u maar één kabel aan te leggen. Dit is ideaal voor outdoor access points die bijvoorbeeld in masten of boven op gebouwen worden geplaatst.

Toepassingsmogelijkheden
De EnGenius ENS500 kan ingezet worden in verschillende situaties. Zoals reeds beschreven kan de unit worden ingezet als point-to-point verbinding. Daarnaast is het met de ENS500 ook mogelijkheid om beveiligingscamera's draadloos te verbinden met uw netwerk. Doordat de ENS500 voorzien is van twee ethernet poorten is het mogelijk om de camera aan te sluiten en houd u ook nog een extra poort over om uw access point te voorzien van voeding.

Inhoud verpakking
De ENS500 wordt geleverd met de volgende onderdelen in de verpakking.


  • EnGenius ENS500
  • 24V PoE injector
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ENS500
EAN: 4713361930720

Merk: EnGenius

Lees meerReviews


14-07-2016
SLECHT

Beste EnGenius, hier slaan jullie de plank echt volkomen mis! Hoe kun je nu een 300mb draadloos accesspoint verkopen met 100mb LAN netwerk aansluiting?

Ik voel me bekocht vooral omdat we deze aan een klant hebben geleverd die een snelle draadloze verbinding wilde tussen 2 kantoren. Zo jammer dit, want verder niets dan lof voor EnGenius qua stabiliteit en kwaliteit.

zeer steady

zeer degelijk

300MB haal je nooit

LAN is 100MB

Beoordeling:
31-10-2016
Zeer goed product,

Heb deze acces point gekocht om te gebruiken als client brige, alles werk maar behoren, uitgebreid instel menu, wel iets voor de gevorderde gebruiker, en in tegenstelling tot het laatste review, 300 MB haalt deze wel met gemak, de afstand is dan wel geen Km, maar de helft ervan, de hotspot is niet van Engenius, dus het is geen setje, ben zeer tevreden over dit product en de service van Komago, die mij geadviseerd hebben, en het is een Engenius, dus gaat hopelijk net zoals de oude Engenius die maar 54 MB was weer lang mee, deze heeft trouwens jaren buiten gehangen zonder een enkel probleem, de wissel was noodzakelijk omdat ik nu 60 MBs van KPN heb gekregen,

Zeer goede snelheid

Engenius kwaliteit

Compact

Prima prijs

Onduidelijke start gids

Beoordeling:

Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie