EZ Hotspot Extender v5

11ac dual-band hotspot versterker


€ 239,00 incl. btw

€ 197,52 excl. btw

239.00 EUR
Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

EZ Hotspot Extender v5

Met de EZ Hotspot Extender v5 versterkt u iedere WiFi hotspot en profiteert u van een perfecte WiFi-verbinding. Ideaal voor campings, bungalows, havens en andere openbare locaties. De Hotspot Extender v5 biedt nog hogere snelheden dan de Hotspot Extender v4 dankzij 802.11ac en Gigabit LAN-poorten.

Lees meer

Eigenschappen EZ WiFi Hotspot Extender v5:


Versterk eenvoudig WiFi hotspots of Ziggo en KPN hotspots
Deel WiFi vouchers met meerdere gebruikers
Eenvoudige montage en installatie
Hoog zendvermogen van 1000mW
WiFi-snelheid tot 1100 Mbps (802.11ac)
4x Gigabit LAN-poort, 1x Gigabit WAN-poort, 2x USB poort
Werkt op 12V, stroomadapter meegeleverd
Metalen behuizing

WiFi hotspot versterker met hoog zendvermogen


Zit u op de camping en wilt u meerdere apparaten zoals tablets, smartphones en laptops verbinden met een WiFi hotspot? Dan is deze dual-band WiFi hotspot versterker de ideale keuze. Deze versterker pikt het draadloze signaal van een hotspot op en versterkt het signaal zodat u uw eigen WiFi netwerk creëert. Dit netwerk kunt u vervolgens delen met meerdere apparaten. Uniek aan deze WiFi versterker is het hoge zendvermogen van 1000mW/30dBm en de mogelijkheid om ook KPN en Ziggo hotspots te ontvangen of versterken.

Metalen behuizing en aansluitingen


De 4 Gigabit LAN-aansluitingen geven u de mogelijkheid om bekabeld een computer aan te sluiten en eventueel een tweede unit door te lussen. De vier externe antennes zorgen voor een nog betere ontvangst en kunnen beide worden vervangen door sterkere antennes. Een sterkere WiFi-antenne geeft u de mogelijkheid om hotspots op grotere afstand te ontvangen. Daarnaast zijn er 2 USB-poorten aanwezig voor een 3G/4G dongle en USB-filesharing

Aanmelden op WiFi hotspots


Maakt u verbinding met een hotspot portal waarbij een ticketsysteem actief is? De EZ WiFi Hotspot Extender v5 kan zich hierop aanmelden, zodat u met slechts één account toch meerdere apparaten kunt verbinden met de hotspot. Zo hoeft u niet per apparaat een aparte inlogcode te gebruiken. Het versterkte signaal van de hotspot kunt u een eigen netwerknaam (SSID) geven met beveiliging. Zo heeft u dus een eigen WiFi-netwerk voor al uw apparaten.

Eenvoudige installatie


Met behulp van de EzWizard is de EZ Hotspot Extender zo geïnstalleerd. De EzWizard leidt u stap-voor-stap door het installatieproces vanaf uw smartphone of tablet. Om de optimale antennepositie te vinden geeft de hotspot extender real-time de signaalsterkte aan. Is de Hotspot Extender eenmaal geïnstalleerd, dan wordt deze altijd automatisch voorzien van de laatste updates met 'over the air' firmware upgrades. Een pc, bekabeling en technische kennis zijn niet nodig.

Phone Tether functie


Wilt u uw smartphone als 3G/4G hotspot gebruiken? Sluit deze dan aan op de USB-poort van de EZ Hotspot Extender v5. Zo kunt u uw databundel delen met andere gebruikers in de omgeving, maar dan met een veel groter bereik dan normaal. De Phone Tether functie is geschikt voor zowel iOS als Android toestellen.

Netwerkbeveiliging


De EZ Hotspot Extender v5 beschikt over uitgebreide security functies voor een beveiligde verbinding. Zo ondersteunt de Extender OpenVPN en TOR Network Mode waarmee u uw IP-adres en locatie kunt verbergen en het netwerkverkeer wordt versleuteld. Wilt u het versterkte signaal delen met gasten of buren, zonder dat zij toegang kunnen krijgen tot uw privénetwerk? Maak dan gebruik van Guest WiFi om een gescheiden netwerk te creëren. Ten slotte bevat de EZ Hotspot Extender v5 een ingebouwde blacklist die automatisch de toegang tot meer dan 21.000 websites met kwaadaardige software of ongepaste inhoud blokkeert.

Inhoud verpakking


  • EZ Hotspot Extender v5

  • 4x Dual-band 5dBi RP-SMA antenne

  • 1x 2,4GHz 8dBi buitenantenne met zuignap en 3m antennekabel

  • 1x 5GHz 8dBi buitenantenne met zuignap en 3m antennekabel

  • 1x 12V DC Stroomadapter

  • 1x 12V Adapter voor sigarettenplug


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: EZWIFIv5
EAN: 7208254932686

Merk: EZ WiFi

Lees meerAlternatieven

EZ Hotspot Extender v4

EZ Hotspot Extender v4

Hoog vermogen hotspot versterkerBel voor levertijd

€ 169,00 incl. btw
€ 139,67 excl. btw
Aanrader
EnGenius EZ Hotspot Extender

EnGenius EZ Hotspot Extender

v3Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

€ 149,00 incl. btw
€ 123,14 excl. btw

Accessoires

EZWiFi Antenne Magneet

EZWiFi Antenne Magneet

M5 draad, 16mm met rubber


Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

€ 15,00 incl. btw
€ 12,40 excl. btw
EZWiFi Paalmontage Beugel

EZWiFi Paalmontage Beugel

Voor een mast van 17mm - 35mmVoor 21:00 uur besteld, morgen in huis

€ 25,00 incl. btw
€ 20,66 excl. btw
Aanbieding
Huawei E3372

Huawei E3372

4G LTE USB Dongle (Zwart)


Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

€ 53,24 incl. btw
€ 44,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenAls je wifi op de camping ontvangt op bijv kanaal 6, kan je dan instellen dat je eigen wifi uitzend op kanaal 9?
Omdat bij uitzenden op hetzelfde kanaal de camping wifi voor andere gebruikers soms niet meer te ontvangen is.

Ik gebruik nu de EZ Hotspot Extender v3, maar heb weleens een boze camping eigenaar.
Bij de EZ Hotspot Extender v3 bent u inderdaad aan het uitzenden op hetzelfde kanaal als het draadloze netwerk (hotspot of thuisnetwerk) waarmee de Extender is de verbonden is. Dit is standaard bij repeaters, versterkers en extenders en dat is daarom ook het geval bij de EZ Hotspot Extender v4 en v5. Echter kunt u bij de EZ Hotspot Extender v4 de EZ USB WiFi dongle gebruiken om uit te zenden op een ander kanaal en dit is dan wel op dezelfde frequentieband (2,4GHz). De aangegeven opzet van een campinghotspot op kanaal 6 en uit te zenden op kanaal 9 is daarom wel mogelijk met de v4 variant en de EZ USB WiFI dongle.

De EZ Hotspot Extender v5 ondersteunt de EZ USB WiFi dongle helaas niet doordat de fabrikant van mening is dat de dongle niet benodigd is doordat unit beschikt over een tweede radio op een andere frequentieband, namelijk 5GHz. De fabrikant heeft daarbij wel een punt dat als u de 5GHz band gebruikt dat dit de prestaties verbeterd en ook het draadloze verkeer minimaliseert op de 2,4GHz band, maar u moet er dan wel op letten dat u en/of andere gebruikers niet per ongeluk alsnog gebruik maken van de 2,4GHz band. Dit is wel makkelijk te zien doordat er een apart netwerk per frequentieband wordt uitgezonden. 
Dienen er altijd 2 antennes op het dak van een caravan te staan? Zowel de 2,4GHz alsmede de 5GHz.
De dakantenne is, neem ik aan, toch voor ontvangst van het signaal?
Nee, dat hoeft niet perse. U kunt er zelf voor kiezen welke antennes u gebruikt en/of u een antenne alleen binnen gebruikt of verlengd naar buiten. Er worden 4 indoor antennes geleverd en 2 outdoor antennes, maar u heeft slechts 4 antenne-aansluitingen. U kunt daarom alle 4 de indoor antennes gebruiken of 3 indoor antennes en 1 outdoor antenne of 2 indoor en 2 outdoor antennes.

Zeker wanneer u weet of opmerkt dat een hotspot alleen uitzend op 2,4GHz dan hoeft u niet perse de 5GHz outdoor antenne te gebruiken als de EZ Hotspot Extender v5 voornamelijk binnen gebruikt. Voor de dekking buiten kan de 5Ghz outdoor antenne eventueel nog wel handig zijn om hogere snelheden te halen of een stabieler signaal te krijgen. 

De outdoorantennes zijn tevens net als de indoorantennes niet alleen specifiek voor de ontvangst, bij het plaatsen van de outdoorantenne op het dak zal daarom ook de draadloze dekking buiten verbeteren.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie